GO2 škole za vodiče

23

Jan

GO2 škole za vodiče

Program traje 3 meseca.
Početak sezone 12 je 5. novembar 2020. godine.
Ukupno 22 časa, rasporedjenih u 3 meseca (16 vodičkih časova + 4 animatorska časa + 2 promoliderska časa).
Trajanje časa do 30min.
Časovi se održavaju u dogovoru sa profesorom.

Program časova obuhvata:

Tri meseca interaktivnih časova obuhvata prolazak kroz sav tehnički deo vodičkog posla – papirologija, zaduživanja i razduživanja, granični prelazi, ponašanje u autobusu, na destinaciji, odnos sa drugim vodičima, vozačima i putnicima, kodeks i pravila ponašanja, itd. Ali, uz to i rad na pripremama destinacija i fakultativnih izleta koje agencija realizuje redovno, prezentaciji vodiča, na razvijanju govorničkih veština, držanju pažnje putnika, animaciji putnika na putovanju, itd. Takodje, kroz časove u ovih 3 meseca polaznici će naučiti kako da se oslobode treme, kako da budu zanimljivi putnicima, šta je potrebno raditi na destinaciji u svrhu animacije, kako privući putnike da ponovo putuju sa nama i kako na taj način dodatno zaraditi.

Plaćanje:

Cena 10000 din

Plaćanje u dve rate – prva rata 5000 din koji se plaća pred početak škole, druga rata 5000 din (01.decembar)

Troškovi:

Nema dodatnih troškova

Benefiti polaznika:

*na kraju svake škole najbolji u klasi dobijaju gratis putovanje za jedno sezonsko putovanje i 20% od fakultativa od zarade vodiča koji je glavni vodič u tom autobusu – funkcija kovodiča.
*Svi sa prosečnom ocenom iznad 4 na kraju škole će raditi na Go2 putovanjima u periodu 24 meseca nakon završetka škole (postaju ravnopravni članovi postojećeg vodičkog tima)
*svi imaju popuste na putovanja – study ture
*svi postaju promoteri, automaski imaju zaradu po svakoj prijavi
*imaju gratis kartu za maskenbal i proviziju za svaku prodatu
*mogućnost organizovanja putovanja ukoliko imaju veliku grupu
*mogućnost obavljanja prakse u agenciji, na prodaji
*sertifikat završene škole
*Go2 agencija stipendira najboljeg vodiča u generaciji 2021. za polaganje za zvaničnu vodičku licencu pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije. Iznos stipendije je poslednja cena licenciranja – 18000. U slučaju odustajanja, ova stipendija za najboljeg se ne prenosi na prvog sledećeg.

Svako od polaznika ko govori engleski jezik i ima prosečnu ocenu u školici preko 4, imaće mogućnost da radi ture za Go2 Serbia brend (za koje nije potrebna licenca). Ture su: Clubbing tura, Beer tura, Krstarenje rekama…

Irena Jovanović – 0616825160

Ako ste zainteresovani za školu vodica posaljite poruku (SMS) sa imenom prezimenom, brojem telefona i naznakom da upisujete  školu vodica.