ZANZIBAR

12 dana / 9 noćenja

Cena 1240€ / 12 Dana

ONLINE PRIJAVA

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA (PO OSOBI U €):

Smeštaj Termin 05.03 – 16.03.
Usluga 1/2 1/3
Hotel Sahari 4* BB 1240 1240

*BB – noćenje sa doručkom.

 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplata preko računa:
  • Obavezna uplata po rezervaciji: 25000 RSD.
  • Ostatak najkasnije 45 dana pre polaska.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Go2 Event-a.
 • Kredit: Go2 Event izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
 • Svi koji se prijave 45 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE.

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Avionski prevoz avio kompanijom Qatar Airways: Beograd – Doha – Zanzibar – Doha – Beograd.
 • Prtljag 23 kg plus ručni 8 kg.
 • Sve aerodromske takse.
 • Transfer od aerodroma do smeštaja i od smeštaja do aerodroma.
 • 9 noćenja sa doručkom u hotelu Sahari 4*.
 • Usluge pratioca grupe tokom celokupnog trajanja aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.),
  • 1.25€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji
   Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Vizu za Tanzaniju koja se dobija na aerodromu po dolasku (cena je 50 USD).
 • Fakultativne izlete tokom programa.
 • PCR test ukoliko je neophodan za putovanje.
 • Doplata za 1/1 sobu tokom boravka na putovanju (cena na upit).
 • Individualne troškove putnika.

ZANZIBAR – Daleke destinacije

Cena 1240€ / po osobi

 • 12 Dana
 • 18+ Godina

06. mart – 15. mart 2022. (12 dana / 9 noćenja)

Zanzibar je prelepo tropsko ostrvo i pravi biser u Indijskom okeanu, uz istočnu obalu Afrike. Sastavni je deo Tanzanije. Glavni grad je Zanzibar na zapadnoj obali, a na severu ostrva nazlazi se kameni grad Stone Town, koji je 2000. godine upisan na UNESCO listu svetske baštine. Zanzibar krase bele plaže i tirkizno plava boja okeana. Naši omiljeni delovi ostrva su Paje i Bwejuu gde se nalazi i naš prelepi hotel Sahari, kao i odlični beach barovi i kajteri, po čemu je ovo ostrvo takođe poznato u svetu.

Zanzibar se sastoji iz dva dela koji su nekada davno bili podeljeni potokom, a danas velikom ulicom Creek Road. Zanzibar je bio Engleska kolonija, a zatim pod sultanatom iz Omana, ali revolucijom iz 1964. godine uklonjen je sultan. Kada su se Tanganjika i Zanzibar ujedinili u Republiku Tanzaniju, Zanzibar je zadržao polunezavisnost sa lokalnom vladom baš u Kamenom gradu (Stone Town).

Službeni jezik je Svahili i Engleski.

Vremenska razlika u odnosu na Srbiju je 2 sata unapred u odnosu na zimsko računanje vremena u Srbiji, a 1 sat unapred u odnosu na letnje računanje vremena u Srbiji.

Naš Sahari hotel nalazi se na najlepšem delu ostrva – PAJE! Paje je selo na jugoistočnoj obali Zanzibara između sela Bvejuu i Jimbiani, a taj kraj krase bele, peščane plaže i tirkizno plavi okean, koji je u tom delu plitak i samim tim laguna je pogodna za učenje kiteboardinga. Osim uživanja na belim peščanim plažama, Paje je poznato kao i kajt centar sa puno kajt klubova i beach barova.

 

1.

Beograd – Doha – Zanzibar:

Okupljanje na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu kod terminala za međunarodne letove u unapred dogovoreno vreme. Polazak na Zanzibar sa presedanjem u Dohi.

2.

Zanzibar:

Dolazak na Zanzibar u jutarnjim časovima između 7 i 8 h ujutru. Posle procedure dobijanja vize čeka nas transfer do hotela. Putuje se 1 h i 15 minuta. Ovaj dan posvećujemo aklimatizaciji i odmoru od puta.

3.

Zanzibar:

Doručak. Poseta najlepšoj plaza u selu Paje. Odlazak na ručak u čuveni hotel Coral Rock u selu Jambiani i kupanje. Oko 17 h kreće se u Michamwi na najlepši zalazak sunca.

4.

Zanzibar:

Doručak. Ovaj dan posvećujemo obilasku severnog dela ostrva i najlepših plaža u mestima Kendwa i Nungwi. Pre odlaska na plažu odlazimo u obilazak farme začina ako ima zainteresovanih. Plima i oseka na ovom delu ostrva je mnogo manje izražena i moguće je kupanje tokom celog dana. Takođe, moguće je i plivanje sa kornjačama kao i vožnja brodićem za zalazak sunca. Povratak u hotel posle zalaska.

5.

Zanzibar:

Doručak. U dogovoru sa grupom odlazak na Blue Safari ili odlazak na neku od plaža gde se uživa ceo dan.

6.

Zanzibar:

Doručak. Odlazak u Stone Town, glavni grad Zanzibara. Ko želi može da obiđe i Prison Island (ostvro gde su nastanjene džinovske kornjače). Posle ture Prison Island ide se u obilazak grada sa lokalnim vodičem. Posle toga slobodno vreme za ručak. Odlazak na najlepši rooftop na zalazak sunca. Noćni food market. Povratak u hotel.

7.

Zanzibar:

Doručak. Obilazak lokalne škole i odlazak na neku od plaza. Moguć je i obilazak šume majmuna.

8.

Zanzibar:

Doručak. Odlazak na sand bank piknik na Nakupendu. Još jedan od fenomena na Zanzibaru, pored izraženih plima i oseka, je formiranje ostvra od peska usred okeana. Ostrvo u posle podnevnim satima nestaje… Tamo se provodi ceo dan i naši lokalci nam tamo spremaju ručak. Povratak u hotel u posle podnevnim časovima.

9.

Zanzibar:

Doručak. Organizovanje vožnje motora po plaza, kupanje i obilazak najčuvenijeg restorana na Zanzibaru The Rock. Ručak i odlazak u predivnu šumu mangrove, gde se kupamo i čekamo zalazak sunca. Noćnja vožnja motorima i povratak u hotel.

10.

Zanzibar:

Doručak. Slobodne aktivnosti. Prilika ukoliko neko želi posetiti neku od plaza ponovo.

11.

Zanzibar:

Doručak. Odjavljivanje iz soba. Poslednji dan na Zanzibaru koristimo za još malo kupanja i nakon toga krećemo u Stone Town. Tamo ćemo imati par sati slobodnog vremena, pre odlaska na aerodrom, za kupovinu, ručak… Odlazak na aerodrome i ukrcavanje na let za Dohu.

12.

Zanzibar – Doha – Beograd:

Dolazak na aerodrome Nikola Tesla između 12 i 13 h. Kraj programa.

Hotel Sahari 4*

Sahari je lepo dizajniran butik hotel sa 16 soba, lobijem, bazenom i odličnim restoranom kako lokalne kuhinje tako i Italijanske jer je vlasnik hotela iz Italije. Poseban specijalitet je naravno riba. Ovaj preslatki butik hotel ima svoju plažu sa belim peskom i nalazi se na sjajnoj lokaciji, sobe su prelepe i na bazi su dvokrevetnih soba.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit