ZAKINTOS – LAGANAS

od 199€ / 12 dana

Zakintos – Laganas

Cena od 199€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +16 Godina

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

POLASCI: 06.7, 15.7, 24.7, 02.8, 11.8.

Sve ono što su Grci i razni osvajači izgradili po Zakintosu tokom proteklih vekova, ne može se ni za trenutak porediti sa onim čime je priroda obdarila ovo ostrvo. Zakintos je pravi dijamant jonskih ostrva, pa odatle i nadimci ’’Cvet Levanta’’, ’’Grčka Firenca’’…

 

PAŽNJA! Društvo, u slučaju da se i dalje nećkate gde, kako, sa kim ćete na letovanje, mi, u GO2, vođeni baš tim pitanjima, sastavili smo uputstvo za ovu NEPREVAZIĐENU destinaciju.

Uputstvo korišćenja – za njega 
Hej ti stani i zamisli, budiš se na prelepoj, najosunčanijoj plaži u celoj Grčkoj, na grudima tetovaža ili pak nečiji broj. Kroz prste jedne ruke ti se preliva najsitniji, skoro svilen pesak, a u drugoj leden ,, Sex on the beach“.
Na horizontu ti se gubi pogled, u kristalnoj plavoj vodi, ustaješ, a oko tebe potpuno ludilo, ne vidi se kraj plaži LAGANASA. Iznad preleću paraglajderi, tvoja ekipa vrišti, najnoviji letnji hit gruva, svako telo se pomera. Pored tebe devojka, pruža ti ruku uz obećanje da, bilo da ostanete tu, bilo da odete na egzotičnu NAVAJO plažu, skoknete do fantastične KERI PEĆINE, zatim otplivate sa zanosnim KARETA KARETA kornjačama, i sve to uradite BRODOM na kome je STALNO ŽURKA, ovo leto nikad NEĆEŠ ZABORAVITI!

Uputstvo korišćenja – za nju 
Mmm, pala je noć, svoj kupaći menjaš za neku izazovnu haljinu, šminka je tu, štikle su tu, malo omiljenog parfema, novostečeni ten i noć može da počne. Stižeš u COCKTAILS AND DREAMS, najpoznatiji koktel bar u Jonskom moru, odatle sa „mačkama“ nastavljaš u klub, ulaziš unutra, nešto ti upada u oči, jao, sapun… ne, nije sapun, već PENA koja je sada SVUDA OKO TEBE. POZNATI DJ te„lomi“ u struku. Već sledećeg trenutka u ruci ti je omiljeni koktel, momci se bore za tvoju pažnju,a onda, vidiš njega kako te zove, možda da uz dobar „bit“ pocepate podijum, možda s namerom da te ukrade i odvede na romantičnu večeru u PRELEPI ZANTE, ili pak ponudi NOĆNO KUPANJE i da uz neko dobro vino dočekate ZORU!

Go2 preporuka
Sve ovo pomešajte, iskusite što više, doživite ovo ostrvo i onako kako su u mitovima i legendama Homera doživljavali bogovi Olimpa. ZAKINTOS je svakako nezaobilazna stanica u životu mladih i onih koji se tako osećaju, jer predstavlja ono o čemu ćete zauvek pričati i čega ćete se, uz onaj blamantan kikot, često sećati!

Da li ste znali?!

 • Obala Zakintosa duga je oko 125 km!
 • Ovde je more najtoplije u celoj Grčkoj, a ostrvo najsunčanije!
 • Zakintos je nacionalni park zbog Kareta Kornjača!
 • Homer ga je nazvao ,,Zeleni Zakintos” i po legendi, na njemu su se odmarali starogrčki bogovi, Apolon i Artemida!
 • Ovde se nalazi jedan od najboljih koktel barova u Evropi – Cocktails and Dreams!

 

1.

06. jul / 15. jul / 24. jul / 02. avg. / 11. avg.  – Beograd – Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta (okvirno 11:00 – 13:00) i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

07. – 15. jul / 16. – 24. jul / 25.jul – 02. avg. / 03. – 11. avg. / 12. – 21. avg. – Zakintos (Laganas):

U prepodnevnim časovima dolazak u luku Kilini na Peloponezu. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Zakintos. Dolazak na ostrvo u mesto Laganas, smeštanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Zakintosu 9 punih noći. Laganas je poznat po mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima gde noćni provod traje do ranih jutarnjih časova. Nesumnjivo je da ćete ovde pronaći odličnu kombinaciju odmora i dobrog provoda. Dan možete iskoristiti za uživanje u čarima mora, sunca i peska na prelepim plažama i punjenje baterija za provod u večernjim satima. Boravak na Zakintosu pruža obilje mogućnosti. Iskoristite priliku da u potpunosti istražite ovo divno ostrvo. Mnoštvo kamenih uvala s predivnim peščanim plažama i tamnih pećina u koje duboko uranja more, bogata vegetacija, prelepa arhitektura, brojne radnje, butici i još mnogo toga što zaista treba videti i doživeti. Doživljaj možete upotpuniti celodnevnim izletima na čuvene plaže Navajo, Banana, Sv. Nikola i razgledanjem fantastičnog glavnog grada Zante.

11.

16. jul / 25. jul / 03. avg. / 12. avg. / 21. avg.  – Zakintos (Laganas) – Grčka – Makedonija:

Pakovanje i napuštanje smeštaja. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Zakintosa do Kilinija i dalje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka tokom noćne vožnje do Srbije.

12.

17. jul / 26. jul / 04. avg. / 13. avg. / 22. avg. – Srbija:

Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

 Naziv smeštaja 11.08 – 22.08.
1/2 1/3 1/4
URBNB 229 219
URBNB LUX x 235 245
DIVINA 245  219 x 
NIKOLAS 255 x 199 
NIKOLAS STD 265 x

NA – “room rent“ ili najam apartmana (sobe) bez usluge ishrane;

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 • Za polaske iz NIŠA – umanjuje za 10€
 • Za polaske iz KRAGUJEVCA – umanjuje za 5€
 • Za polaske iz NOVOG SADA – uvećanje za 5€
 • Za SOPSTVENI prevoz cena se umanjuje za 35€
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan iz Niša, Novog Sada i Kragujevca (proveriti u agenciji)
 • Za uslugu samo prevoz – upit u agenciji
 • Mogućnost doplate za polupansion (produžen doručak i večera) / set meni, izbor više jela – 90€ po osobi

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 9 noćenja u izabranim studijima/apartmanima (NA) u Laganasu, na Zakintosu,
 • Aurobuski prevoz (audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Laganas– Beograd,
 • Brodski prevoz Kilini – Zakintos – Kilini i transfer do studija,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljanje
  Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  * 1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  * 1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
 • Doplatu za polupansion(doručak i večera – izbor meni) – 90€, plaćanje u agenciji,
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ – plaćanje u agenciji),
 • Peronka karta – 50din (za putnike koji polaze iz Beograda) – plaćanje u agenciji,
 • Administrativne troškove obrade rezervacije u iznosu od 500 dinara po putniku,
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • narednih 5000 RSD najkasnije 60 dana pre početka aranžmana,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.

 

 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express

Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja

 • Kod plaćanja Master Card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS

Divina 2*

Divina studios je lociran na 650m od plaže i 950 m od glavne ulice u Laganasu. U našoj ponudi se nalaze 1/2 i 1/3 studiji. Svi studiji se nalaze u prizemlju i poseduju: mini kuhinju, frižider, kupatilo (tuš i wc). U nekim sobama su ulazna vrata staklena i predstavljaju izvor svetlosti. Dodatni kapaciteti: recepcija, bar i bazen. WiFi je besplatan u oblasti oko bazena. DETALJNIJE

Urbnb 2*

Vila Urbnb je dobar izbor za smeštaj u Laganasu. Poseduje 21 sobu, za 3, 4 i 6 osoba. Poseduje i LUX sobe koje na terasi imaju svoj đakuzi. Svaka jedinica ima sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Posteljina je dostupna. Urbnb ima i roštilj u dvorištu gde se možete opustiti sa društvom. Stil vile Urbnb je moderan i pruža pun komfor. Plaža Laganas je 10 minuta od obejkta. DETALJNIJE

Nicolas 2*

Vila Nicolas je locirana u mirnom delu, na 900m od glavne ulice Laganasa i na 450m od plaže. U neposredno blizini nalaze restorani i marketi. Vila poseduje sobe i studije za 2 i 4 osobe. Studiji sadrže sobu sa dva standardna kreveta sa mogućnošću dodavanja trećeg ležaja, malo izdvojenu kuhinju (frižider, rešo), neke od soba poseduju klimu (uz doplatu), TV, wi-fi, kupatilo sa peškirima. Na terasi je garnitura za sedenje i obedovanje. DETALJNIJE

Zante plaže

Najveće dragocenosti ostrva Zakintos su zasigurno njegove plaže. Mi vas svakako u sklopu aranžmana vodimo na plaže Sv. Nikola i Bannana beach, ali vam dajemo i mogućnost da uz doplatu upoznate plažu Civili i još jednom posetite fenomenalnu Bananu. Očekuju vas igre bez granica, sportovi na vodi, turnir u odbojci, mojito, Fredo Capuccino (kafa koju nikako ne smete da preskočite kada dođete na ostrvo).

Zante by night

Jedno veče smo ostavili za razgledanje fantastičnog glavnog grada ostrva! Zante će vas potpuno oduševiti, imaćete vremena i za shopping, ali i vremena da probate neke od lokalnih specijaliteta – najbolji giros i suvlaki na ostrvu.

Boat party

Žurka na otvorenom moru uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva, uz ledene koktele, na jednom od najlepših brodova na Zakintosu. Ujedno dok traje žurka, krstarimo duž jugoistočne strane ostrva, od grada Zantea pa sve do zaliva u Laganasu. Držite se, isplovljavamo.

Krstarenje – Navagio plaža i Plave pećina

Nakon svih žurki, vrelih dana i još vrelijih noći, vreme je da napunite baterije na celodnevnom krstarenju duž obala ostrva! Sigurni smo da ste svi videli na slikama neverovatnu Navagio plažu sa nasukanim brodom u uvali. Beli pesak i tirkizno plavo more sada su nešto što možete vidite i uživo! Nikako ne smete da propustiti priliku da se okupate u ovoj nesvakidašnje čistoj vodi i uslikate neke od najboljih fotki s letovanja…

Rezervacija