ZAGREB

POLAZAK NIŠ, NS i BGD

Cena 29€ / 2 dana

ADVENT U ZAGREBU

Cena iz Beograda 29€ / po osobi

 • 2 dana / autobusom
 • 16+ Godina

POLASCI: 10, 17, i 24. decembar

Zagreb je glavni i najveći grad Republike Hrvatske. Nastao je od dva srednjevekovna naselja, građanskog Gradeca i biskupskog Kaptola. Nalazi se na jugozapadnom rubu Panonske nizije na prosečnoj nadmorskoj visini od 122 m, podno južnih padina Medvedice, na levoj i desnoj obali reke Save. Prema popisu iz 2011. u Zagrebu živi 792.875 stanovnika. Kao najveći grad, Zagreb je kulturno, naučno, ekonomsko i adminitrativno središte Hrvatske.

Advent u Zagrebu je jedan od najlepše organizovanih advenata u regionu,nagrađivan tri godine za redom (2016 – 2018. godine) za najbolji božićni market.Ove godine najavljen je pravi spektakl, period u kome će svaki kutak ovog grada biti ukrašen novogodišnjim ukrasima, svetlima, a trgovi biti obogaćeni interesantnim repertoarom. Sigurni smo da ćete uživati u ukusnoj hrani sa štandova, kuvanom vinu ili džinu, a možete se oprobati i u klizanju. Božićna euforija može da počne!

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENA IZLETA IZNOSI 29€.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje prevoz na relaciji Beograda-Zagreb-Beograd.
 • Za polazak iz Niša doplata 10€, za realizaciju potreban određen minimum putnika.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji: 1.8€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.3€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Rezervacija sedišta 10€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 dinara po promeni.
 • Fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča (5€).
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Preko računa:
  • 2000rsd prilikom rezervacije,
  • rok za celokupnu uplatu 7 dana pred put.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
 4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
 5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

1.

1. dan: 10/17/24. decembar 2022. (subota) Beograd – Zagreb:

Polazak iz Beograda oko 02:00h (o tačnom vremenu polaska putnici će biti obavešteni putem sms poruke). Vožnja auto-putem sa usputnim zaustavljanjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti. Dolazak u Zagreb u prepodnevnim časovima. Fakultativno razgledanje grada uz pratnju vodiča: Trg kralja Tomislava, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, park Zrinjevac, trg bana Jelačića, katedrala, pijaca Dolac, kamenita vrata, trg svetog Marka, crkva svetog Marka, Sabor, Banski dvori, skupština grada, kula Lotršćak, Cvjetni trg, pravoslavna saborna crkva, hrvatsko nacionalno pozorište…Slobodno vreme za individualni obilazak grada. U popodnevnim satima polazak za Beograd.

2.

2. dan: 11/18/25. decembar 2022. (nedelja) / Beograd:

Dolazak na mesto polaska posle ponoći. Kraj programa.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit