URANAK 7.0 – Srebrno jezero

4 dana / 3 noći

od 45€ / 4 dana

Uranak 7.0 – Srebrno jezero

Cena od 45€ / po osobi

 •  4 Dana
 • +16 Godina

 

Festival Uranak – Obaveštenje za prijavljene putnike

 

4 DANA – 3 NOĆENJA

30.APRIL – 03. MAJ 2020.

 

Proleće, praznik (ne)rada, prvi maj, odmor, zabava… Rešenje asocijacije je URANAK! Muzički festival, koji se od 2014. u periodu prvomajskih praznika održava na jednom od najlepših izletišta u Srbiji – SREBRNOM JEZERU. Za 9000 posetilaca koliki je trenutni kapacitet bina, kreirana su tri stage-a: LIVE, URBAN, OPEN AIR ACTION! Svaka od bina osmišljena je tako da pokriva određene muzičke pravce i samim tim na svakoj od bina angažovani su umetnici koji predstavljaju te muzičke pravce. Svakako jedan od pečata Uranka se događa u jutarnjim satima na Open Air stage-u uz zvuke Dj-eva, kada Sunce počinje da izlazi iza Karpata, i mnoštvo sunčevih zraka čine  jezero “Srebrnim”!

 

 

SREBRNO JEZERO

Srebrno jezero jedno je od najlepših odmarališta naše zemlje, mesto do kog ne morate daleko putovati. U prepodnevnim satima kada Sunce počinje da zalazi iza Karpata, mnoštvo sunčevih zraka čine da jezero ima srebrni sjaj, po tome je i dobilo ime. Prirodna hladovina i dobra klima čine da boravak na jezeru ostane upamćen. Nalazi se na lokaciji okruženoj atraktivnim istorijskim i kulturnim lokalitetima kao što su Gvozdena vrata, Viminacijum, arheološko nalazište Lepenski vir, Golubačka tvrđava i mnoga druga. Pored uređenih plaža i komfornog smeštaja jezero ima Aqua park i diskoteku pa je idealno mesto za provod.

1.

četvrtak   30.april / BEOGRAD – SREBRNO JEZERO:

Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima. Napustamo Beograd i brzinom svetlosti stižemo na našu destinaciju. Planirani dolazak na Srebrno jezero je oko 12:00h. Smeštanje u sobe i kratko vreme za odmor, jer već u 14:00h kreće prva dnevna žurka. Nakon toga predah i pripreme za prvu noć I otvaranje festivala Uranak na stejdževima, na kojima cemo uživati uz najbolje zvuke do jutra!

2.

petak 1. maj  / SREBRNO JEZERO:

U prepodnevnim časovima, nakon prve noći, odmor I uz jutarnju kaficu, uživamo u biseru istočne Srbije. U 14:00h nastavljamo dalje, jer počinje dnevna žurka i tradicionalne Go2 igre bez granica! Verujemo da će biti najbolje do sada. Zabava se tu ne završava, pa nakon igara bez granica, gde pobednike očekuju „večernje nagrade“ nastavljamo sa najboljim izvodjačima na svim stajževima I tematskim žurkama koje počinju u 22h i traju sve do jutra kada čemo dočekati Uranak na otvorenom “Open Air” I underground “Urban stejdžu”!

3.

subota  2. maj / SREBRNO JEZERO:

Trećeg dana dnevna žurka kreće ponovo u 14:00h – kupanje, kokteli i uživanje u prirodi našeg Srebrnog jezera dok muzika ubrzava. Nakon završetka žurke na brodu kojom smo isli do Golubacke tvrdjave , nastavljamo žurkom na otovrenom, koja svakako nije ni prestajala. Posle kratkog predaha u 22:00h počinje treća, završna ujedno i najluđa noć na Uranku! Noć u kojoj ćemo uz zvezdano nebo i kvalitetan muzički program staviti tačku na još jedan ispunjeni Uranak. Noćenje.

4.

nedelja  3. maj / SREBRNO JEZERO – BEOGRAD:

Nakon napuštanja soba u prepodnevnim časovima, slobodno vreme za individulane aktivnosti i u ranim podnevnim časovima priprema za polazak nazad, svako ka svom gradu. Dolazak u popodnevnim časovima.

***CENOVNIK SMEŠTAJA***

Naziv smeštaja Usluga 1/4 1/3 1/2
*Vila Brka NA 49€ 55€ 59€
*Vila Romantika NA 45€ * 55€
Vila Stefanovic NA 45€ 49€ 55€
*Vila Srebrna kap NA 45€ 49€ 55€
Vila Andrijana NA * 49€ *
Vila Sunce NA * 59€ *
*Hotel Teo4 NA 65€ 65€ 69€
*Vila Leona NA * 45€ *
*Vila Deskom NA 45€ 49€ 55€
*Vila Milo NA * 59€ 65€

Legenda:  NA – najam soba/studija/apartmana; (cene su izražene u eurima €)

– obavezno plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi (depozit se vraća ukoliko gosti ne pričine materijalnu štetu

 

AUTOBUSKI PREVOZ IZ  (CENA ZA OBA SMERA)
Beograda 15€
Kragujevca 15€
Niša 15€
Novog Sada 20€

U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca* (proveriti u agenciji).

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 3 noćenja u navedenim smeštenim kapacitetima – najam studija/apartmana/soba
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Boravišnu taksu,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, a/c) na relaciji prema programu.
 • Go2 narukvicu koja omogućava ulazak na sve festivalske žurke (možete kupiti u agenciji).
 • Obavezno je plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi u svim smeštajima
 • Individualne troškove putnika

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2000 RSD prilikom rezervacije (akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna),
  • 2000 RSD dve nedelje nakon rezervacije.
  • Ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30.03.2020.)  
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNjEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

HOTEL TEO4*

Odmaralište TEO4 je novi objekat našeg košarkaša Miloša Teodosića. Objekat se nalazi pored samog jezera i raspolaže sobama različitih kategorija ukupnog kapaciteta 170 ležaja. U ponudi smeštajni objekat ima dvokrevetne I trokrevetne I četvorokrevetne sobe. Sve sobe su nove i komforne. U samom objektu nalazi se i prostor za odmor kao i konferencijska sala. Obavezno je plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi(u agenciji).

VILA BRKA

Vila Kod Brke se nalazi u samom centru i jedan je od najluksuznijih smeštaja, na 50m od šetališta. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama koje imaju klimu, frižider, wi-fi, LCD televizor i terasom sa pogledom na Srebrno jezero. ODMARALIŠTE SREBRNO JEZERO (http://www.recreatours.co.rs) Odmaralište „Srebrno jezero“ sa depadansom „Konak“ se nalazi na 100m od Aqua Parka i direktno silazi na šetalište. U sklopu odmarališta se nalaze 240 ležaja (70 ležajeva u glavnoj zgradi, 170 ležajeva u depadansu “Konak“). U našoj ponudi se nalaze 1/2, 1/3 i 1/4 sobe. Dodatni sadržaj hotela: parking, restoran i bar.

VILA STEFANOVIC

Vila Ilic se nalazi nadomak teniskih terena na svega 100m, a 300m od  glavnog šetališta. Raspolaže sa jednom dvokrevetnom i četiri trokrevetnih soba, u sklopu sobe se nalazi kupatilo, TV i terasa, dodatne usluge koje ima smeštaj je zajednička kuhinja i kao dodatak za klijente je obezbedjen parking ispred vile.

VILA SUNCE

Vila Sunce je smeštena u jednoj od glavnih ulica na Srebrnom jezeru. Raspola\e sa 6 trokrevetnih soba. Apartmani su prostrani i veoma lepo osvetljeni u toku čitavog dana. Svi apartmani su klimatizovani, poseduju TV, internet, kompletno opremljene kuhinje. Oko same vile se nalazi veliko dvorište koje će učiniti da se osećate kao da ste udaljeni od buke i vreve ljudi i omogući će vam potreban mir i relaksaciju.Kao dodatna usluga klijentima je obezebedjen parking ispred vile.

VILA SREBRNA KAP

Vila se nalazi u samom srcu Srebrnog jezera, ušuškan u prirodnom ambijentu Srebrna Kap udaljena je svega 50 m od čuvenog šetalista Srebrnog jezera. Svi apartmani sadrže terase gde možete uživati u pogledu i svežem vazduhu. Raspolaze sa dvokrevetnim, trokrevetnim I cetvorokrevetnim apartmanima. Apartmani poseduju kuhinju sa posuđem, lcd televizor, telefon i besplatan wi-fi.. Uz svaki apartman ide i parking mesto ispred objekta. Obavezno je plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi.

VILA ROMANTIKA

Vila Romantika se nalazi na 100m od depadans hotela Srebrno jezero i na 20m od vile Alex. Raspolaže sa pet luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica. Studiji su sa kupatilima, TV i klima i kuhinjom. Gostima je i obezbedjen parking ispred vile. Obavezno je plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi.

VILA ANDRIJANA

Moderan i atraktivan objekat sagrađen 2019. Godine. Poseduje 8 trokrevetnih soba. Posebnu prijatnost pružiće vam klimatizovan prostor svakog apartmana, kablovska TV, internet, obezbeđen parking prostor u dvorištu. U neposrednoj blizini prenoćišta nalazi se plaza i šetalište.

VILA LEONI

Je smestena u mirnom delu Srebrnog jezera na 200m od uredjene plaze. Raspolaze sa trokrevetnim studijima WiFi internetom i besplatnim privatnim parkingom. Sve jedinice imaju klima-uređaj, sopstveno kupatilo i kuhinju sa frižiderom. U okviru apart-hotela na raspolaganju su terasa i vrt.

VILA DESKOM

Apartmani Deskom su udaljeni 150 metara od glavnog šetališta. Vila Deskom sadrži dva smeštajna objekta, žutu i zelenu vilu, koje sadrže: klimu, LCD televizore, wireles internet i uz sve to imate obezbeđen parking. Smeštajni kapaciteti zelene vile su četiri trokrevetna apartmana, a žuta vila sadrži 1/2, 1/3 i 1/4 studije.

VILA MILO

Vila Milo je smestena u mirnom delu Srebrnog jezera na 250m od uredjene plaze. Vila poseduje 12 luksuzno opremljenih dvokrevetnih i trokrevetnih soba sa TV-om, klimom, minibarom, wi-fi i balkonom. U sklopu vile nalazi se parking sa videonadzorom kao i zajednicka kuhinja i prostorija sa masinama za pranje i susenje vesa.

Angellina | 01. maj | Live Stage

Anđela Vujović poznatija pod pseudonimom Angellina je mlada srpska pop pevačica, rođena 1997. godine u Beogradu. U javnosti se prvi put predstavila 2013. godine kada je učestvovala na Beosong takmičenju sa svoje tri drugarice iz razreda. Sa njihovom pesmom uspele se u da se plasiraju u top 15 pesama takmičenja, što je odličan uspeh za tri devojke iz srednje škole.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit