TAJLAND

BANGKOK I KOH PHANGAN

Cena 990€ / 15 Dana

TAJLAND

Promo cena 990 € / po osobi

 • 15 Dana
 • +20 Godina

15 DANA- 11NOĆI /AVIONOM
I termin – 04.-18.januar 2020.
II termin – 04.-18.februar 2020.
III termin -03.-17. mart 2020.

[maxbutton id=“1″ ]

 

Dozvolite da Vam postavimo jedno pitanje! Da li Vam je nekad tako jako bilo potrebno bekstvo,  neka druga stvarnost,  nova lica, druga kultura, nešto potpuno drugačije?

Moguće je da će te upravo tamo,negde daleko, na nekoj maloj plaži u sred divljine i džungle tako zavučenoj da ni google maps ne može da vas nađe, pronaći sebe.

Mi vam ne nudimo skupe i sterilne hotele već želimo da doživite Tajland onakav kakav on zaista jeste, prirodan i neposredan.

Kao pod kaliedoskopom smenjivaće se brda obučena u tropsko rastinje, prava pravcata džungla, tu pred vašim očima. Stene koje izranjaju iz zemlje i zaklanjaju pogled na more ljubomorno ga čuvajući od osvajačkih pogleda. Pored predivne prirode kojom Tajland odiše, neistraženih plaža i rajskih ostrva, susrešćete se i sa jednom od najvećih metroplola na svetu.

Bangkok je pomalo od svega, izmešane kulture i staleži, raznolikost religija i šerenilo rasa sa kojima se mimoilazite u tom megalomanskom prostranstvu.

Iako po veličini i sadržaju stoji rame uz rame sa mnogim metropolama, nije razmetljiv poput njih. On zna ako jednom dođete i doživite ga ,vraćaćete mu se iznova i iznova,kao staroj ljubavi.

1.

04.januar 2020 / 04.februar / 03. mart 2020: Beograd – Bangkok:

Sastanak na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu kod terminala za međunarodne letove u unapred dogovoreno vreme. Polazak za Bangkok uz presedanje. Noćni let do Bangkoka.

2.

05. januar 2020 / 05. februar / 04. mart 2020: Bangkok:

Dolazak na aerodrom Suvarnabhumi, jedan od najlepših i najvećih u ovom delu sveta. Dobrodošli na Tajland, zemlju osmeha. Transfer kombijem do smeštaja, raspakivanje i odmor. Slobodni večernji časovi za privikavanje na Bangkok. Upoznavanje sa običajima i kulturom info kroz info turu po gradu u pratnji našeg vodiča. Predlažemo Vam da isprobate neku od mnogobrojnih tajlandskih masaža u blizini smeštaja, kako biste se odmorili od putovanja. Noćenje.

3.

06. januar 2020 / 06. februar / 05. mart 2020: Bangkok, Autaja:

Doručak. Fakultativni izlet za Ajutaju, nekadašnju prestonicu Tajlanda – bivšeg Siam kraljevstva. Imaćete priliku da upoznate istoriju Tajlanda i napraviti nezaboravne uspomene i fotografije. Tom prilikom posetićemo mnoštvo hramova i sijamskih palata koje se nalaze na UNESCO listi svetske baštine. U popodnevnim časovima povratak u Bangkok, slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4.

07. januar 2020 / 07. februar / 06. mart 2020: Bangkok, Šumfon:

Doručak, pakovanje stvari i odjavljivanje iz hotela. Slobodan dan ili fakultativni obilazak starog Bangkoka – King Palace, Zlatni ležeći buda, Temple of dawn, Giant Swing, Golden Mountain. China town. sve do večernjeg polaska za grad Chumphon i do luke Chumphon. Noćna vožnja autobusom.

5.

08. januar 2020 / 08. februar / 07. mart 2020: Šumfon, Koh Phangan:

U ranim jutarnjim satima ulazimo na trajekt, kojim sledi vožnja u trajanju oko 3h do ostrva Koh Phangan-a koji će bit i naša baza u narednih 7 dana. U prepodnevnim časovima stižemo na Koh Phangan i organizovanim transferom odlazimo do smeštaja. Slobodno veče za druženje i opuštanje ispred bungalova. Noćenje.

6-11.

09 -14. januar 2020 / 09 -14. februar / 08 -13. mart 2020: Phuket-Phangan:

Boravak na jednom od najegzotičnijih i po mnogima najlepšem ostrvu na svetu, još uvek neiskvarenom sa netaknutom prirodom, bez skupih hotela, Naredne dane provodimo istraživajući plaže kao i degustirajući lokalnu hranu na obližnjoj pijaci
Ispitivaćemo udaljene delove ostrva i plaže, penjaćemo se na najvišu tačku na ostrvu gde ćete ostati bez reči. Nezaboravan provod vas očekuje na svima čuvenoj full moon party, svi mladi se okupljaju na jednoj od plaža ili u džungli i partijanju do zore uz elektronsku muziku i vrhunske uglavnom, trance numere. Služi se alkohol u kofama, svima su tela išarana fluorescentnim bojama i igra sa vatrom, Prepustite se hedonisti koji je zarobljen u vama. Noćenje.

12.

15. januar 2020 / 15. februar / 14. mart 2020: Koh Phangan:

Jutarnje kupanje i pakovanje na put brodićem i autobusom do železničke stanice u Surtathaniju. Noćna vožnja spavaćim kolima do Bangkoka.

13.

16. januar 2020 / 16. februar / 15. mart 2020: Koh Pangan – Bangkok:

Stižemo u Bangkok oko podneva i čeka nas kratka vožnja do našeg hotela koji se nalazi u srcu Ko San Road-a, backpackerske naseobine gde su smešteni većina mladih iz čitavog sveta. Slobodno popodne za tumarenje KoSan Road-om ili odmaranje na bazenu na krovu hotela uz osvežavajući koktel. Predlažemo obilazak jedinstvene pijace Khlong Toei, kao i dnevni šoping u MBK shopping centru ili jedan od mnogo tržnih centara koji se nalaze u tom delu grada. Noćenje.

14.

17. januar 2020 / 17. februar / 16. mart 2020: Bangkok:

Pakovanje i odlazak na aerodrom “Suvarnhabumi”. Ukrcavanje na let za Beograd. Slećemo na aerodrom Nikola Tesla kasno uveče ili rano ujutru u zavisnosti od vremena polaska aviona.

15.

18. januar 2020 / 18. februar / 17. mart 2020: Beograd:

Dolazak na beogradski aerodrom Nikola Tesla u jutarnjim časovima.

CENA PAKET ARANŽMANA U PROMO PERIODU 990 €

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE.

[maxbutton id=“1″ ]

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: 100€ prilikom rezervacije, narednih  500€ deset (10) dana od dana potpisivanja ugovora, a ostatak do (30 dana pre početka aranžmana).
 • Kreditne kartice :Visa,dina,Maestro,Master card,Visa electron,American express
 • Preko računa : uz profakturu izdatu od strane Max travel-a

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE.

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Avionski prevoz Beograd – Bangkok – Beograd,
 • Sve aerodromske takse,
 • Transfer od aerodroma Suvarnabhumi do hotela u Bangkoku
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 2* Rambuttri villaje Plaza u Bangkoku
 • Transfer od Bangkoka do Šumfona, noćna vožnja
 • Transfer mini busom i brodom do bungalova na ostrvu Koh Phangan,
 • 7 noćenja u resort-u na Koh Phangan-u,
 • Transfer mini busom i brodom do Suratanija,
 • 1 noćenje tokom vožnje spavaćim kolima od Suratanija do Bangkoka i transfer do hotela,
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 2* Rambuttri villa Plaza u Bangkoku,
 • Transfer od hotela do aerodroma u Bangkoku,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina- za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji –  mogućnost kupovine osiguranja u agenciji koje nije obavezno (pogledati sekciju Osiguranje u daljem tekstu)
 • Fakultativne izlete tokom programa
 • Doplata za 1/1 sobu tokom boravka na putovanju (na upit)
 • Individualne troškove putnika
 • Tajlandsku vizu koju možete da obezbedite sami ili preko agencije (50 evra po osobi). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju ne dobijanja vize.

Rambuttri Village Plaza

Rambuttri Village Plaza hotel nalazi se u istorijskoj četvrti Ratanakosin u Bangkoku na par minuta hoda od ulice Kaosan, koja predstavlja i jedan od centara Bangkoka i najposećeniju turističku zonu, okruženu kulturnim i drugim sadržajima.U blizini se nalaze čuveni hramovi Vat Fra Kaju i Vat fo, kao i statue Smaragdnog Bude.
Hotel poseduje dva krovna bazena, sobe su klimatizovane i sadrže tv sa kablovskim i satelitskim kanalima, sef. U restoranu hotela, služi se tradicionalana tajlandska i evropska kuhinja. DETALJNIJE

Phangan Beach Resort

Smešten u privatnoj uvali na plaži Baan Tai, letovalište Phangan Beach sadrži bungalove sa balkonima od kojih pojedini imaju pogled na okean. Šarmantni bungalovi poseduju sopstvena kupatila sa sopstvenim tušem. Pojedini bungalovi (uz doplatu) imaju klima uređaj, TV sa kablovskim kanalima i mini bar.
Resort Phangan Beach ima biblioteku i igraonicu sa stolovima na bazenu. Gosti mogu uživati u raznim aktivnostima kao što su ronjenje, ribolov i jedrenje na dasci. Takođe mogu koristiti mogućnosti iznajmljivanja bicikala.
Restoran Phangan Beach Resort, koji se nalazi na obali mora, nudi mogućnost konzumiranja tajlandske i evropske kuhinje kao i raznovrsnih lokanih i internacionalnih pića. DETALJNIJE

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit