SUMMERFUN – SUNNY BEACH

od 115€ / 10 dana

SUMMER FUN – Sunny Beach

Cena od 115€ / po osobi

 • 10 Dana
 • +16 Godina

10 DANA – 7 NOĆENJA / AUTOBUSOM

 

Da li ste spremni za Summer FUN 2019?

Najludje letnje party putovanje za koje svake godine biramo TOP PARTY destinaciju! Ovog leta smo izabrali Sunny beach-Sunčev breg koji je jedan od najpoznatijih letovalista za mlade na Balkanu! Pripremite se za 24h provod u gradu koji je stvoren za mlade.  Očekuje nas mnoštvo tematskih žurki u raznim klubovima, neizostavne igre bez granica koje će imati jedan cilj– druženje, lud provod, dobre vibracije I naravno nevidjeni SUMMERFUN!

SUNČEV BREG

Ima više od 1500 sunčanih sati. Prelepa peščana plaža sa sitan zlatni pesakom duga je oko 9 km, a široka oko 40 m. Dno mora je peskovito i postepeno se spušta, pa je idealno za party putovanja I igre u vodi. Duž cele plaže nalaze se mnogobrojni kafići i barovi. U Sunčevom Bregu ima mnoštvo restorana, barova, noćnih klubova i diskoteka, tako da ćete uživati u karaokama, plesu, živoj muzici, dj-evima. Sunčev breg godinama važi za jedno od najboljih

1.

18.jul / 25.jul 2019. – Beograd – Srbija – Bugarska:

Polazak party bus-a sa perona Beogradske autobuske stanice (BAS) u večernjim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Bugarske uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih I carinskih formalnosti.

2-8.

19.jul-25.jul / 26.jul-01.avgust 2019. – Sunny beach (Bugarska)

U prepodnevnim časovima stižemo u Sunčev Breg I smeštamo se u hotel. Sledi upoznavanje sa gradom i ogromnom plažom koja će vas kupiti najfinijim peskom iz Sahare. Veliki broj restorana, klubova, diskoteka, barova, zajedno sa izvanrednim izletima učiniće vaš boravak potpunim. Svake večeri nas čekaju drugačije žurke, svako veče rezervisano je za neku od tematskih žurki, za nešto posebno, gde pod vedrim nebom stvaramo zajedničke uspomene! Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživeti. Ukoliko volite uzbuđenje i adreanlin, provedite dan u najvećem akva parku Bugarske koji se nalazi u Sunčevom Bregu. Park je prepun atrakcija i namenjen je posetiocima svih uzrasta. Zainteresovanima su na raspolaganju brojni vodeni sportovi I aktivnosti na vodi, kao i koktel barovi i restorani gde možete predahnuti i „napuniti baterije“ za još jednu turu zabave. S obzirom na to da je Nesebar udaljen od Sunčevog Brega samo par kilometara i da su povezani istom peščanom plažom, možete iskoristiti priliku I krenuti u par kilometara dugu šetnju ovom nestvarnom plažom.

9.

26.jul – 02.avgust 2019. – Sunny beach (Bugarska):

Doručak. Nakon napuštanja soba I pakovanja prtljaga u buseve u prepodnevnim časovima, slobodno vreme za individulane aktivnosti.. U vecernjim časovima polazak I noćna vožnja preko Bugarske I Srbije.

10.

27.jul / 03.avgust 2018. – Srbija:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

smeštaj usluga 25. jul. – 03. avgust 2019.
1/2 1/3 1/4 1/5 1/6
Hotel Flores Park NA  x 145€ 135€
129€ 115€
Hotel Tia Maria NA 169€ 165€ x x x

Legenda:

NA- najam studija /apartmana       

 

 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10 € i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€
 • Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€
 • Za sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 20€  (za uslugu samo prevoz – upit u agenciji).

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 7  nocenja na bazi najma studia/apartmana u hotelu Flores park u Sunčevom bregu.
 • Prevoz modernim autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, a/c) na relaciji prema program
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  1,25€ po danu (18 – 70 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
  1€ po danu (ispod 18 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša),
 • Obaveznu gradsku taksu – 1€ po noći – plaćanje u agenciji, (plaćanje u agenciji) (BTO – podložna promeni)
 • fakultativne izlete
 • Administrativne troškove obrade rezervacije u iznosu od 150 dinara po putniku
 • Doplata za polupansion (doručak i večera) – 60€ po osobi
 • Doplatu za peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu u iznosu od 50din
  (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se plaća u agenciji, a preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 5000 RSD najkasnije 60 dana pre početka aranžmana,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.

 

 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

*HOTEL FLORES PARK*

Hotel Flores Park nalazi se na 500 metara od plaže u odmaralištu Sunny Beach i nudi klimatizovane apartmane sa besplatnim bežičnim internetom i otvorenim bazenom. Sve smeštajne jedinice sadrže balkon, dobro opremljenu čajnu kuhinju. Obezbeđen je i TV sa kablovskim kanalima, kao I besplatno korišćenje klima uređaja. Sopstveno kupatilo u studiju ima tuš kabinu.Hotel Flores Park nudi vrt i mini-market unutar samog objekta. Gosti takođe mogu posetiti centar odmarališta koji je udaljen 550 metara i koji nudi raznovrsne restorane i zabavne sadržaje.. Smeštaj je na bazi dvokrevetnih, trokrevetnih, četvorokrevetnih, petokevetnih I šestokrevetnih studija I apartmana. DETALJNIJE

*HOTEL TIA MARIA *

Hotel Tia Maria se nalazi u južnom delu odmarališta Sunni Beach, na 280 metara od kristalno čistog mora i na 5 minuta hoda od centra odmarališta. Nudi prostrane i udobne sobe. Hotel raspolaze sa dvokrevetnim, trokrevetnim I četvorokrevetnim sobama i apartmanima. Sve sobe poseduju, sopstveno kupatilo, TV, tersu. Odmorite se i zabavite se u mnogim noćnim klubovima, barovima i pubovima u blizini. U blizini hotela se nalazi i veliki market. Kada niste na plaži, hotelski bazen je privlačno mesto za opuštanje pod toplim suncem i zaronite u hladnu vodu za osveženje. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu sobe. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je u javnim prostorijama hotela. DETALJNIJE

Rezervacija