SUNNY BEACH

od 135€ / 10 dana

ONLINE PRIJAVA

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

Termin
SMEŠTAJ 25.07 – 03.08. 01.08 – 10.08.
Hotel Flores Park 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6
x x x x x 180
170
155
145
135

Legenda: NA- najam studija /apartmana       

 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10€ i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€.
 • Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€.
 • Za sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 20€  (za uslugu samo prevoz – upit u agenciji).

* U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca* (proveriti u agenciji)

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 7  noćenja na bazi najma studia/apartmana u hotelu Flores Park u Sunčevom Bregu.
 • Prevoz modernim autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, a/c) na relaciji prema program
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19:
  1,75€ po danu (18 – 70 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
  1.25€ po danu (ispod 18 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša). Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Obaveznu gradsku taksu – 1€ po noći – plaćanje na destinaciji,
 • Fakultativne izlete. Napomena: Agencija zadržava pravo otkazivanja žurki u slučaju zabrane održavanja skupova radi pogoršanja epidemiološke situacije.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije ,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate ,
  • 5000 RSD 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja.
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.
 • Kredit: Agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja,
U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE

Sunčev breg – Leto 2021.

Cena od 135€ / po osobi

 • 10 Dana
 • +16 Godina

10 DANA – 7 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Sunčev breg

Ovde je sve podređeno turizmu. Sunčev breg je relativno novo letovalište koje se gradi od nule od 1960-ih godina, tako da nema puno sličnosti sa ostalim delovima Bugarske. Ovde se nalazi Blue flag plaža sa sitnim mekim peskom, sa puno mesta za zabavu i restorana i kafića. U Sunčevom bregu i oko njega nalazi se veliki broj hotela i apartmana, od ugodnih i ljubaznih pansiona do ogromnih i luksuznih koji nude 24-satnu zabavu.

Turistička sezona počinje tokom maja, ali pun sjaj došivljava od juna (kada počinju srednjoškolski i studentski raspusti), jer je Sunčev breg jedna od najpopularnijih destinacija za zabavu mladih. U ovom periodu danonoćno radi veliki broj kafića, barova i noćnih klubova koji su prepuni mladih iz cele Evrope.

Zbog velike popularnosti Sunčev breg se neprestano širi, pa je praktično spojio susedna mesta, Sveti Vlas na severu i Nesebar na jugu.

Sunčev breg nikada ne spava

Dnevna rutina je odlazak na plažu, provod i sunčanje, pa potom ručak na plaži ili u obližnjem restoranu (pečeni prompir ispod sača je jedan od glavnih specijaliteta). Ovde su popularni vodeni sportovi, pa možete isprobati parasailing, voziti pedaline, provozati se na banani, iznajmiti Jetski ili skočiti bandži. U Nesebaru postoji i par ronilačkih škola ukoliko biste voleli i u tome da se isprobate. Nakon ovakvog dana, preporučujemo da odete do sobe, malo odmorite i pripremate se za ludi noćni provod u nekon od barova ili noćnih klubova.

1.

1. dan: Beograd – Srbija – Bugarska:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u večernjim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Bugarske uz usputna zadržavanja  radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-8.

2 – 8. dan: Sunny beach (Bugarska):

U prepodnevnim časovima stižemo u Sunčev Breg i smeštamo se u hotel. Sledi upoznavanje sa gradom i ogromnom plažom koja će vas kupiti najfinijim peskom donetim čak iz Sahare. Veliki broj restorana, klubova, diskoteka, barova, zajedno sa izvanrednim izletima učiniće vaš boravak potpunim. Svake večeri nas čekaju drugačije žurke, svako veče rezervisano je za neku od tematskih žurki, za nešto posebno, gde pod vedrim nebom stvaramo zajedničke uspomene! Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživeti. Ukoliko volite uzbuđenje i adrenalin, provedite dan u najvećem akva parku Bugarske koji se nalazi u Sunčevom Bregu. Park je prepun atrakcija i namenjen je posetiocima svih uzrasta. Zainteresovanima su na raspolaganju brojni vodeni sportov i iaktivnosti na vodi, kao i koktel barovi i restorani gde možete predahnuti i „napuniti baterije“ za još jednu turu zabave. S obzirom na to da je Nesebar udaljen od Sunčevog Brega samo par kilometara i da su povezani istom peščanom plažom, možete iskoristiti priliku i krenuti u par kilometara dugu šetnju ovom nestvarnom plažom.

9.

9. dan: Sunny beach (Bugarska):

Doručak. Nakon napuštanja soba i pakovanja prtljaga u buseve u prepodnevnim časovima, slobodno vreme za individulane aktivnosti.. U vecernjim časovima polazak i noćna vožnja preko Bugarske i Srbije.

10.

10. dan: Beograd – Srbija:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

Sunčev breg smeštaj

*HOTEL FLORES PARK*

Hotel Flores Park nalazi se na 500 metara od plaže u odmaralištu Sunny Beach i nudi klimatizovane apartmane sa besplatnim bežičnim internetom i otvorenim bazenom. Sve smeštajne jedinice sadrže balkon, dobro opremljenu čajnu kuhinju. Obezbeđen je i TV sa kablovskim kanalima, kao I besplatno korišćenje klima uređaja. Sopstveno kupatilo u studiju ima tuš kabinu.Hotel Flores Park nudi vrt i mini-market unutar samog objekta. Gosti takođe mogu posetiti centar odmarališta koji je udaljen 550 metara i koji nudi raznovrsne restorane i zabavne sadržaje.. Smeštaj je na bazi dvokrevetnih, trokrevetnih, četvorokrevetnih, petokevetnih I šestokrevetnih studija I apartmana. DETALJNIJE

Boat party

Bez sumnje najveći party brod na Crnom moru i jedan od najvećih u poređenju sa party brodovima u Španiji, Turskoj i Grčkoj! Zasto se zabavljati samo u dikoteci ili plaži? Brod na 3 nivoa i tri stage-a gde se na svakom nalazi DJ, bar, plesni podijum, animator i još mnogo toga. Krstarićemo obalom Sunny beach-a 4 sata uz različite ritmove medjunarodnih i Go2 DJ-eva. Pored žurke i igara neizostavno je i kupanje na otvorenom moru, spiralni tobogan koji se spusta sa najvišeg nivoa broda pravo u more. Neograničena usluga pića očekuje sve Go2 putnike koji se ukrcaju na ovo nesvakidašnje summer fun krstarenje.

Igre bez granica

Pečat Summer Fun-a su Igre bez granica koje su godinama zaštitni znak ove avanture. Na njima cemo rasplamsati atmosferu, smejati se, takmiciti i naravno steci nove prijatelje i ljubavi! Summer fun oznacava party destinaciju na koju se odlazi sa samo jednim ciljem – žurke! Dnevne i nocne žurke, žurke na brodu i najlepši zalasci sunca uz ispijanje koktela u ritmovima muzike koju vi izaberete. Kada vas pitaju gde idete na letovanje, odgovor je SUMMER FUN! Dogadjaji se prepricavaju medju putnicima još dugo, ali sve što se desi na Summer Fun-u ostaje na Summer Fun-u! Ocekujte neocekivano na plaži i spremite se za nezaboravan provod na najmasovnijem Go2 party-u!

Nesebar

Zakoracite u gotovo tri milenijuma dugu istoriju i otkrijte tajne starog grada Nesebara. Cesto nazivan Biserom Crnog mora, Nesebar svoju pricu pocinje kao tracanski grad Menebrija. U ovom otvorenom muzeju koji odiše istorijom, vekovi se smenjuju na svakom koraku, pa ceš videti i anticke ruševine, srednjovekovna utvrdjenja, gradjevine iz doba Vizantije ili renesanse, ali i upecatljivu arhitekturu sa pocetka devetnaestog veka.

Go2 Party Narukvica

Bolje žurke od dnevnih ili noćnih su DANONOĆNE! Upravo takve žurke nas čekaju na Summer Fun-u! Go2 narukvica poštuje višegodišnju tradiciju, pa će one i ovo godine biti dostupne. Uz Go2 narukvicu dobijaš ulaz na sve Go2 žurke koje će sesvakodnevno održavati u različitim klubovima i beach bar-ovima kao što su: La Cubanita, Bounce, Gabana, XO, Brexit…
Svim putnicima sa party narukvicom obezbeđeni su popusti u mnogobrojnim klubovima, barovima, restoranima i marketima.

Sunčev breg mapa

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit