Sunčev breg – Summer fun

11

Aug

Sunčev breg – Summer fun

Jedva čekate da ove kišne dane zamenite suncem i plažama? Već razmišljate kuda otići  na more, ali još uvek niste odlučili gde?  Tu smo mi da vam pomognemo.

Maštate o lepim plažama i sunčanim danima? Na Sunčevom bregu nećete dobiti ništa manje od onoga što tražite. Sunny beach ima preko 1500 sunčanih sati, a njegove plaže nose prestižnu nagradu za kvalitet i čistoću. Prelepa peščana plaža sa sitnim zlatnim peskom duga je oko 9 km, a dno mora je peskovito i postepeno se spušta, pa je idealno za party putovanja I igre u vodi.

Hoteli se nalaze u blizini plaže, a glavna šetačka zona je od njih udaljena oko 100 metara. U pitanju su smeštaji: Hotel Flores Park i Hotel Palm Residence. Oba hotela sadrže tv, balkon, sopstveno kupatilo i opremljenu kuhinju.  Najbolje zagrevanje za žurke je upravo na ležaljkama, pored bazena hotela.

Sunny Beach 2022 – više informacija

Naše iskustvo, od prošle godine, da je ovo prava destinacija za mlade potvrdiće se i ove. Očekuju vas dnevne i noćne žurke u najbolim klubovima Sunčevog Brega. Organizovaćemo tematske žurke, na kojima ćete se zabavljati kao nikada do sad. Žurke na Nargila beach baru, Igre bez granica i Color party žurka će vam upotpuniti dan, a uveče vas očekuju White i Elegance party.  Žurka koja se već godinama prepričava je žurka na brodu. Ludujte uz zalazak sunca, i zvuke najpopularnije muzike koju puštaju naši DJ-evi na Boat party-ju.

Ako je Bugarska po nečemu poznata to su žurke, ali i jeftine cene hrane i pića. Pa ćete tako  hleb i flaširanu vodu naći za oko 50 centi, za dva koktela platićete oko 4 eura, a ručak za četiri osobe manje od 30 eura.

Za ljubitelje adrenalina i ekstremnih sportova tu je i najveći akva park Bugarske. Park je prepun atrakcija i namenjen je posetiocima svih uzrasta. Zainteresovanima su na raspolaganju brojni vodeni sportovi I aktivnosti na vodi, kao i koktel barovi i restorani gde možete predahnuti i „napuniti baterije“ za još jednu turu zabave.

Najbolje fotke ćete napraviti u Nesebaru. Nesebar je najveće turističko područije, koje je spojeno sa Sunčevim bregom. Bogat je kulturno-istorijskim spomenicima kao što su Arheološki muzej i crkva svete Sofije.To je bio i razlog da UNESCO uključi Nesebar na spisak svetske baštine.

Sunčev breg je idealno mesto da nabacite boju, zabavite se i  napravite super fotke. Izaberite ovaj aranžman, jer je ove godine sve na max: žurke, ljubav i zezanje.

Da li ste znali?

  • Sunčev Breg ima preko 1500 sunčanih sati godišnje
  • U Sunčevom bregu se nalazi najveći akva park Bugarske
  • Muzičko takmičenje “Zlatni Orfej” se ovde održavao do 1999.
  • Najbolje žurke se prave baš u Sunčevom Breg-u

Sunny Beach 2022 – više informacija