SREBRNO JEZERO LETO 2020.

6 dana / 5 noći

od 69€ / 6 dana

Srebrno jezero – Leto u Srbiji 2020

Cena od 69€ / po osobi

 •  6 Dana
 • +16 Godina

6 DANA – 5 NOĆENJA

JUL I AVGUST 2020.

U severoistočnoj Srbiji, nedaleko od ušća Peka u Dunav, nalazi se jedno od najlepših letovališta Srbije, mesto na kom već 7 godina organizujemo najveći prvomajski festival – Uranak.

Virus koji nas je zadesio naterao nas je da evociramo sve lepe uspomene, druženja i ljubavi koje smo stvarali svakog prvog maja i zapitamo se – Zašto do sada nismo iskoristili ovo čarobno jezero tokom leta?

Spremite se za najveće party leto za mlade u Srbiji!

U popodnevnim satima kada sunce počne da zalazi iza Karpata površina jezera dobije srebrni odsjaj, pa je po tome jezero i dobilo svoje ime. Srebrno jezero je decenijama jedno od omiljenih izletišta i biser turizma ovog dela Srbije, pa ga često nazivaju i srpsko more.

Srebrno jezero je od Beograda udaljeno svega 110 km, od Novog Sada 190 km i od Požarevca 30 km. Sa svojom dužinom od 14 km, širinom od 300m i dubinom od 8m, Srebrno jezero je idealno za ljubitelje plivanja, sportova na vodi, sunčanja i provoda na dnevnim žurkama na plaži. Kada se uputite od Velikog Gradišta ka Srebrnom jezeru, već od magistralnog puta počinju da se nižu vikendice, a kako se budete približavali jezeru ugledaćete mnogobrojne vile, hotele i apartmane sa predivno sređenim vrtovima.

Centar dešavanja na Srebrnom jezeru je zasigurno šetalište sa velikim brojem kafića, restorana i prodavnica. Ne morate da brinete ukoliko ste nešto zaboravili, tamo sve možete naći i to po standardnim cenama.

Ono što vas najviše interesuje su zasigurno žurke! Svi koji su verni poklonici Uranak festivala, znaju da je ovo mesto gde žurke ne možete izbeći, bez obzira da li je ona u klubu, na plaži ili afterparty u sobi. Oni koji do sada nisu posetili Srebrno jezero tokom Uranak festivala, imaće prilike da osete festivalsku atmosferu u vrelim letnjim noćima!

 

Iskoristi besplatni vaučer od 5.000 dinara!

Imamo još lepih vesti! Ministarstvo turizma Republike Srbije je obezbedilo 400.000 vaučera za odmor u Srbiji u vrednosti od 5.000 dinara koje možete iskoristiti na ovo putovanje!

Uputstvo kako do vaučera za odmor u Srbiji (klikni ovde)

 

 

1.

20.jul /25.jul/ 30.jul/ 04.avgust 2020. / BEOGRAD – SREBRNO JEZERO:

Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima. Napustamo Beograd i brzinom svetlosti stižemo na našu destinaciju. Planirani dolazak na Srebrno jezero je oko 13:00h. Smeštanje u sobe i kratko vreme za odmor, jer već u 15:00h kreće prva dnevna žurka. Nakon toga predah i pripreme za prvu noć i Welcome party i prvu u nizu nezaboravnih noćnih žurki.

2-5.

21-24. jul /26-29. jul/ 31.jul – 03. avg/ 05-08.avg 2020. / SREBRNO JEZERO:

Nakon ludo provedene noći, izlazak sunca na jezeru je nešto što se samo poželeti može, uživamo u biseru istočne Srbije uz jutarnju kafu. Narednih dana u kasnim prepodnevnim časovima očekuju nas razni fakultativni obilasci mnogih znamenitosti ovog kraja. Posetićemo Golubačku tvrdjavu, Ramsku tvrdjavu, arheološko nalaziste Viminacijum. U popodnevnim časovima očekuju nas Go2 žurke u Beach barovima uz najbolju letnju muziku Go2 DJ-eva, pečat nezaboravnog provoda nas očekuje na Party brodu gde ćemo preseliti žurku i nastaviti provod ploveći Dunavom. Zabava se tu ne završava, pa nakon igara bez granica, gde pobednike očekuju „večernje nagrade” nastavljamo sa domaćim bendovima i Dj-evima u klubu Copacabana u čijem se nastavku nalazi i Aqua park.

6.

25.jul /30.jul/ 04.avg / 09.avg 2020. / SREBRNO JEZERO – BEOGRAD:

Nakon napuštanja soba u prepodnevnim časovima, slobodno vreme za individulane aktivnosti i u ranim popodnevnim časovima priprema za polazak nazad, svako ka svom gradu. Dolazak u Beograd u kasnim popodnevnim časovima.

***CENOVNIK SMEŠTAJA***

smeštaj TIP 04. avg
09.avg
09. avg
14.avg
14. avg
19.avg
Vila Palermo 1/4 79€ 79€ 79€
1/3 x 85€ 85€
Vila Srebrna kap 1/5 x 79€ 79€
1/4 79€ 79€ 79€
1/3 x 85€ 85€
1/2 89€ 89€ 89€
Vila Jess 1/4 x x x
1/3 85€ x x
1/2 x x x
Vila Romatika 1/4 85€ 79€ 79€
1/2 x 85€ 85€
Vila Brka 1/3 x x x
1/2 x x x
Vila Dinčić 1/2 x x x
Vila Valerija 1/4 75€ x x
Vila Reset 1/4 x 79€ 79€
1/3 x x 85€
1/2 x 89€ 89€
Vila El Barco 1/6 79€ 75€ 69€
1/4 85€ 79€ 79€
1/3 x 85€ 85€
Vila Andrijana 1/3 79€ 79€ 79€
1/2 85€ 85€ 85€

Legenda:  NA – najam soba/studija/apartmana; (cene su izražene u eurima €)

– obavezno plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi (depozit se vraća ukoliko gosti ne pričine materijalnu štetu

 

AUTOBUSKI PREVOZ IZ  (CENA ZA OBA SMERA)
Beograda 20€
Kragujevca 20€
Niša 25€
Novog Sada 25€

U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca* (proveriti u agenciji).

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 5 noćenja u navedenim smeštenim kapacitetima – najam studija/apartmana/soba
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Boravišnu taksu,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, a/c) na relaciji prema programu.
 • Obavezno je plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi u svim objektima
 • Individualne troškove putnika

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna),
  • 3000 RSD dve nedelje nakon rezervacije
  • Ostatak 30 dana pre početka aranžmana
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

VILA BRKA

Vila Kod Brke se nalazi u samom centru i jedan je od najluksuznijih smeštaja, na 50m od šetališta. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama koje imaju klimu, frižider, wi-fi, LCD televizor i terasom sa pogledom na Srebrno jezero. Detaljnije

VILA ROMANTIKA

Vila Romantika se nalazi na 100m od depadans hotela Srebrno jezero i na 20m od vile Alex. Raspolaže sa pet luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica. Studiji su sa kupatilima, TV i klima i kuhinjom. Gostima je i obezbedjen parking ispred vile. Obavezno je plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi. Detaljnije

VILA JESS

Vila se nalazi nadomak košarkaških terena na svega 50m i 50metara od  glavnog šetališta i plaže. Raspolaže sa jednom dvokrevetnom i četiri trokrevetnih soba, u sklopu sobe se nalazi kupatilo, TV i terasa, dodatne usluge koje ima smeštaj je zajednička kuhinja i kao dodatak za klijente je obezbedjen parking ispred vile. Detaljnije

VILA SREBRNA KAP

Vila se nalazi u samom srcu Srebrnog jezera, ušuškan u prirodnom ambijentu Srebrna Kap udaljena je svega 50 m od čuvenog šetalista Srebrnog jezera. Svi apartmani sadrže terase gde možete uživati u pogledu i svežem vazduhu. Raspolaze sa dvokrevetnim, trokrevetnim I cetvorokrevetnim apartmanima. Apartmani poseduju kuhinju sa posuđem, lcd televizor, telefon i besplatan wi-fi.. Uz svaki apartman ide i parking mesto ispred objekta. Obavezno je plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi. Detaljnije

VILA PALERMO

Smeštena u mirnom delu Srebrnog jezera na 50m od uređene plaže. Raspolaže sa trokrevetnim studiom i nekoliko četvorokrevetnih apartmana. Sve jedinice poseduju sopstveno kupatilo i kuhinju sa frižiderom. U okviru objekta na raspolaganju su terasa i vrt. Detaljnije

VILA DINČIĆ

Vila Dinčić se nalazi na 50m od centra. Raspolaže sa 18 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, a od toga 6 apartmana, 4 dvokrevetne sobe i 2 trokrevetne sobe. Sobe su sa kupatilima, telefonom, tv prijemnikom, mini barom. Gostima je obezbeđen zatvoren parking prostor. Detaljnije

VILA VALERIJA

Nalazi se na 100m od glavnog šetališta na Srebrnom jezeru. Raspolaže sa četiri četvorokrevetna apartmana. Svaki apartman ima dve zasebne spavaće sobe sa francuskim ležajem, jednim pomoćnim ležajem i jednim ležajem na razvlačenje u trpezariji. Svi apartmani imaju klimu, TV, kupatilo, kuhinju, kao i besplatan parking ispred vile.
Detaljnije

VILA RESET

NalazI se u strogom centru Srebrnog jezera, neposredno iza glavne plaže, na oko 100m od jezera. Vila raspolaze sa 4 apartmana. Svi apartmani imaju klimu, TV, kupatilo, kuhinju, terasu kao i besplatan parking ispred vile.
Detaljnije

VILA EL BARCO

Atraktivni objekat pastelnih boja, do koga se lako stiže glavnim putem, okružen je zelenilom i u neposrednoj je blizini trim staza, golf terena, restorana, šetališta, plaže i aqua parka. Ugaljenost objekta od plaze iznosi 750m. Ukupan kapacitet objekta je 47 ležaja, od kojih su 35 standardni (francuski ležaji ili odvojeni kreveti), a u funkciji je i 6 dvoseda na razvlačenje za po dve osobe (pozicionirani u dnevnim sobama). Sve smeštajne jedinice su opremljene televizijom, klimom, frižiderom, fenom, terasama i kuhinjom (jedino apartman “yellow” ne poseduje kuhinju).  Detaljnije

VILA ANDRIJANA

Ova vila raspolaze sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Objekat je nov i nalazi se u neposrednoj blizini setalista na 40m od jezera. Sve sobe su opremljene Tv-om, friziderom, fenom, terasama, dok kuhinju poseduju samo dve dvokrevetne sobe koje imamo u ponudi.
Detaljnije

Žurka na brodu

Ukrcaj se i kreni u najluđu party pustolovinu! Na brodu nas čeka brkati kapetan koji spremno isčekuje isplovljavanje! Doživite neponovljivo iskustvo na Party Brodu Silver Star, kojim ćemo ploviti na moćnom plavom Dunavu! Krstarićemo uz zvuke Go2 DJ-a sa kojim ćemo rasplamsati atmosferu do usijanja. Ne dozvoli da ti prepričavaju, budi i ti deo nezaboravnih Go2 Boat party-a. Držite se! Isplovljavamo na najludju žurku!

Žurke

Bolje žurke od dnevnih ili noćnih su  DANONOĆNE! Upravo takve žurke nas očekuju na jezeru, koje je godinama domaćin našeg Uranak festivala! Beach barove, pivnice kao i najmoderniji klub Copacabana pretvoriće se u stejdževe na kojima nas očekuje vajb festivala!

Viminacijum

Priča o nekadašnjem sjaju i propasti rimskog grada i vojnog logora Viminacijuma, davno je skrenula pažnju svetskoj javnosti na svoj veliki značaj.  U rimsko doba, grad se na severnoj strani oslanjao neposredno na rukavac Dunava, dok je sa zapadne strane bedeme grada Viminacijuma dodirivala reka Mlava. Dosadašnja otkrića potvrdila su da je Viminacijum bio vodeća rimska metropola na ovom delu dunavskog limesa (veličina tog antičkog grada može se uporediti sa veličinom današnjeg Njujorka!). Posetićemo i lokalitet na kom je pronađen skelet mamuta starog „samo“ pet miliona godina! Godina osnivanja Viminacijuma nije tačno utvrdjena, procenjuje se da je provincija osnovana između 20. i 44. godine pre n.e, neposredno pre Hristovog rodjenja. U cenu je uključen prevoz, ulaznica i lokalni kustos Arheoloskog parka Viminacijum, usluge agencijskog vodiča.

Tvrdjava Golubac + Manastir Tumane

Izlet koji će nas vratiti u daleku prošlost. U vreme slavnih vladara i vitezova koji su odabrali baš ovaj kraj za izgradnju jedne od naših najvećih i najimpozantnih utvrđenja.
Turu počinjemo vožnjom kroz Braničevo i nakon četrdesetominutne vožnje stižemo do naše prve tačke, Golubačke tvrđave.
Ova tvrđava je impozantna ne samo po svom izgledu i snazi koja odoleva vremenu i Dunavu, već i po mnogim legendama koje su opstale do današnjih dana. Golubačka tvrđava podignuta je na samom ulazu u Đerdapsku klisuru, na mestu gde Dunav najširi u svom toku prelazi u tesnac Karpatskih planina. Prvi put u istorijskim izvorima Golubačka tvrđava se pominje 1335. godine kao utvrđenje sa ugarskom vojnom posadom. Iako je osnovana pre pomenute godine, ne zna se ko je i kada tačno podigao. Ostale podatke i legende ćemo čuti od našeg kustosa koji će nam biti domaćin tokom ove ture.
Nakon slobodnog vremena i fotkanja vraćamo se u buseve i nastavljamo putem vitezova, i idemo do sada već svima poznatog manastira Tumane. Manastir Tumane osnovan je u drugoj polovini XIV veka kao zadužbina Miloša Obilića. Postoji legenda o Milošu Obiliću i Svetom Zosimu i tome kako je nastao manastir. Legende kao i priču o jednom od najpopularnijih manastira u današnjoj Srbiji ćemo saznati na ovoj turi. Nakon slobodnog vremena očekuje nas povratak na Srebrno jezero.
U cenu od 1.550 din je uključen prevoz, ulaznica i lokalni kustos Golubačke tvrđave, obilazak manastira Tumane, usluge agencijskog vodiča.

Tvrđava Ram + Vinarija

Turu počinjemo odlaskom do lokaliteta koji potiče još iz praistorijskog vremena. U vreme Rimljana bio je deo Dunavskog limesa, a tek za vreme vladavine Turaka dobija ratno utvrđenje koje danas poznajemo kao Tvrđava Ram. Na loklitetu će nas dočekati lokalni kustos gde počinje naša tura, kao i upoznavanje sa ovom nadasve starom i prelepom građevinom. Ramska tvrđava vekovima ponosno stoji i odiše snagom, ali i lepotom koja se stapa sa prelepom okolinom i Dunavom koje ćete imati prilike videti sa samih zidina.
Za ovu tvrđavu kažu da je jedna od najjačih veza izmedju Balkana, Panonije i Karpata. Od našeg kustosa ćemo saznati i zašto.
Nakon razgledanja tvrđave,slobodnog vremena i fotkanje sledi odlazak autobusima do lokalne vinarije Živković. Vinarija Živković je jedna od najstarijih vinarija ovog kraja, ima bogatu tradiciju što potvrdjuju pisani dokumenti jos iz 1729.godine koji govore o ovoj porodici i kvalitetu izrade njihovih vina. Ova skromna porodica je vekovima radila na podizanju i očuvanju recepata kao i kvaliteta izrade vina o kojima ćemo slušati, a nakon toga imati prilike da degustiramo uz specijalitete dobordošlice. Nakon obilaska vinarije, degustacije vina i slobodnog vremena za razgledanje, vraćamo se do naše početne tačke na Srebrnom jezeru.
U cenu od 1.600 din je uključen prevoz, ulaznica i lokalni kustos Ramske tvrđave, obilazak vinarije sa loklanim vodičem, degustacija vina, usluge agencijskog vodiča.

Srebrno jezero smeštaj

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit