SREBRNO JEZERO LETO 2020.

6 dana / 5 noći

od 69€ / 6 dana

Srebrno jezero – Leto u Srbiji 2020

Cena od 69€ / po osobi

 •  6 Dana
 • +16 Godina

6 DANA – 5 NOĆENJA

JUL I AVGUST 2020.

 

U severoistočnoj Srbiji, nedaleko od ušća Peka u Dunav, nalazi se jedno od najlepših letovališta Srbije, mesto na kom već 7 godina organizujemo najveći prvomajski festival – Uranak.

Virus koji nas je zadesio naterao nas je da evociramo sve lepe uspomene, druženja i ljubavi koje smo stvarali svakog prvog maja i zapitamo se – Zašto do sada nismo iskoristili ovo čarobno jezero tokom leta?

Spremite se za najveće party leto za mlade u Srbiji!

U popodnevnim satima kada sunce počne da zalazi iza Karpata površina jezera dobije srebrni odsjaj, pa je po tome jezero i dobilo svoje ime. Srebrno jezero je decenijama jedno od omiljenih izletišta i biser turizma ovog dela Srbije, pa ga često nazivaju i srpsko more.

Srebrno jezero je od Beograda udaljeno svega 110 km, od Novog Sada 190 km i od Požarevca 30 km. Sa svojom dužinom od 14 km, širinom od 300m i dubinom od 8m, Srebrno jezero je idealno za ljubitelje plivanja, sportova na vodi, sunčanja i provoda na dnevnim žurkama na plaži. Kada se uputite od Velikog Gradišta ka Srebrnom jezeru, već od magistralnog puta počinju da se nižu vikendice, a kako se budete približavali jezeru ugledaćete mnogobrojne vile, hotele i apartmane sa predivno sređenim vrtovima.

Centar dešavanja na Srebrnom jezeru je zasigurno šetalište sa velikim brojem kafića, restorana i prodavnica. Ne morate da brinete ukoliko ste nešto zaboravili, tamo sve možete naći i to po standardnim cenama.

Ono što vas najviše interesuje su zasigurno žurke! Svi koji su verni poklonici Uranak festivala, znaju da je ovo mesto gde žurke ne možete izbeći, bez obzira da li je ona u klubu, na plaži ili afterparty u sobi. Oni koji do sada nisu posetili Srebrno jezero tokom Uranak festivala, imaće prilike da osete festivalsku atmosferu u vrelim letnjim noćima!

 

Iskoristi besplatni vaučer od 5.000 dinara!

Imamo još lepih vesti! Ministarstvo turizma Republike Srbije je obezbedilo 400.000 vaučera za odmor u Srbiji u vrednosti od 5.000 dinara koje možete iskoristiti na ovo putovanje!

Uputstvo kako do vaučera za odmor u Srbiji (klikni ovde)

1.

20.jul /25.jul/ 30.jul/ 04.avgust 2020. / BEOGRAD – SREBRNO JEZERO:

Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima. Napustamo Beograd i brzinom svetlosti stižemo na našu destinaciju. Planirani dolazak na Srebrno jezero je oko 13:00h. Smeštanje u sobe i kratko vreme za odmor, jer već u 15:00h kreće prva dnevna žurka. Nakon toga predah i pripreme za prvu noć i Welcome party i prvu u nizu nezaboravnih noćnih žurki.

2-5.

21-24. jul /26-29. jul/ 31.jul – 03. avg/ 05-08.avg 2020. / SREBRNO JEZERO:

Nakon ludo provedene noći, izlazak sunca na jezeru je nešto što se samo poželeti može, uživamo u biseru istočne Srbije uz jutarnju kafu. Narednih dana u kasnim prepodnevnim časovima očekuju nas razni fakultativni obilasci mnogih znamenitosti ovog kraja. Posetićemo Golubačku tvrdjavu, Ramsku tvrdjavu, arheološko nalaziste Viminacijum. U popodnevnim časovima očekuju nas Go2 žurke u Beach barovima uz najbolju letnju muziku Go2 DJ-eva, pečat nezaboravnog provoda nas očekuje na Party brodu gde ćemo preseliti žurku i nastaviti provod ploveći Dunavom. Zabava se tu ne završava, pa nakon igara bez granica, gde pobednike očekuju „večernje nagrade” nastavljamo sa domaćim bendovima i Dj-evima u klubu Copacabana u čijem se nastavku nalazi i Aqua park.

6.

25.jul /30.jul/ 04.avg / 09.avg 2020. / SREBRNO JEZERO – BEOGRAD:

Nakon napuštanja soba u prepodnevnim časovima, slobodno vreme za individulane aktivnosti i u ranim popodnevnim časovima priprema za polazak nazad, svako ka svom gradu. Dolazak u Beograd u kasnim popodnevnim časovima.

***CENOVNIK SMEŠTAJA***

Smeštaj tip 20.jul – 25.jul 25.jul – 30.jul 30.jul – 04.avg 04.avg – 09.avg
Vila Palermo 1/4 79€ 79€ 79€ 79€
1/3 85€ 85€ 85€ 85€
Vila Srebrna kap 1/5 79€ 79€ 79€ 79€
1/4 79€ 79€ 79€ 79€
1/3 85€ 85€ 85€ 85€
1/2 89€ 89€ 89€ 89€
Vila Jess 1/4 75€ 75€ 79€ 79€
1/3 75€ 79€ 85€ 85€
1/2 79€ 85€ 89€ 89€
Vila Romatika 1/4 75€ 79€ 85€ 85€
1/2 79€ 85€ 89€ 89€
Vila Brka 1/3 85€ 85€ 85€ 85€
1/2 95€ 95€ 95€ 95€
Vila Dinčić 1/2 89€ 95€ 99€ x

Legenda:  NA – najam soba/studija/apartmana; (cene su izražene u eurima €)

– obavezno plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi (depozit se vraća ukoliko gosti ne pričine materijalnu štetu

 

AUTOBUSKI PREVOZ IZ  (CENA ZA OBA SMERA)
Beograda 20€
Kragujevca 20€
Niša 25€
Novog Sada 25€

U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca* (proveriti u agenciji).

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 5 noćenja u navedenim smeštenim kapacitetima – najam studija/apartmana/soba
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Boravišnu taksu,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, a/c) na relaciji prema programu.
 • Obavezno je plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi u svim objektima
 • Individualne troškove putnika

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna),
  • 3000 RSD dve nedelje nakon rezervacije
  • Ostatak 30 dana pre početka aranžmana
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

VILA BRKA

Vila Kod Brke se nalazi u samom centru i jedan je od najluksuznijih smeštaja, na 50m od šetališta. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama koje imaju klimu, frižider, wi-fi, LCD televizor i terasom sa pogledom na Srebrno jezero. Detaljnije

VILA ROMANTIKA

Vila Romantika se nalazi na 100m od depadans hotela Srebrno jezero i na 20m od vile Alex. Raspolaže sa pet luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica. Studiji su sa kupatilima, TV i klima i kuhinjom. Gostima je i obezbedjen parking ispred vile. Obavezno je plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi. Detaljnije

VILA JESS

Vila se nalazi nadomak košarkaških terena na svega 50m i 50metara od  glavnog šetališta i plaže. Raspolaže sa jednom dvokrevetnom i četiri trokrevetnih soba, u sklopu sobe se nalazi kupatilo, TV i terasa, dodatne usluge koje ima smeštaj je zajednička kuhinja i kao dodatak za klijente je obezbedjen parking ispred vile. Detaljnije

VILA SREBRNA KAP

Vila se nalazi u samom srcu Srebrnog jezera, ušuškan u prirodnom ambijentu Srebrna Kap udaljena je svega 50 m od čuvenog šetalista Srebrnog jezera. Svi apartmani sadrže terase gde možete uživati u pogledu i svežem vazduhu. Raspolaze sa dvokrevetnim, trokrevetnim I cetvorokrevetnim apartmanima. Apartmani poseduju kuhinju sa posuđem, lcd televizor, telefon i besplatan wi-fi.. Uz svaki apartman ide i parking mesto ispred objekta. Obavezno je plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi. Detaljnije

VILA PALERMO

Smeštena u mirnom delu Srebrnog jezera na 50m od uređene plaže. Raspolaže sa trokrevetnim studiom i nekoliko četvorokrevetnih apartmana. Sve jedinice poseduju sopstveno kupatilo i kuhinju sa frižiderom. U okviru objekta na raspolaganju su terasa i vrt. Detaljnije

VILA DINČIĆ

Vila Dinčić se nalazi na 50m od centra. Raspolaže sa 18 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, a od toga 6 apartmana, 4 dvokrevetne sobe i 2 trokrevetne sobe. Sobe su sa kupatilima, telefonom, tv prijemnikom, mini barom. Gostima je obezbeđen zatvoren parking prostor. Detaljnije

Žurka na brodu

Ukrcaj se i kreni u najluđu party pustolovinu! Na brodu nas čeka brkati kapetan koji spremno isčekuje isplovljavanje! Doživite neponovljivo iskustvo na Party Brodu Silver Star, kojim ćemo ploviti na moćnom plavom Dunavu! Krstarićemo uz zvuke Go2 DJ-a sa kojim ćemo rasplamsati atmosferu do usijanja. Ne dozvoli da ti prepričavaju, budi i ti deo nezaboravnih Go2 Boat party-a. Držite se! Isplovljavamo na najludju žurku!

Žurke

Bolje žurke od dnevnih ili noćnih su  DANONOĆNE! Upravo takve žurke nas očekuju na jezeru, koje je godinama domaćin našeg Uranak festivala! Beach barove, pivnice kao i najmoderniji klub Copacabana pretvoriće se u stejdževe na kojima nas očekuje vajb festivala!

Viminacijum

Viminacijum, udaljen od Srebrnog jezera oko 40km, jedan je od najznačajnijih rimskih gradova i vojnih logorа u periodu od I do VI veka. Za vreme vladavine cara Hаdrijаna (117.–138.), Viminacijum postaje centar rimske provincije Gornje Mezije, koja je teritorijalno obuhvatala današnju Srbiju. U jednom periodu Viminacijum dobija status kolonije rimskih građana  sa pravom kovanja sopstvenog novca na kome su bili izrađeni likovi žena rimskih careva. Do sada je pronađeno preko 50.000 predmeta, među kojima su unikatna otkrića od svetskog značaja. Unutаr i oko grаdа otkriveni su аmfiteаtаr, monumentаlne zgrаde, rаskošne terme i trаgovi rаzvijene infrаstrukture, pre svegа ulicа i kаnаlizаcije koje ćemo posetiti.

Golubačka tvrđava

Ostaci srednjovekovnog grada Golupca nalaze se na desnoj obali Dunava, na najnepristupačnijem mestu koje predstavlja ulaz u Đerdapsku klisuru.  Sagrađena u XIV veku. Tokom svoje istorije pripadala je Srbima, Mađarima, Turcima i Austrijancima, tj. svima onima koji su vladali ovim prostorima. Ostaci srednjovekovnog grada Golupca nalaze se na desnoj obali Dunava, na najnepristupačnijem mestu koje predstavlja ulaz u Đerdapsku klisuru. U ovom delu svog toka, neposredno pre početka Đerdapskog tesnaca, Dunav je najširi, a u pravcu rumunskog sela Koronine i tvrđave, na sredini reke, viri stena visoka oko 5 m, poznata kao ,,Baba-kaj’’. Za ovu stenu, kao i za samu tvrđavu, čućete mnoge legende o imenu, životu i smrti, ljubavi i ratu.

Ramska tvrđava

Ramska tvrđava podignuta je na ostacima antičkih i vizantijskih temelja, a sagradio je turski sultan Bajazit II. Danas vidljivi otvori za topove na kulama pokazuju da je Ram bio artiljerijsko utvrđenje na Dunavu. Postoji više legendi o samom nazivu tvrđave koje se vezuju za osnivače Rima, braću Romula i Rema, ili utvrđenje “Ihram“. Neposredno pored tvrđave nalaze se ostaci turskog karavansaraja stari 6 vekova. To je jedini sačuvan karavansaraj u Srbiji. Nedaleko od tvrđave nalaze se ostaci rimskog vojnog logora Lederata.

Srebrno jezero smeštaj

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit