Sorrento

DIREKTAN ČARTER LET ZA NAPULJ

Cena 345 € / 3 Dana

SORENTO

Cena od 345 € / po osobi

 • 3 Dana
 • +20 Godina

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

DIREKTAN ČARTER LET ZA NAPULJ

polazak 08. novembar

 

Napulj je treći po veličini grad u Italiji, grad bezgraničnog uzbuđenja i zanimljivih suprotnosti. Poznat je po obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji, pod zaštitom je UNESCO-a. Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Visoka brda, doline i planine pretvaraju se u terase koje se spuštaju ka moru. Udaljen je oko 30 km od Napulja i iz Sorenta se pruža predivan pogled na Napulj i Vezuv. Karakteristika ovog prelepog mediteranskog mesta su uzane uličice pune turista. Iz Sorenta se lako mogu obići ostrva ove obale, a Kapri, najpoznatije od svih, je jedno od najlepših ostrva Italije i može se obići u okviru programa. Ostrvo Kapri je locirano u Napuljskom zalivu i važi za jednu od najelitnijih svetskih turističkih destinacija. Kapri je satkan od snova, sjaja, luksuza i glamura. Italijanski stil života, Sorento i njegova prelepa arhitektura, famozni limončelo i šarm južne Italije.

1.

(petak, 08.novembar) – Beograd – Napulj – Sorento:

Sastanak grupe na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Max Travel-a broj 702, dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Napulj kompanijom Air Serbia u 07.00h. Po sletanju panoramsko razgledanje Napulja autobusom: luka, trg Garibaldi, ulica Umberta I, trg Municipio sa Anžujskim dvorcem… Nakon razgledanja transfer do Sorenta. Smeštaj u hotel. Nakon kraćeg odmora sastanak sa vodičem i organizovana kratka šetnja gradom: Katedrala Santi Filipo i Đakomo (bez ulaznica), Narodna vila sa božanskim vrtom, glavni gradski trg Torkvato Taso. Slobodno veče za individualno razgledanje. Noćenje.

2.

(subota, 09.novembar) – Sorento – Amalfi – Pozitano – Sorento:

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet slikovitom obalom Amalfi, jednom od najpopularnijih turističkih rivijera Italije, dramatična i spektakularna, proteže se od mesta Pozitano do grada Salerno. Kratka foto-pauza iznad Pozitana, jedna od najlepših razglednica s obale Amalfi je panoramski pogled na Pozitano, nekada ribarsko mesto usečeno u obalu, slikovito i romantično, ovekovečeno u mnogim američkim filmovima. Nastavak putovanja do Amalfija, nekadašnje moćne pomorske sile po kome je cela obala dobila ime. Sam grad se nalazi pod UNESCO zaštitom, biser je srednjovekovne arhitekture sa uskim ulicama i obilazi se peške. Šetnja do katedrale Sv. Andrije sa upečatljivim stubištem i dekorativnom fasadom. Nakon obilaska, nastavak putovanja do mesta Ravelo, smeštenog u brdima iznad Amalafija, odakle se pružaju čuvene filmske panorame obale Amalfi. Povratak u Sorento. Noćenje.

3.

(nedelja, 10.novembar) – Sorento – Pompeja – Beograd:

Doručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela. Transfer do Pompeje. U I veku naše ere, Pompeja je bila jedna od najlepših i najbogatijih varoši Rimskog cartstva, u avgustu 79. godine naše ere, lava je prekrila i skamenila grad i tako ga “čuvala“ narednih 1500 godina. Na taj način je do danas sačuvana jedinstvena slika arhitekture, urbanizma, načina života jednog grada dnevne imperije. Dvočasovni obilazak grada: Bazilika, forum, trg, Macelluma, termalna kupatila, faunova kuća, pekara, javna kuća, teatar. Nakon obilaska, transfer do aerodroma u Napulju. Direktan čarter let za Beograd u 21.00h. Po sletanju u Beograd kraj programa.

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

HOTEL/KATEGORIJA TIP SOBE USLUGA 08.11.2019. – 10.11.2019.3 dana / 2 noćenja
RIVAGE 3* 1/2 BB 345
treća osoba 335
dete 2-12 god. 325
1/1 399
HOTEL ASCOT 4* 1/2 BB 355
treća osoba 340
dete 2-12 god. 335
1/1 405
EUROPA PALACE 4*sup 1/2 BB 395
treća osoba 380
dete 2-12 god. 370
1/1 455

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

NAČIN PLAĆANJA:

 • UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
 • PLATNIM KARTICAMA –  Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express
 • PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (za detalje proveriti u agenciji)
 • UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana na 3 mesečne rate.
 • PREKO RAČUNA – uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM
 • TURISTIČKIM KREDITOM – Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE.

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Napulj-Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let)
 • Aerodromske takse 47,70€ (Beograd 22,40€, Napulj 25,30€), podložne su promeni
 • 2 noćenja sa doručkom sa smeštajem u hotelu po izboru u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
 • Transfere prema programu, panoramsko razgledanje Napulja i kratka šetnja Sorentom prvog dana i obilazak Pompeje poslednjeg dana
 • Usluge vodiča na srpskom jeziku
 • Troškove organizacije i vođenja putovanja

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativni izlet
 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Individualni troškovi putnika

HOTEL RIVAGE 3*

Hotel se nalazi preko puta hotela Ascot u centalnom delu Sorenta. Sobe poseduju kupatilo, telefon, sef, mini bar, TV, nemaju sve sobe balkon. U sklopu hotela nalaze se bazen, restoran i bar. Doručak se služi u hotelskom restoranu.

HOTEL ASTORIA 4*

Hotel Astoria se nalazi u samom centru grada. Na 10 minuta lagane setnje do luke Sorento.Nedavno renoviran, sto pruza vise nego zadovoljavajucu uslugu gostima zahvaljujuci veoma profesionalnim i obucenim osobljem. Hotel sadrzi restoran, telefon, mini bar,klima uredjaj,balkon i tuš/wc.

HOTEL EUROPA PALACE 4*

Hotel Europa Palace nalazi se na litici iznad mora, u centru Sorenta, udaljen oko 350 metara od glavne ulice. Betonska plaža se nalazi ispod hotela i do nje se može doći liftom ili stepenicama. Na plaži su obezbeđene ležaljke i suncobrani za goste hotela. Hotel sadrži restoran, bar, bazen, panoramska terasa na kojoj se služi večera, wi-fi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, klimu, sef, wi-fi. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit