SOLUN

Cena 89€ / 6 Dana

ONLINE PRIJAVA

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Niša.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Beograda i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 15€, iz Beograda 10€ i iz Kragujevca 5€. Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Prevoz se može realizovati u blizini auto-puta – Kragujevac – Kapije Šamadije (Batočina), Niš – hotel Nais.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 500 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo
GRAD Mesto ulaska u autobus Planirano vreme
NOVI SAD Lokomotiva 18:00
BEOGRAD BAS stanica 19:00
KOLARI pumpa Kolari 19:30
POŽAREVAC kod naplatne rampe 19:45
VELIKA PLANA McDonald’s 20:00
MARKOVAC Stari Hrast 20:10
KRAGUJEVAC hala Jezero 20:10
BATOČINA Kapija Šumadije 20:30
JAGODINA pumpa Coral 21:00
ĆUPRIJA motel Ravanica 21:15
PARAĆIN motel Tito 21:20
POJATE restoran Evropa 21:30
ALEKSINAC restoran Bosfor 21:40
NIŠ Lukoil – Mega Maxi 22:00
LESKOVAC hotel Bavka 23:00
VLADIČIN HAN Lukoil pumpa 00:00
VRANJE kod naplatne rampe 00:30
BUJANOVAC pumpa Valoni 00:45

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu,
 • 3 noćenja u višekrevetnim sobama, studijima i apartmanima iz cenovnika,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Obilaske prema programu,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.)
  • 1.25€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (15€), Beograda (10€), i Kragujevca (5€), – plaćanje u agenciji,
 • Fakultativne troškove (organizovani doček Nove godine, obilazak manastira Meteori, afterparty – žurka na brodu, shopping izlet Cosmos),
 • Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji,
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – 500 dinara po promeni,
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj po smeštajnoj jedinici (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€) – plaćanje na destinaciji.
 • Individualne troškove putnika,
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • narednih 5000 RSD (po osobi) u roku od 10 dana od dana dobijanja ugovora,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2021).
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. U slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19 najkasnije 48h pre polaska – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 2. U slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najkasnije 48h pre polaska – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 3. U slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 4. U slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – putnicima iz tih delova prebivališta organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 5. U slučaju da zemlja u kojoj se putuje ili zemlja tranzita uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (antigen test dozvoljen) – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.

Solun – Nova godina 2022.

Cena od 89€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

30. DECEMBAR 2021. – 04. JANUAR 2022.

Veličanstveni grad Solun (Θεσσαλονίκη ili Thessaloniki), jedan od nekoliko najvažnijih, najvećih i najlepših gradova našeg poluostrva… jedinstven u svojoj originalnosti, arhitekturi i duhu… spoj antičkog, starogrčkog i modernog, evropskog se oseća na svakom koraku…

SOLUN je jedan od najstarijih gradova Evrope. Po veličini je drugi u Grčkoj, posle Atine. Solun ima veliki istorijski značaj, a kroz istoriju je dominirao njegov strateški značaj. Solun je i danas najznačajnija trgovačka luka za čitavu Jugoistočnu Evropu. Grad se nalazi na vrhu Solunskog zaliva, duž kojeg se pruža dužinom od dvadesetak kilometara. Zapadno od grada pruža se tzv. Solunsko polje, primorska ravnica blizu ušća Vardara u zaliv (20 kilometara zapadno od grada). Sa drugih strana grad je okružen brdima planine Hortiatis. Kada su u pitanju kulturno nasleđe, zabava, hrana i šoping, Solun je neopravdano bačen u zasenak zbog Atine. Iako Solun nema puno antičkih ruševina, on obilujeostacima rimske i vizantijske istorije, umetnosti i religije. U Solunu je očigledan uticaj istoka. On se ogleda u arhitekturi i lokalnoj kuhinji. Jedna od glavnih istorijskih atrakcija je grob Filipa, oca Aleksandra Velikog. Okolina Soluna ima vrlo lepe plaže. Istovremeno, ovaj divni grad je odlično polazište za obilazak čitavog Halkidikija. Solun ima odličan noćni život. Mnoštvo vrlo interesantnih barova i klubova radi do ranog jutra.

 

1.

30. dec. 2021. / Beograd – Niš – Solun:

Okupljanje putnika u večernjim časovima kod Tempa u Nišu. Polazak autobusa iz Niša oko 22:00 časova! Noćna vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti…

2.

31. dec. 2021. / Solun:

Dolazak u Solun u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom i smeštanje u hotel. Pripremite se za šetačku turu: Ladadika, Gradska luka, Bela kula, Makedonsko Pozorište, Sajmište, Rotonda, Galerijusov slavoluk, Egnatia… nakon info ture, vreme je za prvu dnevnu žurku zagrevanja i upoznavanja! Povratak u smeštaj i spremanje za proslavu Nove Godine! Organizovan fakultativni doček Nove Godine u jednom od najpoznatijih klubova. Noćenje.

3.

01. jan. 2022. / Solun:

Započnite novu godinu uz fakultativni Afterparty na brodu – uživajte uz muziku naših dj-eva dok krstarite morem. Nakon krstarenja provod nastavljamo na dnevnoj žurci. Novogodišnji fakultativni šoping u tržnom centru Cosmos je pravi izbor za ovaj dan. Kratak predah i u večernjim časovima smo pripremili fakultativnu reprizu novogodišnje večeri u obližnjem klubu. Noćenje.

4.

02. jan. 2022. / Solun:

Fakultativni obilazak manastira Meteori – osmog starog svetskog čuda. Put vodi preko Kalambake, kraće zadrzavanje u Kalambaki. Panoramsko razgledanje svih šest manastira i poseta manastiru Preobraženje.. Nakon povratka spremili smo dnevnu žurku – nema stajanja dok traje party putovanje! Vraćamo se u smeštaj, kratak predah i nastavlja se Goodbye Party u obližnjem klubu! Noćenje.

5.

03. jan. 2022. / Solun – Niš:

Napuštanje smeštaja i slobodno vreme za šetnju pored mora. Odlična prilika za fakultativni odlazak srpskog-vojničkog groblja Zejtinlik. U popodnevnim satima polazak za Srbiju.

6.

04. jan. 2022. / Niš – Beograd:

Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim satima (vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnom prelazu, na šta organizator ne može da utiče).

BUDGET program putovanja (NO NAME, FORTUNA…) – Smeštaj putnika u sobe, apartmane ili hotele je po izboru organizatora putovanja ili lokalnog partnera. Prihvatanjem programa i potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik ne može uticati na izbor smeštaja i lokaciju. Raspored putnika po sobama je otovorenog tipa i napraviće se prilikom dolaska u hotel, u zavisnosti od broja raspoloživih struktura soba.

Primer hotela: Hotel ROTONDA 3*. Nalazi se u centru Soluna, u blizini železničke stanice i na 10 minuta hoda od centralne ulice Egnatia. Ukupno 79 Standard Rooms  (~20 m2). Sve sobe poseduju: klimu, grejanje, televizor, frižider, tuš, fen za kosu, sef, WiFi, balkon. Standard Room – francuski ležaj ili dva odvojena kreveta. Tip pomoćnog ležaja – kauč.

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit