SEVERNA ITALIJA

5 dana / 2 noćenja

Cena 99€ / 5 dana

Severna Italija – Sretenje 2023.

VENECIJA – VERONA – PADOVA

Cena od 99€ / po osobi

 • 5 dana
 • +16 Godina

5 DANA – 2 NOĆENJA / AUTOBUSOM

14 – 18. FEBRUAR 2023.

Venecija je grad koji se nalazi na ukupno 117 manjih ostrva koja razdvajaju kanali i povezuju mostovi. Grad je u istoriji bio prestonica Republike Venecije i ima mnogo nadimaka, od kojih je možda najpoznatiji „kraljica Jadrana“ koji se održao i danas. Venecija je jedna od najvažnijih turističkih destinacija na svetu zbog svoje čuvene arhitekture i znamenitosti zbog čega su Venecija i njeni kanali proglašeni spomenikom Svetske baštine UNESCO-a. Grad večne ljubavi, Verona je mesto u kome se rodila ljubav Julije i Romea. Šekspir je Veroni doneo slavu i duh, te je ona savršen grad za zaljubljene, ili možda za zaljubljivanje. Sa druge strane, Padova, grad jedinstvenih, starih zgrada i mostova, sa istorijskim Univerzitetom na kom je nekada predavao Galileo Galilej.

 

1.

1. dan: 14.02.2023. (utorak) / BEOGRAD – Srbija – Hrvatska – Slovenija:

Polazak iz Beograda na unapred dogovorenom mestu u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju, usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

2. dan: 15.02.2023. (sreda) /VENECIJA:

U ranim jutarnjim časovima dolazak u luku Punta Sabioni. Fakultativni izlet obilazak Venecije. Brodićem stižemo u Veneciju gde počinje naš obilazak u pratnji stručnog vodiča. Kanal Grande, most Uzdaha, Duždeva palata, Trg Svetog Marka, most Rialto samo su neke od znamenitosti koje ćemo obići. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak grupe ka luci Punta Sabione odakle krećemo ka Lido di Jesolu. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.

3. dan: 16.02. 2023. (četvrtak) / VERONA:

Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet Verona. Verona je grad u kom je Šekspir stvorio ljubav Romea i Julije pa ga zato i zovu grad romantike i ljubavi. Znamenitosti grada Piazza Bra, Arena Verona, Piazza Erbe, grobnica porodice Skalidjeri, statua Dantea Aligeria i na kraju čuvena kuća i terasa Julije ukazuju na jedinstvenost ovog grada koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Otići ćemo do Sirmionea koji se nalazi na jezeru Lago di Garda. Posetićemo dvorac porodice Skaligeri, videti kuću Marije Kalas i okusiti kako kazu najbolji sladoled u celoj Italji. Slobodno vreme. Povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.

4.

4. dan: 17.02.2023.(petak) / PADOVA:

Doručak. Fakultativni odlazak u Padovu. Po dolasku obilazak u pratnji stručnog vodiča. Trg Prato de la Vale, Il Santo Bazilika Sv. Antuna, gradska kuća ( palazzo della Regione ), Krstionica. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Srbiju. Usputno zaustavljanje u Palmanovi Shopping centru. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.

5.

5. dan: 18.02.2023. (subota) BEOGRAD:

Vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora I osveženja. Dolazak u Beograd oko podneva.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENA PAKET ARANŽMANA:

Smeštaj Usluga 1/2 1/3 1/4
Hotel Christian 3* BB 119€ 99€ 99€

BB– noćenje sa doručkom.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša i Kragujevca ili Novog Sada. Doplata za prevoz iz Niša i iz Novog Sada je 10€, iz Kragujevca 5€ (samo ukoliko ima dovoljno zainteresovanih – minimum 40 putnika). Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 20€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima turističke kategorije na navedenim relacijama prema programu (ac,tv,dvd),
 • 2 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3, 1/4 sobama u hotelu u Lido di Jeselo,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.30€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Lokalne takse – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta: Lido di Jesolo – 4€ po osobi po noći.
 • Fakultativne troškove.
 • Obavezan depozit u slučaju štete: iznosi 10€ – 20€, plaća se na licu mesta gotovinom i vraća se na licu mesta prilikom razduživanja ključeva, ukoliko je soba neoštećena.
 • Peškiri za telo u pojedinim hostelima čije iznajmjiuvanje kosta oko 3€ (preporuka agencije je poneti svoj peškir).
 • Individualne troškove putnika.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 dinara po promeni.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate – 1000 dinara po promeni.
 • Individualne troškove putnika,
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • narednih 5000 RSD (po osobi) u roku od 15 dana od dana dobijanja ugovora,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
 4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
 5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit