SERRE CHEVALIER

10 dana / 7 noćenja

od 359€ / 10 dana

SERRE CHEVALIER – Skijanje 2022.

Cena od 359€ / po osobi

 •  10 Dana
 • +16 Godina

10 DANA – 7 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Serre Chevalier ( www.serrechevalier.com )

Serre Chevalier se nalazi u srcu francuskih Visokih Alpa i predstavlja jedan od najvećih skijaških centara u Francuskoj. Ski prostor obuhvata 250 km staza na visinama od 1200 do 2830m/nv. Staze su različitih nivoa i odlično povezane.

Ski centar ima čak 107 ski staza od kojih 14 crnih, 39 crvenih, 31 plavu i 23 zelene, dok samo skijaško područje pored centralnog Briancona, obuhvata nekoliko zimskih turističkih mesta: Puy Saint Andre, Puy Saint Pieere, Chantemerle, Villeneuve i Le Monetier les Bains. Najviši vrh je Yret Pike, koji izlazi na 2830 metara nadmorske visine. Najlepši deo skijališta se nalazi iznad mesta Villeneuve, gde se nalazi atraktivna ledena pećina, za posetioce otvorena svakoga dana. Borderi i freestyle skijaši će uživati u 4 odvojena snow parka, a najveći je u Villneuve na 2200 m nadmorske visine. Ljubitelji freeride će uživati u 9 prirodno napravljeni zona „Brut de neige“ koji će ih odvesti što dalje od utabanih staza.Kombinacija alpske i mediteranske klime stvara idealne uslove za skijanje.

Briancon (oko 12.000 stanovnika) se nalazi u regionu Provansa-Alpi-Azurna obala. Grad leži na visini od 1300 m/nv, od granice sa Italijom udaljen je 13 km. Boraveći u Brijansonu, možete uživati u izuzetnom okruženju planinskih vrhova. Ulice grada će vas očarati, a u slobodno vreme možete posetiti neki od brojnih restorana ili kafića. U gradu su vam na raspolaganju različiti sadržaji kojim ćete upotpuniti odmor –  zimski sportovi, kupanje u bazenu, jahanje, paragliding i slično. Kao glavno i najveće naselje Serre Chevalier-a, posetiocima nudi izuzetno arhitektonsko nasleđe a meštani ga zovu „Le Ville d’Art et d’Histoire” – grad umetnosti i istorije.

 

1.

1. dan (petak): 11. mart 2022 / Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija – Francuska:

Sastanak grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice u popodnevim časovima (okvirno vreme 16h) Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2.

2. dan (subota): 12. mart 2022 / Francuska (Serre Chevalier):

Dolazak u Serre Chevalier u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije / apartmane posle 17 h. Noćenje.

3-8.

3. dan ‐ 8.dan (nedelja – petak): 13. – 18. mart 2022 / Francuska (Serre Chevalier):

Preuzimanje ski pass-a, slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Noćenje.

9.

9. dan (subota): 19. mart 2022 / Francuska – Italija – Slovenija – Hrvatska – Srbija:

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

10.

10. dan (nedelja): 20. mart 2022 / Beograd:

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

ONLINE PRIJAVA

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA (7 noći / šestodnevni ski pass):

Smeštaj u apartmanima
Signal du Prorel 2* (NA)
11 – 20. mart 2022.
STD 4 koji koriste 4 osobe 359€
STD 4 koji koriste 3 osobe 389€
STD 4 koji koriste 2 osobe 459€
2p APP 6 koji koristi 6 osoba 359€
2p APP 6 koji koristi 5 osoba 379€

LEGENDA:

NA – najam apartmana, STD 2 – studio za 2 osobe, STD 4 – studio za 4 osobe, 2p APP 6 – dvoprostorni apartman za 6 osoba. PRIJAVA: STD 2/2 – studio za 2 osobe koji koriste 2 osobe, STD 4/4 – studio za 4 osobe koji koriste 4 osobe, STD 4/3 – studio za 4 osobe koji koriste 3 osobe, STD 4/2 – studio za 4 osobe koji koriste 2 osobe, APP 5/5 – apartman za 5 osoba koji koristi 5 osoba, APP 6/6 – apartman za 6 osoba koji koristi 6 osoba, APP 6/5 – apartman za 6 osoba koji koristi 5 osoba, APP 6/4 – apartman za 6 osoba koji koriste 4 osobe.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 35€
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 500 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (ac, tv, dvd),
 • Smeštaj u studijima za 2/3/4 osobe / dvoprostornom apartmanu za 5/6 osoba za 7 noćenja na bazi najma,
 • Ski pass – ‘’Grande Galaxie’’ – 6 dana skijanja u Serre Chevalier-u,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19 sa ski rizikom– 25€ za celokupan period boravka (od 18 do 70 god.) – do osiguranje sume 35.000€ plaćanje u agenciji.
  Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Lokalne takse: 8€ (za 7 dana) – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
 • Posteljina (moguće poneti od kuće ili iznajmiti po ceni od 20€ do 25€ po krevetu za nedelju dana po osobi / peškiri 15€) – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta,
 • Obavezan depozit za najam studija/apartmana iznosi 400 – 600€, plaća se na licu mesta gotovinom ili kreditnom karticom i vraća se na licu mesta prilikom razduživanja apartmana, ukoliko je studio/apartman vraćen očišćen i neoštećen – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
 • Čišćenje (nije obavezno) – može se platiti na licu mesta, ukoliko klijenti ne žele sami da očiste studio/apartman – 65-80€ – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta;
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Preko računa:
  • uplata u celosti prilikom prijave,
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.
 • Kredit: Agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Ski pass Grand Galaxie za Serre Chevalier uključuje:
– 6 dana skijanja u Serre Chevalier-u (pristup svim stazama),
– 2 dana gratis skijanja u obližnjem skijalištu Alpe D Huez, čuvenom po najdužoj ’’crnoj stazi’’ na svetu (zbog Tomorrowland festivala pristup Alpe d'Huez-u od 19. do 26. marta 2022. je onemogućen),
– 1 dan gratis skijanja u Les 2 Alpes-u,
– 1 dan gratis skijanja u Puy Saint Vincent-u,
– 1 dan gratis skijanja u Montgenevre/Sestrière/Voie Lactée.

Apartmani SIGNAL DU PROREL 2*

Apartmani se nalaze u Brijansonu, pored Prorel žičare i u blizini centra mesta, gde se nalaze razni barovi, restorani i prodavnice. Studio za 4 osobe (cca 24 m2) je opremljen sa krevetom na razvlačenje za dve osobe (sofa) i krevetom na sprat, a svaki ima kuhinju, balkon i kupatilo sa WC-om. Apartman za 6 osoba (cca 38 m2) opremljen je balkonom, dnevnim boravakom sa krevetom na razvlačenje za dve osobe (sofa), kabinom sa krevetom na sprat i spavaćom sobom sa krevetom na sprat, kuhinjom i kupatilom sa wc-om. Objekat poseduju skijašnicu. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit