Secret beach

Tura brodom Beograd 25

Cena 1800 RSD / 7h

Secret beach tura brodom Beograd 25

Cena 1800 din po osobi. U cenu ulaze Burger obrok i piće osveženja.

  • 7 sati

Na skriveno vas vodimo mesto! Leto je toplo i lepljivo u gradu smo, prihvatili smo izazov i osmislili kako da bude najbolje i najzabavnije. Nema li većeg uzbuđenja nego odlazak u nepoznato.

Brodom Beograd 25 u jutarnjim časovima svake srede, subote i nedelje krećemo sa splava Pristan u novu avanturu. Odlazimo na neko od kupališta u blizini grada.

Prvo sledi jutarnja vožnja za razbuđivanje, sunce je još blago i miluje. Svežina reke nas budi, još je sve sporo i u istom ritmu muzika nas prati. Doživljaj grada na sasvim drugi način. Promena stanja uma kao putovanje. Približavamo se peščanoj plaži, upoznajemo egzotiku reke. Sada je već dovoljno vruće i voda nas mami. Splash. Prvi skok! Počinje prava letnja zabava.

Vreme je za apsolutno uživanje na plaži. Kupanje u čistoj reci. Izležavanje na toplom pesku. Šetnja u šumi kao beg od najjačeg sunca. Ima li kraja novim uzbuđenjima.

Da upotpunimo ugođaj za vas spremamo naš Bg25 burger kao i piće osveženja uz obrok. Na sve smo mislili! Ceo komplet senzacija koje ulaze u cenu.

U kasno popodne vreme je za poslednji buć pre ukrcavanja na brod i povratka na našu početnu destinaciju splav Pristan.

Na putu dok se naša avantura privodi kraju krstarimo i otkrivamo nove predele nadomak grada.

Reka nas je osvežila, ubacila u stanje apsolutne sreće posle celog dana plaže, toplo je, veče je na pomolu i jedina misao koja nam se mota po glavi je “gde dalje”.

U cenu je uključeno: Vožnja brodom oko 1h u oba pravca, obrok na brodu – Burger Bg25 i piće osveženja

Mesto polaska: Dunavski kej (splav Pristan)

Vreme održavanja redovnih termina:

Sreda, subota i nedelja – 11h

Trajanje ture: 7h

Ruta: Splav Pristan (Dorćolski kej) – ostrvo Forkontumac – splav Pristan (Dorćolski kej)

 

Prijava za turu:

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit