SARAJEVO

od 79€ / 4 dana

Sarajevo – Nova godina 2021

Cena od 79€ / po osobi

 • 4 Dana
 • +16 Godina

 

4 DANA – 2 NOĆENJA / AUTOBUS

“U Sarajevu sve ima svoju priču, u Sarajevu ništa nije slučajno!“

Sarajevo – je grad sa najvećim srcem na Balkanu, muzika, Baščaršija, raja, Miljacka, ljubazni domaćini, dobra hrana. A onda Terbević, Bjelašnica, Igman i Jahorina koje štite ovaj večni grad i čuvaju njegovu dušu zbog koje su ga umetnici oduvek najviše voleli i stvarali svoja velika dela na obe obale Miljacke… Grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama…

Online prijava

 

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA:

Hotel usluga 1/2 1/3
Hotel Grand 3* BB 89€ 79€

 

* U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca(minimum 40 putnika).

Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10 € i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€.


* Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 10€ po osobi

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema program autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • 2 noćenja (sa doručkom) u 1/2 i 1/3 sobama u Grand hotelu 3* u Sarajevu,
 • Poseta lokaliteta: Drvengrad – Mećavnik, Višegrad, Andrićgrad
 • Boravišnu taksu
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1,25€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji, Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja
 • Ulaznicu u Drvengrad: 250rsd
 • Fakultativne izlete – plaćanje na licu mesta.
  NAPOMENA Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • Individualne troškove putnika.
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša) Putnici obavezno moraju proveriti datume isteka svojih pasoša.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije
  • 3000 RSD u roku od 15 dana (od dana potpisivanja ugovora)
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (01.12.2020.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

1.

31. decembar 2020. (četvrtak) – Srbija – R.Srpska – Bosna i Hercegovina , Sarajevo:

Polazak sa dogovorenog mesta u ranim jutarnjim časovima. Pred nama je dnevna vožnja kroz Šumadiju i zapadni Srbiju. U podne je planiran dolazak do Tare, gde pravimo jednočasovnu pauzu u sada svetski poznatom  Drvengradu. Nakon razgledanja nastavljamo put dalje. Nekoliko kilometara vožnje i dolazimo do graničnog prelaza sa Bosnom. Ubrzo pristižemo do našeg sledećeg odredišta – Višegrad. Sledi obilazak Višegrada i Andrić grada, sada već kulturnog centra i vrste etno-sela, koji se nalazi na lokaciji “Ušće” na samom ušću reka Drine i Rzav u Višegradu. Nakon razgledanja očekuje nas slobodno vreme za kraći odmor i osveženje, nakon čega nastavljamo put Sarajeva.  Dolazak u Sarajevo u večernjim časovima. Noćenje.

2.

01. januar 2021. (petak) – Bosna i Hercegovina, Sarajevo:

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog obilaska Panoramsko – pešačkog razgledanja znamenitosti Sarajeva uz pratnju lokalnog vodiča. Videćemo Baščaršiju, mostove na Miljacki, Marijin dvor, Skenderiju, Narodno pozorište, Gradsku većnicu, Inat kuću, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulicu, Baščaršijsku džamija iz XVI veka, staru pravoslavna crkva, jevrejski hram i još mnogo toga. Nakon fakultativnog tročasovnog obilaska grada sledi još jedan izlet i obilazak Vrela Bosne. Vrelo Bosne je prirodni park kojim se Sarajlije sa razlogom ponose. Gusta šuma kestena i javorolisnih platana ispresecana izvorima, jezercima, potočićima predstavlja pravi prirodni dragulj. Povratak u grad u popodnevnim časovima nakon završetka izleta. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i samostalan obilazak Sarajeva. Noćenje.

3.

02. januar 2021. (subota)  – Bosna i Hercegovina, Sarajevo:

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari. Slobodno vreme ili fakultativni polazak grupe prema Blagaju koji se nalazi par kilometara od Mostara i na kratko uživanje na izvorištu Bune, najvećem kraškom  izvoru u Evropi, pored kojeg se nalazi čuvena sufijska tekija. Nastavak putovanja do Mostara. Nakon dolaska u Mostar posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, Kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo. Polazak u večernjim časovima za Beograd. Putovanje kroz Bosnu i Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

4.

03. januar 2021.  (nedelja) – Bosna i Hercegovina, Sarajevo – R.Srpska – Srbija:

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

Hotel Grand

Hotel je smešten je na samo 250 metara od Glavne železničke stanice u Sarajevu i na 3 km od istorijske Baščaršije. Hotelski à la carte restoran ima bar i terasu sa pogledom na hotelski vrt, koji krasi bujna vegetacija i fontana. Sve sobe poseduju besplatan bežični internet, LCD TV s kablovskim kanalima i kupatilo s kadom ili tušem. Pojedine sobe sadrže klima-uređaj. U doručku možete uživati u udobnosti svoje sobe, a na raspolaganju vam je i bogat doručak na bazi švedskog stola. Privatni parking se može besplatno koristiti. Bežični internet dostupan je u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Autobuska stanica je udaljena 350 metara od hotela, a najbliža prehrambena prodavnica samo 10 metara. Olimpijska dvorana Zetra, u kojoj su se 1984. godine održavale Zimske olimpijske igre, smeštena je na 2 km. DETALJNIJE

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit