Rim

JESEN U VEČNOM GRADU

od 119€ / 6 dana

Rim

Cena od 119€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUS

Grad sa puno lica i još više priča i istorije…preko 2.500 godina istorije može se otkriti u ovom „večnom gradu – od antičkog Rimskog foruma do Koloseuma i Panteona, kao i veličanstvene bazilike Svetog Petra, skulptura i slika.

RIMGrad sa puno lica i još više priča i istorije, glavni grad Italije i regiona Lacio. Nalazi se na zapadu centralnog dela Apeninskog poluostrva na ušću reke Anijen u Tibar. Podignut je na sedam brežuljaka.Prema legendi grad je osnovao Romul, potomak trojanskog junaka Eneja, 753 godine p.n.e. i danas simbol grada predstavlja vučica koja je othranila Romula i Rema. Ovaj ‘’večni grad’’ je jedinstven  u svetu po stotinama muzeja, crkava, arheoloških nalazišta, galerija, spomenika i prelepih fontana.

1.

09. oktobar / 16. oktobar / 23. oktobar: Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Sastanak grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice u popodnevim časovima (okvirno vreme 15h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Italije sa usputnim pauzama radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2.

10. oktobar / 17. oktobar / 24. oktobar: Rim

Dolazak u Rim u podnevnim satima. Panoramski razgledanje grada i nakon toga smeštanje u kamping. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.

11. oktobar / 18. oktobar / 25. oktobar: Rim – Tivoli (fakultativno):

Vreme predviđeno za pešačku gradsku turu u pratnji vodiča: Piazza Venecia, Vitorio Emanuele, Fontana di Trevi, Španske stepenice, …saznajte zašto su španske stepenice omiljeno okupljalište mladih iz Rima i otkrijte sve tajne najlepšeg grada u Italiji. Nakon obilaska mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska u Tivoli. Tivoli je gradić 30-ak kilometara istočno od Rima. Obilazi se „Villa d’Este“ koja se smatra remek delom iz doba renesanse sa fenomenalnim baštama i fontanama. Izgrađena je u XVI veku i pripadala je kardinalu d’ Esteu. Palatu krase mnogobrojni mozaici koji predstavljaju slike iz svakodnevnog života. Nakon obilaska, povratak u kamping. Žurka. Noćenje.

4.

12. oktobar / 19. oktobar / 26. Oktobar – Rim – Napulj (fakultativno):

U jutarnjim časovima mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Napulj. Obilazak znamenitosti i upozavanje grada Napulja u pratnji vodiča: srednjevekovni zamak Nuovo, Kraljevska palata, Pasaž Umberta I, trgovačka ulica Toledo…nakon toga slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Rim. Dolazak u kamping. Žurka. Noćenje.

5.

13. oktobar / 20. oktobar / 27. oktobar – Rim – Vatikan (fakultativno):

Napuštanje smeštaja mogućnost fakultativnog obilaska Vatikana, najmanje nezavisne države na svetu. Ono što ćemo videti su dela nepocenjive umetničke vrednosti, građevine poput Bazilike Sv. Petra i Sikstinske kapele koje se vezuju za poznate renesanse umetnike Botičelija, Berninija, Rafaela i Mikelanđela…
Ukoliko želite da još malo istražite ovaj predivni grad preporučujemo fakultativnu turu ‚‘‘Anđeli i demoni‘’. Ovo je idealna prilika da se prošetate ulicima Rima i obiđete neke od najvećih znamenitosti večnog grada, poput Panteona, trga Navona sa najlepšom fontanom Četiri reke, trga Popolo ili zamka Sant Angelo, kao i mnogih drugih. Prošetaćemo putevima iluminata i otkriti neke od misterija koje je bestseler Den Brauna “Anđeli i demoni“. Nakon izleta slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen povratak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Italiju.

6.

14. oktobar / 21. oktobar / 28. Oktobar 2019.: Beograd:

Dolazak u Beograd u večernjim satima.

*** CENA PAKET ARANŽMANA IZNOSI 119€ ***

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10 € i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5
 • Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5
 • Za sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 30€  (za uslugu samo prevoz – upit u agenciji).

* U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika), za polaske iz Niša i Kragujevca cena aranžmana se uvećava za 10€.

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima turističke kategorije na navedenim relacijama prema programu (ac,tv,dvd),
 • 3 noćenja u 1/3 bungalovima u Roma Camping Village u Rimu (u smeni 09 – 14 oktobar postoji mogućnost smeštanja u šaletu za 4 i 5 osoba),
 • Usluge pratioca grupe,
 • Organizaciju i tehničko vođenje puta.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja
 • Doplata za 1/2 bungalov – 25€ po osobi za celokupan period boravka,
 • Doplata za peškire – 3€ – plaćanje na licu mesta,
 • Fakultativne izlete na destinaciji,
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Obaveznu boravišnu taksu: 2€ po noći – plaćanje na licu mesta (cene podložne promeni),
 • Administrativne troškove obrade rezervacije u iznosu od 300 dinara – plaćanje u agenciji,
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2000 RSD prilikom rezervacije akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 4000 RSD u do 05. jula 2019.
  • Ostatak 30 dana pre početka aranžmana (09. / 16. / 23. septembar).
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi).
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

Roma Camping Village

Kamp naselje Roma nalazi se na samo 3 km od Vatikana i predstavlja najbliži kamp starom jezgru Rima. U ponudi ima samostalne smeštajne jedinice, otvoreni bazen i punkt za informacije, bar za druženje i okupljanje, restoran… Kamp Roma raspolaže brvnarama (chaletima) i klimatizovanim bungalovima. Sadržaji kampa obuhvataju dobro snabdeven supermarket, perionicu veša i menjačnicu. U pićima i laganim obrocima možete uživati tokom celog dana u baru Ciao Bella pored bazena. U restoranu se služe jela italijanske kuhinje i sveže pripremljene pice. Za nekoliko minuta vožnje autobusom možete stići do stanice metroa Kornelija, ili 10-tak minuta pešice, na liniji A.
Bungalov: mobilna kućica sa 2 odvojena ležaja (ili bračnim krevetom), sofom na razvlačenje, sa klimom i privatnim kupatilom.

DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit