RIM

JESEN U VEČNOM GRADU

od 129€ / 6 dana

Rim – Jesen 2021.

Cena od 129€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

13 – 18. oktobar.

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUS

Grad sa puno lica i još više priča i istorije…preko 2.500 godina istorije može se otkriti u ovom „večnom gradu – od antičkog Rimskog foruma do Koloseuma i Panteona, kao i veličanstvene bazilike Svetog Petra, skulptura i slika.

RIMGrad sa puno lica i još više priča i istorije, glavni grad Italije i regiona Lacio. Nalazi se na zapadu centralnog dela Apeninskog poluostrva na ušću reke Anijen u Tibar. Podignut je na sedam brežuljaka.Prema legendi grad je osnovao Romul, potomak trojanskog junaka Eneja, 753 godine p.n.e. i danas simbol grada predstavlja vučica koja je othranila Romula i Rema. Ovaj ‘’večni grad’’ je jedinstven  u svetu po stotinama muzeja, crkava, arheoloških nalazišta, galerija, spomenika i prelepih fontana.

1.

1. dan: Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Sastanak grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice u jutarnjim časovima (okvirno vreme 11h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Italije sa usputnim pauzama radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2.

2. dan: Rim

Dolazak u Rim u jutarnjim satima. Ostavljanje stvari u luggage room-u Roma Village kampinga i slobodno vreme do check in-a (15- 16h). Nakon smeštanje u bungalove, sledi vreme predviđeno za pešačku gradsku turu u pratnji vodiča: Piazza Venecia, Vitorio Emanuele, Fontana di Trevi, Španske stepenice…saznajte zašto su španske stepenice omiljeno okupljalište mladih iz Rima i otkrijte sve tajne najlepšeg grada u Italiji. Po završetku pešačke ture povratak u kamping. Slobodno vreme. Noćenje.

3.

3. dan: Rim – Vatikan (fakultativno):

Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog obilaska Vatikana, najmanje nezavisne države na svetu. Ono što ćemo videti su dela nepocenjive umetničke vrednosti, građevine poput Bazilike Sv. Petra i Sikstinske kapele koje se vezuju za poznate renesanse umetnike Botičelija, Berninija, Rafaela i Mikelanđela. U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog panoramskog obilaska Rima u pratnji lokalnog vodiča. Žurka. Noćenje.

4.

4. dan: Rim – Tivoli (fakultativno) / Napulj (fakultativno):

Trećeg dana boravka u Rimu imate mogućnost da se opredelite za jedan od fakultativnih obilazakaposetu Napulju ili gradiću Tivoli koji se nalazi 30-ak kilometara istočno od Rima.U večernjim satim povratak u Rim. Slobodno vreme. Noćenje.

5.

5. dan: Rim:

Napuštanje smeštaja u jutarnjim satima.Ukoliko želite da još malo istražite ovaj predivni grad preporučujemo fakultativnu turu ‘“Anđeli i demoni“. Ovo je idealna prilika da se prošetate ulicima Rima i obiđete neke od najvećih znamenitosti večnog grada, poput Panteona, trga Navona sa najlepšom fontanom Četiri reke, trga Popolo ili zamka Sant Angelo, kao i mnogih drugih. Prošetaćemo putevima iluminata i otkriti neke od misterija koje je probudio bestseler Den Brauna, „Anđeli i demoni“. Nakon izleta slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen povratak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Italiju.

6.

6. dan: Beograd:

Dolazak u Beograd u večernjim satima.

CENA PAKET ARANŽMANA IZNOSI 129€.

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima turističke kategorije na navedenim relacijama prema programu (ac,tv,dvd),
 • 3 noćenja u 1/3 bungalovima u Roma Camping Village u Rimu,
 • Usluge pratioca grupe,
 • Organizaciju i tehničko vođenje puta.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19: 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1,25€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Doplatu za 1/2 bungalov – 25€ po osobi za celokupan period boravka – plaćanje u agenciji,
 • Doplatu za peškire – 3€ – plaćanje na destinaciji,
 • Fakultativne izlete na destinaciji. Napomena: Agencija zadržava pravo otkazivanja žurki u slučaju zabrane održavanja skupova radi pogoršanja epidemiološke situacije. Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Boravišnu taksu: 2€ po noći – plaćanje na destinaciji (cene podložne promeni),
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3.000 RSD prilikom rezervacije,
  • 3.000 RSD 15 dana nakon prve uplate,
  • 5.000 RSD 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja (13. septembar)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije
 • Kredit: Agencijaizdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 35% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 65% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 75% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja

Napomena: ukoliko dođe do ponovnog talasa zaražavanja virusa Covid-19, što bi rezultiralo nemogućnošću realizacije ovog aranžmana u datom terminu, prijavljenim putnicima će biti refundiran kompletan iznos njihovih uplata.

Roma Camping Village

Kamp naselje Roma nalazi se na samo 3 km od Vatikana i predstavlja najbliži kamp starom jezgru Rima. U ponudi ima samostalne smeštajne jedinice, otvoreni bazen i punkt za informacije, bar za druženje i okupljanje, restoran… Kamp Roma raspolaže brvnarama (chaletima) i klimatizovanim bungalovima. Sadržaji kampa obuhvataju dobro snabdeven supermarket, perionicu veša i menjačnicu. U pićima i laganim obrocima možete uživati tokom celog dana u baru Ciao Bella pored bazena. U restoranu se služe jela italijanske kuhinje i sveže pripremljene pice. Za nekoliko minuta vožnje autobusom možete stići do stanice metroa Kornelija, ili 10-tak minuta pešice, na liniji A.
Bungalov: mobilna kućica sa 2 odvojena ležaja (ili bračnim krevetom), sofom na razvlačenje, sa klimom i privatnim kupatilom.

DETALJNIJE

Izleti.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit