PURE BARCELONA

RIM – BARSELONA – NICA - MONTE KARLO - VENECIJA

Cena 229 € / 10 Dana

Pure Barcelona

Cena 229 € / po osobi

 • 10 Dana
 • +18 Godina

 

VENECIJA – RIM – BARSELONA – KAN – NICA – MONTE KARLO

11.OKTOBAR – 21. OKTOBAR 2020.

 

RIM smešten na reci Tibar, između Apeninskih planina i Tirenskog mora, nekada simbol moćne Rimske imperije, a danas metropola koja svojom lepotom i znamenitostima privlači mnogobrojne turiste. Grad čiji mediteranski temperament, opuštenost, i lepota osvajaju svakog putnika jer je to grad sa mnogo lica i isto toliko priča. Nazivaju ga večnim gradom, gradom na sedam brežuljaka, prestonicom sveta. U Rimu se krije najmanja država-grad na svetu Vatikan, mnogobrojni spomenici antičke kulture među kojima dominira Koloseum, renesansne i barokne tvorevine. To je grad muzeja, galerija, spomenika, fontana i romantičnih ulica. Neizostavno napravite predah u romatičnom kvartu Trastevere, a zatim očarani Rimom, ne zaboravite da bacite novčič u fontanu Di Trevi kako bi ste se opet u njega vratili.

 

BARSELONA –  Bogata arhitektura, široki bulevari, kulinarska tradicija, duga istorija čine Barselonu jednim od najlepših gradova sveta. Barselona pleni najviše svojim arhitektonskim nasleđem, među kojima se izdvaja crkva Sagrada Familia, delo poznatog španskog arhitekte Antonija Gaudija. Čudesni mozaici inspirisani prirodom krase većinu njegovih zgrada, a najreprezentativniji primer je svakako Park Guelj, magično mesto sa čije se terase pruža pogled na čitavu Barselonu. Iako je Barselona Gaudijev grad, postoji još veliki broj prelepih znamenitosti koje je čine posebnom. Tu su Palata katalonske muzike, Katedrala Svetog krsta i Svete Eulalije, Trijumfalna kapija i Magična fontana, Monžuik koja se nalazi ispred muzeja umetnosti Katalonije. Sa Plaza Katalunje uputite se u čuvenu ulicu Las Ramblas na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Posetite muzeje sa delima slikara: Žuan Miro-a, Salvadora Dalija, Pabla Pikasa, ili čuveni Kamp Nou ako ste strastveni navijač FK Barselone.

 

NICA – je glavni i najveći grad Azurne obale je po mnogima i najlepši grad južne Francuske. Sa jedne strane čine je luksuzni hoteli, sjajne plaže u Zalivu Anđela i mondenski život, a sa druge sjajni ambijenti koji neodoljivo privlače posetioce iz svih krajeva sveta. Nica je osnovana još u vreme starih Grka koji su joj nadenuli ime po svojoj krilatoj boginji pobede Nike (Nikaia). Iz tog starog imena izvedeno je današnje ime grada. Tokom boravka u ovom živopisnom gradu treba neizostavno videti staru rusku crkvu Sv. Nikole, italijanske četvrti oko katedrale St. Reparate, prošetati se čuvenom Promenadom „des Anglais“ (Engleska ulica) koja se proteže duž čitavog zaliva Anđela, uživati u vrtovima Alberta I i šopingu u glavnoj trgovačkoj zoni oko trga Mesena i avenije Žan Medicin. Takođe, treba videti i Mount Baron sa srednjovekovnim zamkom. U okolini Nice nalazi se malo selo Eze (10 km) sa poznatim fabrikama parfema koje neizostavno treba posetiti. Nedaleko od Nice nalazi se Kneževina Monako i Monte Karlo (30km) kao i brojna luksuzna letovališta poput Antiba, i dr.

 

 

1

11. Oktobar 2020 / Srbija, Beograd – Hrvatska – Slovenija :

Polazak sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u popodnevnim časovima. Vožnja preko Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije uz usputna zadržavanje radi graničnih fromalnosti i pauza za osveženje.

2

12. Oktobar  2020. / Punta Sabioni – Venecija, Italija:

Dolazak u Punta Sabioni u prepodnevnim časovima. Celodnevni boravak u Punta Sabioni ili Veneciji do kasnih večernjih sati. Prevoz brodićem do Venecije (fakultativno). Ovaj neobično romantičan i tajanstven grad ispresecan uzanim uličicama i kanalima oduševiće vas svojom posebnošću. Vožnja gondolom, Duždeva palata, Most uzdaha, Muzej lepih umetnosti, Santa Marija Della Salute samo su deo ponude koju ne smete propustiti tokom posete ovom prelepom italijanskom gradu. U kasnim večernjim satima polazak za Rim.

3

13. Oktobar   2020. / Rim, Italija:

U prepodnevnim časovima stižemo u Rim. Vreme predviđeno za posetu Rimu počecemo info turom u pratnji vodiča. Saznacete zašto su španske stepenice omiljeno okupljalište mladih iz Rima, kako su izgledale gladijatorske igre u Koloseumu  I još mnogo toga… Nakon info ture slobodno vreme za individualno razgledanje grada ili fakultativni izlet po izboru. U kasnim popodnevnim časovima polazimo do luke Ćivitavekia 60 km od Rima. Ukrcavanje na brod-hotel i polazak za Barselonu. Smeštaj u 1/4 brodskim kabinama. Krstarenje Mediteranom. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

4-7

14 – 18. Oktobar  2020. / Barselona, Španija:  

Nakon ludo provedene noći, izlazak sunca na otvorenom moru je nešto što se samo poželeti može. Sunčanje i ispijanje  jutarnje kafe uz odmaranje očiju na plavoj površini  napuniće vam baterije i pročistiti um. Poželećete da vožnja brodom traje zauvek. U večernjim satima pristaje se u Barselonu. Smeštanje u hostel i boravak u Barseloni na bazi 4 noćenja sa doručkom.  Ova “katalonska kraljica“ izuzetne lepote i autentičnosti ostaviće Vas bez daha dok se budete šetali glavnom gradskom ulicom-Las Ramblas, razgledali statu-u Kristofera Kolumba, uživali u Gaudijevim delima: Sagrada Familia, Casa Batllo, La Pedrera-kamena kuća, obilazili muzeje sa delima slikara koji čine sveto trojstvo katalonske umetnosti: Huan Miro, Salvador Dali i Pablo Pikaso. Ne smete zaobići ni Olimpijski stadion, zabavni park Port Aventura, prelepo mestašce Tossa de Mar, najraznovrsniji park kaktusa na svetu Pinya de Rosa, čuveni Nou Kamp kao i uživanje u tradicionalnom španskom plesu – Flamenko.

8

19. Oktobar  2020. / Barselona, Španija – Francuska:   

U prepodnevnim časovima napuštamo smeštaj. Ceo dan je predodređen za individualne aktivnosti I obilazak grada.  U večernjim časovima se opraštamo sa “Kraljicom Katalonije“ do nekog sledećeg viđenja I krećemo ka Azurnoj obali. Sledi noćna vožnja preko Španije I Francuske, Azurnom obalom do Kana, Nice i Monte Karla.

9

20. Oktobar  2020. / Azurna obala – Kan – Nica – Monte Karlo:

U  ranim jutarnjim časovima stižemo u Kan. Sledi kratki obilazak grada. Nakon toga nastavljamo put do Nice. Sledi gradska tura i obilazak grada: “Promenades des Anglais’’, Matisse muzej, trg Masena, Cours Saleya… Slobodno vreme za izležavanje na neverovatnoj gradskoj plaži ili individualno razgledanje grada. U ranim večernjim časovima nastavljamo putovanje uz usputni obilazak Monaka – Monte Karla. Monako, mala država kojom već 700 godina vlada porodica Grimaldi, idealna je destinacija za sve vidove odmora. Država glamura i raskoši, ostaće vam zauvek u sećanju. Monte Karlo, glavni i jedini grad kneževine Monako, danas predstavlja jednu od vodećih turističkih destinacija u Evropi. Poznat je po tome što se u njemu održava Formula 1, kao i sijaset modnih i kulturnih događaja. Nakon kraceg obilaska Monaka sledi noćna ka Srbiji.

10

21. Oktobar  2020. / Srbija – Beograd:

Očekekivani dolazak u Srbiju u poslepodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA IZNOSI:  229€

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU NBS-a NA DAN UPLATE

 

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 4 noćenja u višekrevetnim sobama (1/6, 1/8, 1/10, 1/12) u hostelima u Barseloni,
 • 1 noćenje na brodu (Grimaldi Ferries) u 1/4 kabinama,
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije(audio,video,A/C,tv i n dvd)
 • gradsku taksu u Barseloni,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).
  Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Usluge pratioca grupe,
 • organizaciju putovanja u celini.

 

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji:
  1€ po osobi dnevno (ispod 18 god.) / 1,25€ po osobi dnevno (od 18 – 70 god.) do osigurane sume od 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta.
 • Turisticku taksu u Barseloni (0,72€ – po osobi po noći)
 • NAPOMENA Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3.000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 3.000 RSD – 15 dana nakon otvaranja ugovora
  • 4.000 RSD – 60 dana pre početka putovanja
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (11. Septembar 2020.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

Izleti

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit