PURE BARCELONA

VENECIJA - RIM – BARSELONA – KAN - NICA - MONTE KARLO

Cena 259€ / 10 Dana

ONLINE PRIJAVA

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI JE 259€.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Niša, Novog Sada i Kragujevca (minimum 40 putnika).
 • Doplata za prevoz iz Niša i Kragujevca je 10€, iz Novog Sada 5€ (ukoliko bude dovoljno zainteresovanih putnika).
 • Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 500 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu.
 • 4 noćenja sa doručkom u višekrevetnim sobama (1/6, 1/8, 1/10, 1/12) u hostelu Bcn sport u Barseloni,
 • 1 noćenje na brodu (Grimaldi Ferries) u 1/4 kabinama,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.),
  • 1.25€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji
   Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta. NAPOMENA: Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • Turističku taksu u Barseloni (0,72€ – po osobi po noći) – plaćanje na recepciji hostela.
 • Individualne troškove putnika.

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije,
  • 5000 RSD 15 dana nakon otvaranja ugovora,
  • 5000 RSD 60 dana pre početka aranžmana,
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (18. mart / 28. mart 2022).
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Go2 Event-a.
 • Kredit: Go2 Event izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući
  račun.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. U slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi dokaz o tome najranije 30 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska– vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 2. U slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz otome najranije 30 dana, a najkasnije 48 sati – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 3. U slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 4. U slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – putnicima iz tih delova prebivališta organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 5. U slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 30 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa) – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

PURE BARCELONA – Proleće 2022.

VENECIJA – RIM – BARSELONA – KAN – NICA – MONTE KARLO

Cena 259€ / po osobi

 • 10 Dana
 • +18 Godina

18. APRIL 2022 – 27. APRIL 2022. / 10 DANA – 5 NOĆENJA / AUTOBUSOM

28. APRIL 2022 – 07. MAJ 2022. / 10 DANA – 5 NOĆENJA / AUTOBUSOM

 

RIM smešten na reci Tibar, između Apeninskih planina i Tirenskog mora, nekada simbol moćne Rimske imperije, a danas metropola koja svojom lepotom i znamenitostima privlači mnogobrojne turiste. Grad čiji mediteranski temperament, opuštenost, i lepota osvajaju svakog putnika jer je to grad sa mnogo lica i isto toliko priča. Nazivaju ga večnim gradom, gradom na sedam brežuljaka, prestonicom sveta. U Rimu se krije najmanja država-grad na svetu Vatikan, mnogobrojni spomenici antičke kulture među kojima dominira Koloseum, renesansne i barokne tvorevine. To je grad muzeja, galerija, spomenika, fontana i romantičnih ulica. Neizostavno napravite predah u romatičnom kvartu Trastevere, a zatim očarani Rimom, ne zaboravite da bacite novčič u fontanu Di Trevi kako bi ste se opet u njega vratili.

 

BARSELONA –  Bogata arhitektura, široki bulevari, kulinarska tradicija, duga istorija čine Barselonu jednim od najlepših gradova sveta. Barselona pleni najviše svojim arhitektonskim nasleđem, među kojima se izdvaja crkva Sagrada Familia, delo poznatog španskog arhitekte Antonija Gaudija. Čudesni mozaici inspirisani prirodom krase većinu njegovih zgrada, a najreprezentativniji primer je svakako Park Guelj, magično mesto sa čije se terase pruža pogled na čitavu Barselonu. Iako je Barselona Gaudijev grad, postoji još veliki broj prelepih znamenitosti koje je čine posebnom. Tu su Palata katalonske muzike, Katedrala Svetog krsta i Svete Eulalije, Trijumfalna kapija i Magična fontana, Monžuik koja se nalazi ispred muzeja umetnosti Katalonije. Sa Plaza Katalunje uputite se u čuvenu ulicu Las Ramblas na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Posetite muzeje sa delima slikara: Žuan Miro-a, Salvadora Dalija, Pabla Pikasa, ili čuveni Kamp Nou ako ste strastveni navijač FK Barselone.

 

NICA – je glavni i najveći grad Azurne obale je po mnogima i najlepši grad južne Francuske. Sa jedne strane čine je luksuzni hoteli, sjajne plaže u Zalivu Anđela i mondenski život, a sa druge sjajni ambijenti koji neodoljivo privlače posetioce iz svih krajeva sveta. Nica je osnovana još u vreme starih Grka koji su joj nadenuli ime po svojoj krilatoj boginji pobede Nike (Nikaia). Iz tog starog imena izvedeno je današnje ime grada. Tokom boravka u ovom živopisnom gradu treba neizostavno videti staru rusku crkvu Sv. Nikole, italijanske četvrti oko katedrale St. Reparate, prošetati se čuvenom Promenadom „des Anglais“ (Engleska ulica) koja se proteže duž čitavog zaliva Anđela, uživati u vrtovima Alberta I i šopingu u glavnoj trgovačkoj zoni oko trga Mesena i avenije Žan Medicin. Takođe, treba videti i Mount Baron sa srednjovekovnim zamkom. U okolini Nice nalazi se malo selo Eze (10 km) sa poznatim fabrikama parfema koje neizostavno treba posetiti. Nedaleko od Nice nalazi se Kneževina Monako i Monte Karlo (30km) kao i brojna luksuzna letovališta poput Antiba, i dr.

 

 

1.

1. dan / BEOGRAD – Srbija – Hrvatska – Slovenija:

Polazak sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u popodnevnim časovima. Vožnja preko Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije uz
usputna zadržavanje radi graničnih fromalnosti i pauza za osveženje.

2.

2. dan / Punta Sabioni – Venecija – Italija:

Dolazak u Punta Sabioni u prepodnevnim časovima. Celodnevni boravak u Punta Sabioni ili Veneciji do kasnih večernjih sati. Prevoz brodićem do Venecije (fakultativno). Ovaj neobično romantičan i tajanstven grad ispresecan uzanim uličicama i kanalima oduševiće vas svojom posebnošću. Vožnja gondolom, Duždeva palata, Most uzdaha, Muzej lepih umetnosti, Santa Marija Della Salute samo su deo ponude koju ne smete propustiti tokom posete ovom prelepom italijanskom gradu. U kasnim večernjim satima polazak za Rim.

3.

3. dan / Rim – Italija:

Dolazak u italijansku prestonicu u jutarnjim satima.Celodnevni boravak u Rimu do večernjih sati. Obilazak grada u pratnji vodiča. Saznaćete zašto su španske stepenice omiljeno okupljalište mladih iz Rima, kako su izgledale gladijatorske igre u Koloseumu, zašto su špagete bolonjeze zaštitni znak Rima i još mnogo toga. Nakon obilaska sledi ukrcavanje na brod – hotel i smeštanje u kabine. Polazak za Barselonu. Žurka na brodu i krstarenje Meditaranom.

4-7.

4 – 7. dan / Barselona – Španija:

Nakon ludo provedene noći, izlazak sunca na otvorenom moru je nešto što se samo poželeti može. Sunčanje i ispijanje jutarnje kafe uz odmaranje očiju na plavoj površini  napuniće vam baterije i pročistiti um. Poželećete da vožnja brodom traje zauvek. U večernjim satima pristaje se u Barselonu. Smeštanje u hostel i boravak u Barseloni na bazi 4 noćenja sa doručkom. Ova „katalonska kraljica“, izuzetne lepote i autentičnosti ostaviće vas bez daha dok se budete šetali glavnom gradskom ulicom Las Ramblas, razgledali statuu Kristofera Kolumba, uživali u Gaudijevim delima: Sagrada Familia, Casa Batllo, La Pedrera – kamena kuća, obilazili muzeje sa delima slikara koji čine sveto trojstvo katalonske umetnosti: Huan Miro, Salvador Dali i Pablo Pikaso. Ne smete zaobići ni Olimpijski stadion, zabavni park Port Aventura, prelepo mestašce Tossa de Mar, najraznovrsniji park kaktusa na svetu Pinya de Rosa, čuveni Nou Camp kao i uživanje u tradicionalnom španskom plesu – Flamenco. Poseta Barseloni je svakako nešto što nećete zaboraviti.

8.

8. dan / Barselona – Španija – Francuska:

U prepodnevnim časovima napuštanje smeštaja. Ceo dan je predviđen za individualne aktivnosti i obilazak grada. U večernjim časovima se opraštamo sa „Kraljicom Katalonije“ do nekog sledećeg viđenja i krećemo ka Azurnoj obali. Sledi noćna vožnja do Nice preko Španije i Francuske, Azurnom obalom uz usputni (kasni noćni) razgled Kana iz autobusa.

9.

9. dan / Azurna obala – Nica – Monte Karlo:

U ranim jutarnjim časovima stižemo u Nicu. Sledi gradska tura i obilazak grada: „Promenades des Anglais“, Matisse muzej, trg Masena, Cours Saleya… Slobodno vreme za izležavanje na neverovatnoj gradskoj plaži ili individualno razgledanje grada. U ranim večernjim časovima nastavljamo putovanje uz usputni obilazak Monaka – Monte Karla. Monako, mala država kojom već 700 godina vlada porodica Grimaldi, idealna je destinacija za sve vidove odmora. Država glamura i raskoši, ostaće vam zauvek u sećanju. Monte Karlo, glavni i jedini grad kneževine Monako, danas predstavlja jednu od vodećih turističkih destinacija u Evropi. Poznat je po tome što se u njemu održava Formula 1, kao i sijaset modnih i kulturnih događaja. Nakon kraceg obilaska Monaka sledi noćna ka Srbiji. 

10.

10. dan / Srbija – Beograd:

Očekekivani dolazak u Srbiju u poslepodnevnim časovima.

KRSTARENJE MEDITERANOM (www.grimaldi-ferries.com)

GRIMALDI FERRIES je italijanska brodska kompanija koja se bavi prevozom putnika modernim krstaricama i brodovima. Za prevoz putnika na relacijama Civitavecchia – Barcelona koriste se najnoviji i najveći brodovi Grimaldijeve flote, dugački više od 220 m i širine preko 30 m, koji raspolažu sa preko 400 klimatozovanih 1/2, 1/3 i 1/4 kabina sve opremljene toaletom (TWC), 50 Junior Suite apartmana, diskotekom, a-la-cart restoranom i self-service cafeteriom, bazenom sa restoranom za brzu hranu, casinom, wellness centrom, deo sa video igrama, buticima i mini marketom. Ove krstarice su kapaciteta preko 2300 putnika, i 215 parking mesta.

BARSELONA

BcnSport Hostel – Carrer del Perill, 26, 08012 Barcelona (http://bcnsporthostels.com/)
Smešten je u četvrti Grasija u Barseloni, na 6 minuta hoda od stanice metroa Verdager. Trg Katalonija udaljen je 2 km od objekta (20 min peške). Od hostela se možete prošetati do modernističke Avenije Paseo de Grasija, gde su smeštene brojne modne prodavnice. Gaudijeva Sagrada familija udaljena je 1 stanicu metroa i do nje se stiže za manje od 10 minuta vožnje. Na raspolaganju su ženske i mešovite spavaonice sa krevetima na sprat i sopstvenim lampama za čitanje. Peškiri nisu uključeni u ponudu, ali se mogu iznajmiti ili kupiti na recepciji.. U ponudi su terasa za sunčanje i klimatizovan smeštaj sa grejanjem i besplatnim bežičnim internetom. Na raspolaganju je i mala čajna kuhinja sa mikrotalasnom pećnicom, frižiderom i  zamrzivačem. Objekat takođe nudi bar i prodajne automate.

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit