Prag

od 89€ / 4 dana

Prag

Cena od 89€ / po osobi

 • 4 Dana
 • +16 Godina

[maxbutton id=“1″ ]

 

4 DANA – 2 NOĆENJA / AUTOBUS

Prag je  jedan od najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi. Njegova privlačnost je u 600 godina staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova. Centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. Grad sagrađen pokraj reke, Vltave, nikada nije prestao da očarava posetioce, slikare, fotografe i pesnike. Idealno je mesto za zaljubljene i za one koji žele da se zaljube. Tako se priča, proverite…

Prag  – glavni grad Republike Češke, osnovan je na obali reke Vltave na uzvišenju Visehrad, koje se i danas smatra kolevkom Češke države. Kasnije se širio prema severu i prema današnjem Novom mestu, Starom mestu, Maloj strani i Hradčanima. Grad je dostigao svoj vrhunac u vreme vladavine Karla IV tokom XIV veka, koji je izgradio Karlov most, započeo izgradnju katedrale Svetog Vita, kao i Karlov univerzitet koji predstavlja najstariji slovenski univerzitet. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne Evrope.

1.

26. mart 2020. (četvrtak) / BEOGRAD – Srbija – Mađarska – Slovačka:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim  časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

27. mart. 2020. (petak)   / Češka – PRAG:

Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Sledi info tura i upoznavanje grada u pratnji vodiča (Staromestski trg, astrološki sat Orloj, gradska većnica, crkva Sv. Tina, spomenik Janu Husu, Celetna ulica, Prašna kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, Nacionalni muzej…). Nakon razgledanja smeštanje u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Fakultativno noćno krstarenje Vltavom.  Povratak u hotel. Noćenje.

3.

28. mart. 2020. (subota) / Češka – PRAG:

Doručak. Fakultativni Panoramski obilazak Praga. Mesto polaska ovog zanimljivog obilaska je Višehrad. Upoznaćete se I fotografisati sa mitskom princezom Libuš i saznati zašto su Štvanice zanačajne za ovaj grad. Na Praškom Hradu ćete imati priliku da vidite kako izgleda jedan od najvećih dvoraca na svetu i gde to predsednik Češke boravi. Posetićemo fontanu neobičnog oblika koja simbolizuje Brno i Prag, a takođe ćemo zaviriti u najužu ulicu na svetu koja čak poseduje semafor koji reguliše kretanje. Ono što ostavljamo za kraj je želja na Karlovom mostu. Nakon višečasovnog fakultativnog obilaska Praga imaćemo slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

4.

29. mart 2020. (nedelja) /BEOGRAD Češka – Mađarska – Srbija:

Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima I polazak za Srbiju.  Vožnja kroz Češku, Slovačku, Mađarsku I Srbiju uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

*** CENA PAKET ARANŽMANA U PROMO PERIODU IZNOSI 89€ + (490rsd) ***

[maxbutton id=“1″ ]

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • 2 noćenja u hotelu 3* u Pragu
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja
 • Doplata za 1/2 sobu iznosi 10€ po osobi
 • Fakultativne izlete – plaćanje na licu mesta. ( Minimalan broj za relaizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika )
 • NAPOMENA: Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum  koji je naveden u programu.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2.000 rsd prilikom rezervacije akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 5.000 rsd do 15. januara 2020.
  • Ostatak 30 dana pre početka aranžmana (26.februara 2020.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

Hotel Globus 3*

Nalazi se na 600 metara od stanice metroa Roztili, na ivici parka u praškoj četvrti Horni Roztili. Vaclavske namjesti nalaze se na 8 km od objekta.U okviru hotela gostima su na raspolaganju menjačnica i recepcija koja radi non-stop. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. U restoranu se svakodnevno služi doručak na bazi švedskog stola, a bar u lobiju u ponudi ima lake obroke i pića. U restoranu Terassa gostima su na raspolaganju probrana jela češke i internacionalne kuhinje, kao i raznovrstan izbor tradicionalnih piva. U okviru objekta nalazi se i letnji vrt, koji je smešten u neposrednoj blizini šume. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit