PARIZ

UZ OBILAZAK PRAGA I BEČA

Cena 249€ / 8 Dana

Pariz

uz obilazak Praga i Beča

Cena 249 € / po osobi

 • 8 Dana
 • +18 Godina

[maxbutton id=“1″ ]

 

Obaveštenje za prijavljene putnike (klikni ovde)

 

14 – 21. APRIL 2020. / 8 DANA – 3 NOĆI / AUTOBUSOM

 

Pariz – je glavni i najveći grad Francuske . Nalazi se u centru Pariskog basena, nad rekom Senom (La Seine). Rekom je podeljen na dva dela: na severnu „Desnu obalu“ i na južnu, manju, „Levu obalu“. Grad predstavlja političko, ekonomsko, obrazovno i kulturno središte centralizovane francuske države, a i Evrope . Pariz je jedan od najznačajnijih svetskih gradova. U njemu su sedišta međunarodnih organizacija UNESKO, OECD i neformalnog Pariskog kluba. Sa svetom je povezan preko 2 velika aerodroma i 6 glavnih železničkih stanica. U Parizu se nalaze mnoge znamenitosti i turističke atrakcije. Sa istorijom dugom 2 milenijuma, ovaj grad je bio mesto značajnih istorijskih događaja i stecište umetnika. Zbog toga svake godine Pariz poseti do 30 miliona turista. Po broju turista je najposećenija svetska turistička destinacija. Takođe je poznat po imenu „Grad svetlosti“.

 

Prag – glavni grad Republike Češke, osnovan je na obali reke Vltave na uzvišenju Visehrad, koje se i danas smatra kolevkom Češke države. Kasnije se širio prema severu i prema današnjem Novom mestu, Starom mestu, Maloj strani i Hradčanima. Grad je dostigao svoj vrhunac u vreme vladavine Karla IV tokom XIV veka, koji je izgradio Karlov most, započeo izgradnju katedrale Svetog Vita, kao i Karlov univerzitet koji predstavlja najstariji slovenski univerzitet. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne Evrope.

 

Beč – je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi.

 

 

1

14. april 2020. Beograd – Mađarska – Slovačka:

Polazak sa glavne beogradske autobuske stanice (okvirno vreme 21h). Noćna vožnja preko Srbije, Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2

15. april 2020. Prag – Nemačka – Francuska:

Dolazak u Prag u popodnevnim časovima. Fakultativni izlet panoramsko razgledanje grada – najstariji deo grada Višehrad, crkva Sv.Petra i Pavla, Dancing House, Nacionalni Teatar, Rudolfinum i obilazak jevrejske četvrt sa više sinagoga, uključujući obnovljenu najstariju sinagogu u Evropi i najluksuzniju Parisku ulicu u Pragu.

Posle toga sledi pešačka info tura i upoznavanje grada u pratnji vodiča (Staro mesto – Karlov most, Trg Malteških vitezova, bista Karla IV, Klementinijum, Staromestski trg, astrološki sat Orloj, gradska većnica, crkva Sv.Tina, spomenik Janu Husu, Celetna ulica, Prašna kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, Nacionalni muzej…).

Još jedan način da doživite Prag je razgledanja ovog veličanstvenog grada sa reke – mogućnost fakultativnog krstarenje brodom po Vltavi ili slobodno vreme za individualne aktivnosti do večernjih sati kada je predviđen polazak za Pariz. Noćna vožnja preko Češke i Nemačke.

3

16. april 2020. Pariz:

Dolazak u Pariz u podnevnim časovima. Smeštanje u hotel i odmah nakon toga mogućnost fakultativnog panoramskog obilaska Pariza: Trg Republike, Vandom, Trg Konkord, čuvena avenija Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja, Dom Invalida, Vojna akademija, Palata Rojal, Gradska kuća, Parlament, Latinska četvrt, Sorbona, Panteon… Povratak u hotel i slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima žurka. Noćenje.

4

17. april 2020. Pariz – Diznilend (fakultativno):

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja  fakultativnog izleta dočuvenog zabavnog parka Diznilenda, osmišljenog po mašti velikog Volta Diznija, kreatora čuvenog Mikija Mausa i njegovih crtanih prijatelja. Ovaj dan prepušten je detetu u vama – oslobodite ga i prepustite se igri! Povratak u Pariz u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima mogućnost fakultativnog izleta – Krstarenje Senom. Upoznajte njene obale  i upoznaćete pravi Pariz, doživite grad svetlosti sa reke. Noćenje.

5

18. april 2020. Pariz:

Doručak. Za ovaj dan smo pripremili fakultativni odlazak u jedan od najvećih svetskih muzeja: palatu Versaj – obilazak bivšeg dvorca francuskih kraljeva i individualno razgledanje dvorca Luja XIV, savršenog primera francuskog baroka. Preporučujemo šetnju njegovim elegantnim parkovima. Nakon obilaska povratak u Pariz u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

6

19. april 2020. Pariz – Nemačka – Austrija:

Doručak. Napuštanje hotela u prepopodnevnim satima kada je predviđen nastavak putovanja ka Beču.  Dnevna i noćna vožnja preko Francuske, Nemačke i Austrije.

7

20. april 2020. Beč:

Dolazak u Beč u ranim jutarnjim satima.  Sledi pešačka info tura i upoznavanje jedne od evropskih prestonica kulture i umetnosti. Razgledamo impresivne zgrade koje se odlikuju istorijskim stilom koji je preovladavao za vreme vladavine cara Franca Jozefa. Šetnja kroz istorijsko jezgro grada: Hofburg, ulice Graben i Kerntner, u kojoj se nalazi čuvena katedrala Sv. Stefana. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete dvorcu Šenbrun, letnjoj rezidenciji dinastije Habzburg. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju.

8

21. april 2020. – Beograd:

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj aranžmana.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 249€

 

[maxbutton id=“1″ ]

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima turističke kategorije na navedenim relacijama prema programu (ac,tv,dvd),
 • 3 noćenje sa doručkom (kontinentalni) u 1/3 sobama u hotelu Ibis Budget Paris Montmartre 2* u Parizu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Boravišnu taksu,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju i tehničko vođenje puta.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji:
  1€ po osobi dnevno (ispod 18 god.) / 1,25€ po osobi dnevno (od 18 – 70 god.) do osigurane sume od 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)
 • Doplatu za 1/2 sobu –30€,
 • Fakultativne izlete,
 • Individualne troškove putnika

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacijeakontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 5000 RSD do 10.01.2020.
  • 5000 RSD do 10.02.2020.
  • ostatak aranžmana do 14. marta 2020.
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja Master card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Izleti

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit