PARIZ

BERLIN - PARIZ - PRAG

Cena od 259€ / 9 Dana

PARIZ – Jesen 2022.

BERLIN – PARIZ – PRAG

Cena od 259€ / po osobi

 • 9 Dana
 • +16 Godina

07 – 15. OKTOBAR 2022. 

9 DANA – 4 NOĆENJA / AUTOBUSOM

BERLIN – ponovo otkrivena i ujedinjena prestonica Nemačke i Evrope, fascinira svojom veličinom i mnogim izuzetnim istorijskim spomenicima. Smešten na rekama Spree i Havel na severoistoku Nemačke i sa 3,5 miliona stanovnika spada u najveće gradove Evrope. Duga istorija nemačkog naroda, nekad ponosna i slavna, a nekad tragična i tužna, najbolje se oseća u Berlinu. Brojni posetioci su oduševljeni znamenitostima iz vremena carskog Berlina, “ožiljcima” iz vremena nacizma i simbolima podeljenog grada i naroda između kapitalističkog Zapada i komunističkog Istoka.

PARIZ – jedan od najlepših i najposećenijih gradova Evrope. Grad svetlosti i romantike, grad raskoši, istorije i kulture! Pariz je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika ali i moderna užurbana prestonica. Bilo da se opredelite za krstarenje Senom, obilaženje čuvenih muzeja, pešačku ili veliku biciklističku turu kroz francusku prestonicu, jedno je sigurno – ovaj grad vas neće ostaviti ravnodušnim.

PRAG – glavni grad Republike Češke, osnovan je na obali reke Vltave na uzvišenju Visehrad, koje se i danas smatra  kolevkom Češke države. Kasnije se širio prema severu i prema današnjem Novom mestu, Starom mestu, Maloj strani i Hradčanima. Grad je dostigao svoj vrhunac u vreme vladavine Karla IV tokom XIV veka, koji je izgradio Karlov most, započeo izgradnju katedrale Svetog Vita, kao i Karlov univerzitet koji predstavlja najstariji slovenski univerzitet. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne Evrope.

1.

1. dan: BEOGRAD, Srbija – Mađarska – Slovačka – Češka – Nemačka:

Beograd, polazna tačka našeg putovanja. Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim časovima. Druženje, smeh, muzika tokom noćne vožnje… Usputne pauze radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Putovanje preko Mađarske, Slovačke, Češke i Nemačke.

2.

2. dan: Nemačka, BERLIN:

Stizanje u Berlin oko podneva. Smeštamo stvari u hostel i krećemo u laganu pešačku info turu centralnim trgovima i ulicama u pratnji vodiča upoznajemo Berlin. Alexanderplatz, Muzejsko ostrvo, bulevar Unter Den Linden, Brandenburška kapija… Povratak i smeštanje u hostel. U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na žurku u neki od najboljih berlinskih klubova. Povratak u hostel, noćenje.

3.

3. dan: Berlin:

Nakon doručka napuštamo hostel i pakujemo stvari u autobusi i krećemo na fakultativni izlet panoramsko razgledanje Berlina. Kroz bulevare Zapadnog Berlina, prolazimo pored Ku dama i Tir gartena, da bismo lagano preko Aleksandar plaća krenuli u istraživanje Istočnog Berlina. Centralni deo i pauzu posećujemo Berlinskom zidu. East side galery pruža mogućnost da se naprave najbolje fotografije u gradu i čuje najlepša priča o nekada podeljenom Berlinu. Po povratku sa izleta, sledi slobodno vreme sve do do kasnih večernjih sati kada polazimo za Holandiju.

4.

4. dan: Francuska, PARIZ:

Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Info tura. Obilazak Latinske četvrti (jedan od najživopisnijih delova Pariza u samom srcu grada – u blizini katerdrale Notre Damme i ostrva Site.) i kraće upoznavanje sa boemskom četvrti grada. Smeštaj u hostel. Slobodno vreme. U večernjim časovima sledi fakultativno krstarenje Senom. Povratak u hostel. Noćenje.

5.

5. dan: Francuska, PARIZ:

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet Centar Pompidou i Ajfelov toranj (na ovu fakultativu se kreće odmah nakon doručka). Slobodno vreme do fakultativnog odlaska na žurku. Noćenje.

6.

6. dan: Francuska, PARIZ:

Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativne Le Corbusier ture ili obilaska Luvra. Nakon fakultativa, slobodno vreme do kasnih večernjih časova kada počinje noćna autobuska vožnja do Praga.

7.

7. dan: Holandija – Češka, PRAG:

Dolazak u Prag u jutarnjim satima. Sledi prva info tura i upoznavanje grada u pratnji vodiča (Staro mesto – Karlov most, Trg Malteških vitezova, bista Karla IV, Staromestski trg, astrološki sat Orloj, gradska većnica, crkva Sv.Tina, spomenik Janu Husu, Celetna ulica, Prašna kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, Nacionalni muzej…). Nakon razgledanja smeštanje u hotel i odlazak na fakultatizni izlet Karlove Vari. Uveče postoji mogućnost fakultativnog odlaska na žurku. Noćenje.

8.

8. dan: Holandija – Češka, PRAG:

Doručak. Fakultativni obilazak gornjeg grada (crkva Loreto, palate Lobkovic, Valenštajn, Šternberg, Tuskani, smena straže na trgu ispred novog kraljevskog dvorca, katedrala Sv. Vita, stari kraljevski dvorac, kuća i muzej Franca Kafke). Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Mađarsku u večernjim časovima.

9.

9. dan: Mađarska – Srbija, BEOGRAD:

Vožnja kroz Mađarsku usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd u oko podneva.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

REGULARNA CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI JE 259€

*BB – noćenje sa doručkom. MLT – višekrevetni smeštaj.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Niša i Kragujevca je 10€.
  * putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • 1 noćenje sa doručkom u hostelu u Berlinu,
 • 2 noćenja sa doručkom u hostelu u Parizu,
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Pragu,
 • Info ture i upoznavanje sa znamenitostima u centru Berlina, Pariza i Praga,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.30€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Fakultativne izlete navedene u programu putovanja (žurka Berlin, panoramsko razgledanje Berlina, pub crowl
  tura, krstarenje Senom, žurka u Parizu, Obilazak Luvra, e Le Corbusier tura, Centar Pompidou i Ajfelov toranj,
  obiazak Gornjeg grada u Pragu) – plaćanje na licu mesta. NAPOMENA: Organizator zadržava pravo da
  promeni datum, raspored i sadržaj održavanja izleta u odnosu na navedeno u programu.
 • Doplatu za polazak iz Niša i Kragujevca: 10€ – plaćanje u agenciji (min. broj prijavljenih putnika je 40) – putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska,
 • Gradsku boravišnu taksu u Parizu i Pragu koja je uvedena 01.01.2020. i iznosi 3€ – 5€ po osobi po noći.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 5000 RSD prilikom rezervacije,
  • ostatak 20 dana pre početka aranžmana (17. septembar 2022)
 • Svi koji se prijave 20 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:
1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Primer smeštaja:

Industriepalast Hostel: Ovaj popularan hostel se nalazi u četvrti Fridrihšajn, na 2 minuta hoda od Galerije na istočnoj strani i na 5 minuta hoda od noćnog kluba Watergate. Objekat nudi recepciju koja radi non-stop i odlično je povezan linijama javnog prevoza. Hostel Industriepalast Berlin nudi moderne sobe sa predivnim pogledom na grad. Gosti mogu koristiti zajedničku kuhinju i perionicu veša. U ponudi je obilan doručak na bazi švedskog stola. Gosti se mogu opustiti na terasi na otvorenom ili u prostranom baru u foajeu objekta Industriepalast sa stonim fudbalom i stolom za biljar. Bežični internet je dostupan u celom objektu, a može se besplatno koristiti u zajedničkim prostorijama. Ispred objekta se nalazi stanica metroa Varšauer štrase, odakle se brzo može stići do centra grada. Železničke linije gradske železnice S-Bahn zaustavljaju se na 4 minuta hoda i saobraćaju do Trga Aleksanderplac, udaljenog 6 minuta vožnje.

Generator Berlin Prenzlauer Berg Hostel: Nalazi se preko puta stanice gradske železnice Landsberger Ale (Landsberger Allee), na samo 6 tramvajskih stanica od Trga Aleksanderplac. Dinamičan hostel Generator Berlin East poseduje sobe uređene u raznim bojama sa ormarićima za zaključavanje i sopstvenim ili zajedničkim kupatilom. Obezbeđena je posteljina, a besplatan bežični internet dostupan je u celom hostelu. U modernom baru hostela Generator Berlin East organizuju se nedeljne žurke i svakodnevni događaji.

Generator Paris Hostel: Dizajnerski hostel Generator Paris se nalazi u dinamičnom 10. arondismanu u Parizu. U
ponudi su besplatan bežični internet i elegantan salon s igraonicom. U kafeu Fabien u okviru objekta gosti mogu
uživati u jelima inspirisanim lokalnom kuhinjom i slušati muziku DJ-a uz piće iz bara. Sve savremeno opremljene
sobe imaju klima-uređaj, posteljinu i sopstveno kupatilo sa tušem. Pojedine sobe nude i sopstvenu terasu.
Kontinentalni doručak se priprema svakog jutra u ovom hostelu. Dostupni su recepcija otvorena 24 sata dnevno,
perionica veša, terasa i zajednički salon koji je uređen u severnoafričkom stilu. Na samo 5 minuta hoda od
hostela, duž kanala Sen Marten, nalaze se brojni barovi, restorani i prodavnice sa starinskom robom. Hostel je
udaljen 900 metara od stanice metroa na Istočnoj železničkoj stanici, a do Parka Bit Šomon ima 700 metara.

Hotel Olympik 4*: Smešten u tihom stambenom naselju u Pragu. U ponudi ima klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom, satelitskom televizijom, mini-barom i sefom. Nalazi se na 4 stanice metroa od Trga Sv. Vaclava. Recepcija radi 24 sata dnevno. U restoranu hotela Olympik služe se jela internacionalne kuhinje. Dan možete započeti doručkom na bazi švedskog stola koji se služi svakog jutra. U sklopu objekta su vam na raspolaganju bankomat, menjačnica, turistički desk i biletarnica. Stanica metroa Invalidovna (linija B) udaljena je 200 metara od hotela Olympik. Tramvajske stanice na linijama 24 i 8 udaljene su manje od 300 metara od objekta.

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit