PALIĆKO JEZERO LETO 2020.

6 dana / 5 noći

od 79€ / 6 dana

Palićko jezero – Leto u Srbiji 2020

Cena od 79€ / po osobi

 •  6 Dana
 • +16 Godina

6 DANA – 5 NOĆENJA

26. JUL – 31. JUL 2020.
31. JUL- 05.AVGUST 2020.

 

Ukoliko želite da odmor provedete u Srbiji u kutku prirode kao iz bajke gde ćete moći da šetate u prirodi, ali i uživate u dobrom provodu i zabavi, Palićko jezero je pravo mesto za vas! Reč je o jezeru koje je već godinama jedna od najposećenijih lokacija u Srbiji, pre svega, zbog svoje uređenosti, lepote i raznovrsnih mogućnosti za odmor i rekreaciju.

Palićko jezero se nalazi u Vojvodini, na 8 kilometara od Subotice, jednog od najlepših gradova u Srbiji, pa svi posetioci jezera lako mogu da odu i vreme provedu i u ovom gradu. To je najveće prirodno jezero u Srbiji. Jezero, prečnika skoro 5km i najveće dubine 3.5 metra,  toplu vodu i prijatan ambijent.

Obala jezera je duga 17 kilometara i uređena je celom svojom dužinom. Zbog ovoga, atraktivne su i pešačke ture, ali i pecanje, posmatranje ptica, kao i obilazak parka prirode oko samog jezera. Kada se ovome dodaju i novoizgrađeni hoteli, restorani, manje vile različitih smeštajnih kapaciteta, kao i dobar noćni život, Palićko jezero postaje mesto koje ne smete propustiti, koliko god godina da imate i kakva god da su vam interesovanja!

U letnjim mesecima, na Paliću se održava i Festival evropskog filma, pa ovo mesto postaje stecište mnogih, pre svega, regionalnih filmskih stvaralaca, glumaca i kritičara.

U neposrednoj blizini jezera se nalazi i atraktivni ZOO vrt u kome većina životinja nije smeštena u kaveze već slobodno šeta ograđenim delovima parka što ovo mesto čini veoma zanimljivim, pre svega za najmlađe, ali i za sve ljubitelje životinja. Čak iako ne odete u zoo, biljni i životinjski svet oko jezera će vas očarati i ostaviti bez daha.

1.

26.jul /31.jul 2020. / BEOGRAD – PALIĆKO JEZERO:

Polazna tačka našeg putovanja je Beograd.  Napuštamo Beograd u jutarnjim časovima i nakon kraće vožnje i tek što smo se upoznali, stižemo na našu destinaciju. Planirani dolazak na Palićko jezero je oko 13:00h. Smeštanje u sobe i kratko vreme za odmor, jer već oko 15:00h kreće prva dnevna žurka. Nakon toga predah i pripreme za prvu noć i Welcome party i prvu u nizu nezaboravnih noćnih žurki.

2-5.

27-30.jul /01-04.avgust 2020. / PALIĆKO JEZERO:

Nakon ludo provedene noći, jutro  na jezeru  je nešto što se samo poželeti može, uživamo u prirodnom fenomenu  Srbije uz jutarnju kafu. Narednih dana u kasnim prepodnevnim časovima očekuju nas razni fakultativni obilasci mnogih znamenitosti ovog kraja. Posetićemo Suboticu koja je centar Severnobačkog okruga, ergelu konja na kojoj ćemo probati jahanje i voziti se fijakerom, uzivaćemo na jednom od obližnjih salaša. Obići ćemo jedan od najstarijih vinskih podruma, gde ćemo degustirati najkvalitetnija vina ovoga kraja. Ići ćemo u četvrti po veličini Madjarski grad Segedin i kupati se u veličanstvenom Aqua Parku  Napfényfürdő Aquapolis. U večernjim časovima očekuju nas žurke na kojima ćemo se ludo provesti uz našeg DJ-a i  igre bez granica, gde pobednike očekuju  nagrade.

6.

31.jul /05.avgust 2020. / PALIĆKO JEZERO – BEOGRAD:

Nakon napuštanja soba u prepodnevnim časovima, slobodno vreme za individulane aktivnosti i u ranim popodnevnim časovima priprema za polazak nazad, svako ka svom gradu. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

***CENOVNIK SMEŠTAJA***

smeštaj TIP 26 – 31. jul 31. jul – 05. avgust
Hotel Park 4* 1/2 95€ 95€
Depandans Jezero 3* 1/2 89€ 89€
1/3 79€ 79€

 

AUTOBUSKI PREVOZ IZ  (CENA ZA OBA SMERA)
Beograda 20€
Kragujevca 25€
Niša 30€
Novog Sada 15€

* U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca* (proveriti u agenciji)

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 5 noćenja u hotelskim sobama, na bazi najma smeštaja (bez ishrane).
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Boravišnu taksu i osiguranje,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, a/c) na relaciji prema programu.
 • Doplata za doručak 10€ po osobi po smeni.
 • Obavezno je plaćanje depozita u iznosu od 10€ po osobi u svim objektima
 • Individualne troškove putnika

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2000 RSD prilikom rezervacije (akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna),
  • 3000 RSD dve nedelje nakon rezervacije
  • Ostatak 20 dana pre početka aranžmana
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

Hotel Park 4*

Hotel je kategorizovan sa četiri zvezdice i poseduje ukupno 34 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju sobe i poluapartmani sa pogledom na jezero ili na park. Ishrana hotelskih gostiju se odvija u restoranu „Mala gostiona“, koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Lokacija i šarm hotela „Park“ čine ga vanvremenskom oazom mira i uživanja. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne sobe. Detaljnije

Depandans Jezero 3*

Depandans Jezero izgrađen je 1903. godine, po uzoru na hotel „Park“, od koga je odvojen jedinstvenim secesijskim objektom – „Velikom terasom“. Poseduje 30 smeštajnih jedinica. Ishrana hotelskih gostiju se odvija u restoranu „Mala gostiona“, koji je udaljen od hotela oko 100 metara. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne i trokrevetne sobe. Detaljnije

Izlet Subotica sa posetom vinariji Zvonko Bogdan

Turu počinjemo vožnjom Severom Bačke i nakon polučasovne vožnje stižemo do naše prve tačke, Subotice.
Grada koji je srce Panonske nizije, grada hedonizma, uživanja i multikulturalnosti u kojem ćemo videti značajne objekte i otkriti bajkovitu arhitekturu i bogatu istoriju ovog jedinstvenog grada: U ovu šetnju sprovešće Vas naš vodiči koji će nas upoznati sa znamenitim objektima jedinstvenim po svom Secesionističkom stilu i potruditi se da vaš boravak u Subotici učine nezaboravnim.
Secesija je poseban umetnički pravac, nastao krajem XIX veka i koji se odrazio pre svega u visokoj umetnosti arhitekture i slikarstva. Osnovna obeležja ovog pravca su asimetričnost kompozicije, talasaste linije i jak kolorit. Tri najznačajnije garđevine na tlu Vojvodine u stilu secesije su: Sinagoga, podignuta 1902. godine, Rajhl palata, dom imućnog arhitekte, i Gradska kuća, sve tri su u Subotici.
Na ovoj turi ćemo videti takodje i značajne subotičke objekte poput, Franjevačke crkve Svetog Mihovila, Palate Mikše Demetera (zgrada gradskog muzeja), Gimnazije, Katedrale – Bazilika Svete Terezije Avilske, Gradskog trga, Narodnog pozorišta, Pravoslavnog hrama Svetog Vaznesenja.
Nakon ovog interesantnog upoznavanja grada imaćemo slobodno vreme za druzenje, fotkanje i odmor. Zadržavanje u Subotici je oko tri sata. Nakon slobodnog vremena vraćamo se u buseve i nastavljamo put prema jednoj od najlepših i najznačajnijih vinarija u našoj zemlji.
Vinarija Zvonko Bogdan se nalazi u tradicionalnom vinskom kraju koji se prostire između jezera Palić i Ludaš. Priča o ovoj vinariji se zasniva na kvaltetu, pre svega od izbora najboljih lokacija za vinograde, najsavremenije vinarske opreme pa do impresivne zgrade vinarije izgrađene u tradicionalnom stilu karakterističnom za arhitekturu Palića. Uz lokalnog kustosa upoznaćemo se sa metotodom spravljanja vina, sortama vina, vinskim podrumom i degustiraćemo ovaj božanski napitak u prelepom ambijentu sale za degustaciju. Zadržavanje u vinariji je oko sat vremena. Po završetku obilaska vinarije očekuje nas povratak na Palićko jezero.
Trajanje izleta je oko 5 sati.
U cenu od 1.800 din je uključen autobuski prevoz, usluge agencijskog vodiča, ulaz u vinariju i lokalni kustos vinarije, obilazak vinskog podgruma, degustacija tri vrste vina.

Ergela konja Zobnatica

Centar konjarstva i konjičkog sporta. Poznata je po ergeli sa tradicijom odgoja rasnih konja dugom preko dve stotine godina. Nudimo turističko jahanje, školu jahanja, vožnju fijakerom. Uz ergelu je smešten i hipodrom sa pokrivenim manježom. Gosti mogu da posete i jedinstveni muzej konjarstva izgrađen u obliku potkovice, galeriju umetničkih slika i nekadašnji kaštel porodice.

Poseta vinariji u Hajdukovu

Vina vinogradara i vinara Lasla Huperta iz Hajdukova, mesta nadomak Subotice, na odličan način pokazuju kvalitet vina proizvedenih u subotičko-horgoškoj peščari, čiji su pitomi vinogradi i dobri podrumi simboli tih peskovitih terena. Vinarija Vinski dvor poseduje sedam hektara kvalitetnih plantažnih vinograda na kojima se gaji deset sorti grožđa, među kojima i retke kadarka, kevidinka, ezerjo, šasla i portugizer. Čak četiri sorte su autohtone i od davnina se uzgajaju oko Palića. Kao diplomirani inženjer agronomije i nosilac titule viteza Vinskog reda.

Salaši

Salaši su obavezna stanica prilikom posete ove regije. Fino su uređeni, sa lepim baštama, travnjacima, jezercima. Neki od najpoznatijih su Majkin salaš, zatim Šumski čardak i Rokin salaš. Osim lepog ambijenta, očekuje vas i bogata gastronomska ponuda. Paprikaše, riblje čorbe i druge specijalitete zaista vredi probati.

Odlazak u Segedin i kupanje u Aqua Parku

Razgledanje grada: Gradska kuća, Széchenyi trg (glavni trg ), Klauzál trg, Zavetna crkva sa gvozdenim “ Vratima života “, Srpska pravoslavna crkva Nakon obilaska ići ćemo u fakultativnu posetu vodenom gradu Napfényfürdő Aquapolis, gde nas čekaju divovski tobogani, spiralni tobogani, djakuzi, vodeni slapovi… eksplozija pozitivne energije, zabava i animacija neće izostati!

Palićko jezero smeštaj

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit