OHRID

5 dana / 3 noćenja

od 59€ / 5 dana

Ohrid – Prvi maj 2023.

SA POSETOM SKOPLJU

Cena od 59€ / po osobi

 • 5 Dana
 • +16 Godina

5 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

28. APRIL 2023 – 02. MAJ 2023.

Ohrid – tako mali grad, a tako puno nudi. Netaknuta priroda ostaviće vas bez daha, dok je sam grad… riznica kulturnog i istorijskog bogatstva. Ohridska čaršija savršena je lokacija za shopping ili opuštenu kaficu. Kada padne noć, budi se druga strana Ohrida. Kafići, restorani i klubovi gde je fantastičan provod čine ovo prelepo mesto pravim rajem za mlade. Lokalci su nadaleko poznati po kraljevskom tretmanu turista, tako da je dobar provod i prijatna atmosfera zagarantovana. Ohrid je jedna sasvim drugačija prvomajska priča. Zašto? Zato što su prvomajske noći doživljene na obalama prelepog jezera nezaboravne!

Ohridsko jezero najlepši je biser Makedonije, a na njegovim obalama nalazi se Ohrid. Ovaj mali gradić pun je skrivenih bisera i neproživljenih avantura. Zidine Samuilove tvrđave na vrhu brda  iznad grada pruzaju nadrealan pogled ka blistavom jezeru. Ispod njih prostiru se ulice koje odisu gotovo mediteranskim šarmom. Bilo da vas interesuje bogata istorija Ohridskog predela, fenomenalna hrana, fantastican noćni zivot ili shopping uz i niz Ohridsku čaršiju, sjajni domacini biće i više nego voljni da vam pruže kraljevski tretman. Ohrid je jedan zaista unikatan doživljaj.

Ohrid, grad pored Ohridskog jezera na jugu BJR Makedonije, krije tajne najstarijeg jezera na Balkanu. Od 1980. nadalje, Ohrid i Ohridsko jezero nalaze se pod zastitom UNESCO, pretežno zbog ćak 365 crkava koje su brda i doline oko Ohrida pretvorile u svojevrsno umetničko delo. Stanovnici Ohrida i okoline nadaleko su poznati po svom gostoprimstvu. Ohridska kuhinja posebno je vredna pomena. Kada budete probali Ohridski Čomlek, Ohridske paprike ili pastrmku na Ohridski naćin, bice vam jasno i zasto!

Ohrid odiše istorijom, ali je poslednjih godina noćni zivot u ovom šarmantnom gradiću buknuo, pa je sada nezaobilazna destinacija za uživanje i dobar provod. Kad se uz sve to uzmu u obzir i niske cene vanpansionske potrošnje i izleta, Ohrid je idealna destinacija gde mladi mogu potpuno da uživaju.

Ohrid atrakcije

Ohrid ima po nešto za svakoga. Bilo da tražite „hit“ adrenalina, lokaciju za uživanje u prirodi, ukusnu klopu ili mesta za nezaboravan provod, biser Makedonije ispuniće vam želje. Ovo su samo neke od najvećih atrakcija koje Ohrid ima da pruži:

Obilazak prelepih manastira – Neki od najlepših manastira na svetu nalaze se u okolini Ohrida i Ohridskog jezera. Od jedinstvene arhitekture manastira Svetog Nauma, dok neopisivog pogleda koj se pruža iz crkve Svetog Jovana Kanea (bez sumnje najleši pogled na jezero u celoj okolini), ovaj predeo Makedonije odiše specifičnim duhom. Vredne pomena su još i ušuškana crkva Svete Sofije, kao i crkva Svetog Klimenta Ohridskog, koja je možda i najvelelepnija od svih, a takođe pruža božanstven pogled na tirkizno jezero ispod.

Tura do Zaliva kostiju – Zvuči kao leglo ozloglašenih pirata, zar ne? Na svu sreću, ne kriju se nikakvi Ohridski pirati tu, već je Zaliv kostiju arheološko nalazište. Ploča Mikov Grad duboka je između 3 i 5 metara, gde se mogu pronaći ostatci praistorijskog naselja. Danas se tu nalazi rekostrukcija koja odgovara arheološkim nalazima, kao i vodeni muzej Zaliv kostiju. Zaista je fascinantno videti kako su naši preci živeli i gradili svoju civilizaciju. Čak ćete moći da vidite i ostatke rimskog utvrđenja koje se nalazi iznad. Za ljubitelje istorije i arheologije, ovo je izlet koj se ne propušta.

Planinarenje do skrivene plaže – Dok neki obožavaju velike mase, žurke i ludovanje na plaži, drugi traže mir. Ako ste ova druga sorta, planinarenje do plaže Labino biće idealna poslastica za vas. Ne samo da vas usput čekaju pejzaži koji ostavljaju bez daha, već je Labino plaža tiha, izolovana i izuzetno lepa. Ovakav izlet bez sumnje će vam upotpuniti utisak o Ohridu.

Ohridski Amfiteatar i Letnji Festival – Ohridski amfiteatar datira još iz 200. godine p.n.e!

Ovde su se odigravale krvave borbe gladijatora, dok je danas Ohridski amfiteatar dom Ohridskog Letnjeg Festivala. Festival se ne propušta u slučaju da se nađete u Ohridu na leto, ali amfiteatar vredi posetiti tokom cele godine. Ušuškan među kućama u starom delu grada, ovo čudo arhitekture u savršenom je kontrastom sa okolinom.

Krstarenje jezerom Ohrid – Jedina stvar lepša od sedenja kraj obala Ohrida jeste da budete na talasima Ohrida. Svakakve ture se nude na raznim mestima. Od višednevnih luksuznih krstarenja jahtama sa toboganima i dj-evima do jednodnevnih tura koje vas vode do raznih okolnih zanimljivosti, krstariti Ohridom iskustvo je vredno pomena.

Pronađite svoj unutrašnji mir – Za ljubitelje joge ovo iskustvo biće nešto što pamte do kraja života. Imajući u vidu da se tokovi energije najbolje kreću kada Sunce izlazi ili zalazi, na Ohridu možete doživeti nerealno iskustvo tokom „Sunset Yoga“ izleta. Jedinstveno iskustvo u brdima iznad Ohridskog jezera nešto je sasvim dručacije. Pozdrav Suncu dobiće veoma bukvalan značaj…

Ohrid zanimljivosti

U Ohridu i okolini nikada nije dosadno. Evo samo nekih od načina na koje možete da se animirate tokom vašeg prvomajskog putovanja iz snova:

Noćni život – Od ultra-modernog „Liquida“, preko šarmantnog „Jazz Inna“, pa do velikih klubova poput „Harem“ i „Cuba Libre“, Ohrid ima širok dijapazon mesta za provod. Koktel barovi, džez klubovi, elektronska muzika do ranih jutarnjih sati…kao što rekosmo, po nešto za svakoga!

Ohridski kulinarski specijaliteti – Makedonska kuhinja vuče iste uticaje kao i ostale Balkanske države, ali svako radi ponešto na „neki svoj“ način. Tako u Ohridskoj okolini imaju da se pohvale raznim specijalitetima, a evo samo nekih koje morate da probate:

 • Tavče Gravče – Ukoliko volite prebranac, ovo je dizanje tog jela na novi nivo. Sveži ukusi vatreno ljutih paprika, paradajza i luka topiće vam se u ustima.
 • Pastrmka na Ohridski način – Sveža riba pored jezera je nešto što se podrazumeva, ali ovakvu pastrmku niste, i nećete nikada, probati bilo gde drugde.
 • Ohridski Čomlek – Za fanove teletine, ovo će biti prava poslastica. Tradicionalno Makedonsko jelo učiniće da se osećate kao kod kuće.

Samuilova tvrđava – Nezaobilazna turistička atrakcija za sve posetioce, Samuilova tvrđava je iz 10. veka. Nekada je bila centar Makedonske imperije, a od renoviranja 2003. godine središte je tura koje obilaze Ohrid. Istorijat ove tvrđave dosta je misteriozan, tako da njegove tajne možete da izučavate sami. Nešto što nije misterija jeste da panoramski pogled sa vrha Samuilove tvrđave ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Obilazak Rimskih i Vizantijskih ruševina uz neodoljive ukuse Makedonskog vina – Nisu Makedonci samo po dobroj hrani poznati. Blagorodnost zemlje učinila je Makedoniju jednom od najvećih proizvođača vina u regionu. Tikveš je možda najponatiji vinski reon, ali i u okolini Ohrida narod pravi veoma kvalitetna a pristupačna vina. Ture poput obilazaka Bitole, rimskih ruševina u Stobiju (Gde je nekada bilo sedište Macedonie Secunde, administrativnog centra Rimske i Vizantijske imperije) pa degustiranje vina u vinariji Popova Kula u Demir Kapiji približiće vas tim divnim voćnim aromama.

Ohridski Bazar – Stari grad Ohrida umetničko je delo sam za sebe, ali kada se njegovim ulicama prospe Ohridski Bazar, šarm je neosporiv. Oko drveta starog 1000 godina na centru trga prostire se pijaca na kojoj možete naći milion džidža-bidža, kao i kvalitetne makedonske specijalitete, voće i povrće. Orijentalni „vajb“ Ohridskog Bazar prebaciće vas u neko totalno drugačije vreme.

Rivijera Potapeš – Za kraj ostaje šetnja Potapeš rivijerom. Šetalište koje se pruža oko samih obala jezera Ohrid pružiće vam još jedan u more prelepih pogleda na vodeno prostranstvo. Kada vam dosadi šetnja, možete se osvežiti u jednog od malih hipsterskih kafića ili kafanica uz šetalište.

1.

1. dan: 28.04.2023. / Novi Sad – Beograd – Niš – Ohrid:

Okupljanje grupe iz Novog Sada na stanici Vojvodina oko 19:00. Sledi ulazak putnika u Beogradu oko 20:00 na glavnaoj autobuskoj stanici. Okupljanje putnika u u Nišu na Lukoil pumpi kod Mega Mexija oko 23:00 časova! Noćna vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti…

2.

2. dan: 29.04.2023. / Ohrid:

Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe u jutarnjim časovima. Fakultativna Ohrid tura: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, ranohrišćanska bazilika, crkva Sv. Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar, nakon ture, vreme je za prvu dnevnu žurku zagrevanja i upoznavanja! Povratak u smeštaj i spremanje za prvu večernju žurku. Organizovana žurka u jednom od najpoznatijih klubova na Ohridu. Noćenje.

3.

3. dan: 30.04.2023. / Ohrid:

Ono što svi prepričavaju i što ne smete propustiti je Žurka na brodu – uživajte uz muziku naših dj-eva dok krstarite Ohridskim jezerom. Nakon krstarenja provod nastavljamo na dnevnoj žurci. Kratak predah i u večernjim časovima smo pripremili žurku u obližnjem klubu. Noćenje.

4.

4. dan: 01.05.2023. / Ohrid:

Prvi maj započnite uz fakultativni obilazak manastira Sveti Naum. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Svetog Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Svete Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene Ohridskim biserima. Nakon povratka spremili smo dnevnu žurku – nema stajanja dok traje party putovanje! Vraćamo se u smeštaj, kratak predah i nastavlja se Goodbye Party u obližnjem klubu! Noćenje.

5.

5. dan: 02.05.2023. / Ohrid – Skoplje – Niš – Beograd – Novi Sad:

Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima (oko 10:00). Dolazak u Skoplje i fakultativna Skoplje tura: Dušanov most na Vardaru, Tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar... Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš, Beograd, Novi Sad u kasnim večernjim časovima.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

ISKORISTI POPUST NA POSLEDNJE SOBE I PRIJAVI SE!

(ZA POLAZAK IZ NIŠA UMANJENJE JOŠ 10€)

Naziv smeštaja Usluga 1/6 1/5 1/4 1/3 1/2
KRSTANOSKI najam x 59 89 69 99 69 99 79 109
JOLESKI najam x x 69 99 69 99 79 109
ARSOVI najam x x x 69 99 79 109
SHOGUN najam x x x x 89 119
KAROSKI najam x x x x 89 119
DE LUX najam x 69 99 69 99 79 109 89 119
LIHNID najam x x 69 99 79 109 89 119
GUGOSKI najam x x x 79 109 89 119
FILIP najam x 79 109 79 109 x x
DOBRILA najam x x 79 109 89 119 x
BELKOSKI najam x x x 89 119 99 129
BOGDANOSKI najam x x x x 99 129
BEST APARTMANI najam 69 99 79 109 x 89 119 99 129
MIRANDA najam x x x 89 119 99 129
VILA NIKO LUX najam x 79 109 79 109 89 119 x
DJ APARTMANI najam x x 89 119 99 129 x
HOTEL DIPLOMAT 3* najam x 89 119 89 119 99 129 109 139

Odobreni i uračunati popusti na putovanje se ukidaju ukoliko putnik ne ispoštuje dinamiku plaćanja (ima kašnjenja u nekom od plaćanja).

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada,  Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 10€,  umanjenje za prevoz iz Kragujevca je 5€ i umanjenje za prevoz iz Niša je 10€. Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Prevoz se može realizovati u blizini auto-puta – Kragujevac – Kapije Šamadije (Batočina), Niš – hotel Nais.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 20€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo
GRAD Mesto ulaska u autobus Planirano vreme
doplata za prevoz 10€
NOVI SAD Autobuska st. Vojvodina 20:30
nema doplate i umanjenja za prevoz
BEOGRAD BAS stanica 21:30
KOLARI motel Jerina 22:30
POŽAREVAC kod naplatne rampe 22:45
VELIKA PLANA McDonald’s 23:00
MARKOVAC Stari Hrast 23:10
umanjenje za prevoz 5€
KRAGUJEVAC hala Jezero 23:10
BATOČINA Kapija Šumadije 23:30
JAGODINA pumpa Coral 00:00
ĆUPRIJA motel Ravanica 00:15
PARAĆIN motel Tito 00:20
POJATE restoran Evropa 00:30
ALEKSINAC restoran Bosfor 00:40
umanjenje za prevoz 10€
NIŠ Lukoil – Mega Maxi 01:00
LESKOVAC hotel Bavka 02:00
VLADIČIN HAN Lukoil pumpa 03:00
VRANJE kod naplatne rampe 03:30
BUJANOVAC pumpa Valoni 03:45

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

  • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu.
  • 3 noćenja u višekrevetnim sobama, studijima i apartmanima iz cenovnika.
  • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
  • Obilaske prema programu.
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
  • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (do 65 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (10€), umanjenje iz Kragujevca (-5€) i Niša (-10€), – plaćanje u agenciji.
 • Boravišnu taksu – 1€ po noći – plaćanje u agenciji,
 • Fakultativne troškove (ulaz na organizovane žurke, obilazak manastira Sveti Naum, žurka na brodu, Ohrid tura, Skoplje tura).
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 dinara po promeni.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate – 1000 dinara po promeni.
 • Individualne troškove putnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplata putovanja u celosti ili na rate preko računa::
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • narednih 3000 RSD po putniku u roku od 10 dana od dana prijavljivanja,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 28.marta).
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%)
 • Odobreni i uračunati popusti na putovanje se ukidaju ukoliko putnik ne ispoštuje dinamiku plaćanja (ima kašnjenja u nekom od plaćanja).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Ohrid smeštaj 2023.

Vila Krstanoski

Nalazi se u mirnom kraju u Ohridu. Nudi kompaktne sobe sa besplatnim bežičnim internetom i kablovskom televizijom. Objekat je udaljen 500 metara od centra grada i 800 metara od jezera. Gosti mogu da koriste zajedničku kuhinju kao i opremu za roštilj na terasi. Najbliži restoran, kao i market se nalazi na 50m od smestaja. DETALJNIJE

Vila Joleski

Objekat je udaljen 500 metara od centra grada i 800 metara od jezera. Sve sobe u objektu Joleski imaju balkon i kupatilo sa tuš kabinom. Sadrže TV sa kablovskim kanalima i prostor za sedenje sa sofom. Ponuda uključuje i zajednički dnevni boravak. Gosti mogu besplatno koristiti pribor za roštilj u vrtu i parking mesta ispred objekta. Korišćenje bežičnog interneta takođe je besplatno. Gostima su na raspolaganju potpuno opremljena zajednička kuhinja i trpezarija. Najbliži restoran se nalazi na 50 metara od smeštaja, dok je zelena pijaca udaljena 300 metara. DETALJNIJE

Vila Karoski

Nalazi se na 400 metara od Ohridskog jezera. Nudi smeštajne jedinice sa balkonom i sopstvenim kupatilom. Na raspolaganju su besplatan bežični internet i TV sa kablovskim kanalima. Svi apartmani tipa „suite“ imaju prostor za sedenje. Gosti mogu koristiti zajedničku kuhinju u okviru objekta. Svi apartmani poseduju zajednicku kuhinju. Parking ispred objketa možete koristiti besplatno. Prodavnice, restorani i barovi nalaze se u blizini. DETALJNIJE

Vila Arsovi

Objekat je udaljen 500 metara od centra grada i 800 metara od jezera. Sve sobe u objektu Arsovi imaju kupatilo sa tuš kabinom. Sadrže TV sa kablovskim kanalima, frižider, kuvalo i radni sto. Gosti mogu besplatno koristiti pribor za roštilj u vrtu i parking mesta ispred objekta. Korišćenje bežičnog interneta takođe je besplatno.
DETALJNIJE

Vila Lihnid

Ova vila se nalazi kod Turističkog bulevara, na 400 metara od Ohridskog jezera i 500 metara od glavnog trga. Vila Lihnid raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima/sobama. Svi studiji sadrže minibar, kablovsku televiziju, kupatilo (sve sobe osim dvokrevetnih sadrže kupatilo u okviru sobe, a dvokrevetne sobe imaju sopstveno kupatilo koje se nalazi ispred sobe) kao i klima uređaje i pokriveni su WiFi internetom. Cetvorokrevetni apartman sadrži dve sobe – spavaću i dnevnu u okviru koje se nalazi i opremljena kuhinja. Sve sobe imaju parno grejanje, tako da je boravak u njima prijatan i topao tokom zimskih meseci.DETALJNIJE

Apartmani Gugoski

Nalaze se kod semafora na turističkom bulevaru, na 350 metara od Ohridskog jezera i 400 metara od centra. Apartmani Gugoski raspolažu dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svi studiji sadrže kuhinju, kablovsku televiziju, klimu, kupatilo. Apartmani su pokriveni i WiFi interentom. DETALJNIJE

Vila Filip

Nalazi se na samo 150m od Ohridskog jezera i na 400m od glavnog trga. Raspolaže sa četvorokrevetnim studijima i petokrevetnim apatmanima. Vila Filip ima parno grejanje i omogućava topao i prijatan odmor tokom novogodišnjih praznika i hladnih dana. Sobe sadrže: kablovsku televiziju, kuhinju, kupatilo, terasu, a pokriveni su i WiFi internetom.DETALJNIJE

De Lux apartmani

Nalaze se na 800 metara od Ohridskog jezera. Svi studiji imaju TV sa kablovskim kanalima. Čajna kuhinja otvorenog tipa je dobro opremljena za samostalan boravak. Kupatilo je opremljeno tušem. Balkon ima garnituru za sedenje. Prodavnica i mini-market su dostupni u okviru objekta. DETALJNIJE

Vila Centar

Nalaze se u blizini pazara, na 400 metara od samog centra. Vila Centar raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe sadrže kablovsku televiziju, klimu, kupatilo. Smeštaj poseduje i WiFi internet. DETALJNIJE

Vila Dobrila

Nalazi se u centru, na 30m od Ohridskog jezera i na 300m od glavnog trga. Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, studijima i četvorokrevetnim apartmanom. Svaki studio sadrži kablovsku televiziju, kuhinju, kupatilo. DETALJNIJE

Vila Belkoski

Nalazi se u centru na 10m od Ohridskog jezera, i na 200m od glavnog trga. Vila Belkoski nudi klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima. Svaki apartman sadrži opremu za samostalnu pripremu hrane i dnevni boravak u kojem se nalaze sofa i TV sa kablovskim kanalima. Apartmani imaju dobro opremljenu čajnu kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom. Gostima je na raspolaganju i balkon.DETALJNIJE

Vila Niko

Objekat Vila Niko je jedan od poznatijih objekata u Ohridu, vrhunskog kvaliteta, koji nudi smeštaj sa barom, besplatnim privatnim parkingom, vrtom i terasom u Ohridu. Sobe u pansionu sadrže radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Sobe objekta Vila Niko poseduju klima-uređaj i garderober. Smestaj poseduje sobe za 3 i 4 osobe. Vilu Niko preporučujemo svima koji žele smeštaj najboljeg kvaliteta.
DETALJNIJE

Vila Bogdanoski

Nalazi se pored jezera, na 200m glavnog trga. Raspolažu sa dvokrevetnim, trokrevetnim sobama. Sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Pojedine smeštajne jedinice su predviđene za samostalan boravak i opremljene su čajnom kuhinjom, a neke imaju namešteni balkon. DETALJNIJE

Vila Miranda

Smeštena u Ohridu, na 100 metara od najbližih restorana i supermarketa, pansion Miranda nudi besplatan bežični internet, sobe sa satelitskom televizijom i pogledom na vrt, terasu i zajednički salon. Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Zajednički frižider se nalazi na svakom spratu.U okviru objekta obezbeđen je i besplatan parking. Antički teatar se nalazi na 600 metara, a Samuilova tvrđava na 700 metara. DETALJNIJE

Best apartmani

Nalaze se na samom glavnom bulevaru na Ohridu, na samo 2-3 minuta šetnje do jezera i centra grada. Nove i luksuzno opremljene sobe nude komfor, kvalitetan nameštaj i sopstveno kupatilo. Apartmani za 4 do 6 osoba poseduju pored standardnih ležajeva i garnituru na razvlačenje. Iza apartmana postoji i parking. DETALJNIJE

Hotel Diplomat 3*

Nalazi se u centru Ohrida, na 150m jezera i 400m od centra. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u koje je moguće dodati pomoćni ležaj. Klimatizovane smeštajne jedinice u hotelu sadrže TV sa kablovskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Na prizemlje se nalazi bar sa terasom, prodavnicom za suvenire, a možete da zakažete masažu i saunu. Hotelot ima lift, a dostapen je i parking. DETALJNIJE

DJ Apartmani

Nalazi se u samom centru Ohrida na 10m od glavnog trga i 20m od Ohridskog jezera. Studiji i apartmani su površine 50 kvadratnih metara sa sopstvenim kupatilom, čajnom kuhinjom, kablovskom televizijom i bežičnim internetom. Gostima je na raspolaganju privatni parking. U okruženju se nalaze Glavna Ohridska banka, Ohridski kulturni centar, autobuska stanica, kao i glavna pošta.DETALJNIJE

Ohrid izleti

ŽURKA NA BRODU – KRSTARENJE

Prepustite se avanturi u koju vas vodimo i zaplovite makedonskim biserom. Ovo nije samo obično krstarenje, već vožnja brodom uz dobre vibracije u usijanoj atmosferi. Pored toga što ćete se izđuskati, imaćete priliku i da uživate u prelepom pogledu na planinski predeo oko Ohrida, kao i da vidite kulturne spomenike koji datiraju još iz vizantijskog perioda.

SVETI NAUM

Manastir Sveti naum je sagrađen davne 905. godine i nalazi se u jednom od najlepših područja na Ohridskom jezeru. Prekrasno zelenilo ovog predela, prostrana peščana plaža, romantično ostrvce okruženo izvorima Crnog Drima, sam manastir u kom počivaju mošti Svetog Nauma prosvetitelja, učenika braće Ćirila i Metodija, i pogled koji se prostire sa uzvišenja na kome je izgrađen, čine ovo jedinstveno mesto jednim od najprivlačnijih za turiste, izletnike i stanovnike Ohrida.

OBILAZAK SKOPLJA

U 17. veku turski pisac Dildžer Zede posetio je i opisao Skoplje sledećim rečima – „Dugo sam putovao preko te zemlje Rumelije i video sam dosta lepih gradova i bio sam zapanjen Alahovim blagoslovima, ali me nijedan nije nadahnuo i obradovao toliko kao nebeski grad Skoplje, kroz koji protiče reka Vardar.“ Dozvolite sebi da se očarate ovim drevnim gradom i uživajte u njegovim znamenitostima.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit