NEBESKA STOLICA 1

NEBESKA STOLICA 1

Objekat Nebeska Stolica 1, od svog otvaranja predstavlja jedan od najtraženijih objekata na Kopaoniku. Gostoljubivost domaćina, pozicija objekta i prijatan ambijent kako studija / apartmana tako i restorana L`amii učiniće vaš odmor nezaboravnim. Pomenućemo i jednu od najsučajnijih terasa na Kopaoniku i sigurno najbolje mesto da se opustite uživajući u pogledu na stazu Mačinac (broj staze 22), u neposrednoj blizini hotela Grand. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor.

Karakteristike: objekat ima 33 apartmana različite strukture za boravak 2–6 osoba. Enterijer apartmana Nebeska Stolica 1 je urađen u hrastovom masivu sa brižljivo dizajniranim detaljima.

Dodatni sadržaji: recepcija, besplatni wirreless internet, skijašnica, ski rental. OD zimske sezone u hotelu će raditi i mini SPA centar sa 2 saune i jednom velikom jakuzi kadom. NAPOMENA: Korišćenje SPA Centra uz doplatu na licu mesta po važečem cenovniku hotelijera.

2+0 studio – dva singl ležaja ( max 2 osobe),
1+1 studio – trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj,
2+1 studio – dva singl ležaja i trosed na rasklapanje (max 4 osobe),
3+1 apartman – u spavaćoj sobi 2 singl ležaja a u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj / u spavaćoj sobi francuski i singl ležaj a u dnevnoj trosed na rasklapanje ( max 5 osoba),
4+1 apartman duplex – u spavaćoj sobi na spratu 3 singl ležaja, u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i singl ležaj (max 6 osoba).