Nagradna igra: Uhvati talas uz LG prenosivi zvučnik

27

Nov

Nagradna igra: Uhvati talas uz LG prenosivi zvučnik

Doživi Go2 leto za mlade uz opaki muzički doživljaj i učestvuj u našoj nagradnoj igri.

Vaša omiljena turistička agencija, Go2 Travelling želi da pravi party vibe ovog leta poneseš svuda sa sobom, te u saradnji sa renomiranom kompanijom LG  delimo prenosive zvučnike XBOOM Go PK3  .

Uhvati talas i zapleši na najlepšim plažama ovog leta!

Nešto više o nagradi:

LG je projektom sa kompanijom Meridian Audio omogućio da uhvatiš zvučni talas na Go2 letovanju za mlade. LG XBOOM Go PK3 obezbeđuje dobro ujednačen zvuk, kao i snažne i neizobličene niske tonove.

Dual Action Bass ponašaju se kao mini niskotonci koji ne samo da obezbeđuju izvanredne niske tonove, već i unose više energije za žurku. PK3 je vodootporan i posebno dizajniran za nošenje u šaci, pa je savršen za svako Go2 putovanje! Ovi prenosivi zvučnici poseduju i Voice Control i Dual Play funkcije, dok je dužina trajanja baterije čak 12 sati.

XBOOM Go PK3 prenosivi zvučnik savršen je saputnik za letnje party destinacije za mlade.

Više informacija o uređaju možete potražiti ovde.

Kako do nagrade:

Sve što treba da uradite da biste učestvovali u našoj nagradnoj igri i osvojili LG prenosive zvučnike jeste da u komentarima posta na Go2 Facebook ili Instagram stranici napišete koju ćete pesmu vrteti na repeat-u ovog leta? Zatim na svom profilu podeli post uz tagove #uhvatitalas i #uhvatitalasletnjehimne

NAPOMENA za učesnike: Delimo dva PK3 zvučnika srećnim dobitnicima koji nam predlože prave letnje himne.

Nagradna igra traje do 18. jula, nakon čega ćemo obavestiti srećne dobitnike.

Gde sve možeš sa nagradom:

Ukoliko još uvek nisi odlučio gde češ sa ekipom putovati ovog leta predlažemo da pogledaš naše aktuelne akcije. Zgrabi poslednje smeštajne jedinice na Zakintosu, Kavosu, Eviji ili Lefkadi. Iz ponude izdvajamo grupne popuste na smeštaj kao i popuste za sve one koji su upravo upisali fakultet. Više informacija potražite ovde.