MILANO

Cena 189€ / 6 dana

MILANO – Jesen 2022.

SA POSETOM VENECIJI

Cena 189€ / po osobi

 • 6 dana
 • +16 godina

19 – 24. OKTOBAR 2022. / 6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Milano – drugi po veličini grad u Italiji, glavni grad regije Lombardija. Smatra se privrednim srcem Italije, modnom prestonicom i centrom glamura, Milanska Katedrala koju okružuje preko 3.400 statua fascinantnog izleda, jedan je od najboljih primera gotičke arhitekture, Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska skala…

Venecija – kraljica Jadrana, Venecija je u srednjem veku bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope. Poznata kao dugogodišnja prestonica Mletačke Republike, jedinstveni grad na svetu, izgrađena na 118 ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica.

1.

1. dan: 19. oktobar (sreda): Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Sastanak grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim časovima (okvirno vreme 17h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Italije sa usputnim pauzama radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2.

2. dan: 20. oktobar (četvrtak): Italija, MILANO:

Dolazak u Milano u jutarnjim časovima. Po dolasku obilazak i upoznavanje grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštamo se u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Žurka. Noćenje.

3.

3. dan: 21. oktobar (petak): MILANO:

Doručak. Dan za fakultativni izlet ili slobodno vreme. Žurka. Noćenje.

4.

4. dan: 22. oktobar (subota): MILANO – jezero Komo (fakultativno):

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog obilaska jezera Komo gde ćete imati priliku da uživate u srednjovekovnoj arhitekturi i šetnji pored velelepnog mondensko jezera. Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mesto izuzetnom turističkom destinacijom, pa ne iznenađuje što mnogi članovi jet-seta imaju svoje vile ovde. Po dolasku razgledanje: trga i katedrale Duomo, trga i crkve San Fedele, hrama Alesandra Volte, najpoznatijeg stanovnika Koma… Slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru. U poslepodnevnim satima povratak u Milano. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

5.

5. dan: 23. oktobar (nedelja): MILANO – Venecija (fakultativno):

Doručak. Nakon doručka napuštamo hotel i na putu smo za Veneciju. Dolazak u Punta Sabbioni u podnevnim časovima. Fakultativna vožnja brodićem do Venecije i vreme predviđeno za obilazak grada. Ovaj neobično romantičan i tajanstven grad ispresecan uzanim uličicama i kanalima oduševiće vas svojom posebnošću. Duždeva palata, most uzdaha, muzej lepih umetnosti, Santa Marija Della Salute i vožnja gondolom su samo deo ponude koju ne smete propustiti tokom posete ovom prelepom italijanskom gradu. Nakon obilaska u popodnevnim satima polazak za Beograd. Večernja i noćna vožnja preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi odmora i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

6.

6. dan: 24. oktobar (ponedeljak): Beograd:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI:

Hotel polazak: 19.10.
povratak: 24.10.
Hotel GIOIA 4* 1/3 i 1/4 soba sa doručkom 189€
1/2 soba sa doručkom 204€

*RO – room only. MLT – višekrevetni smeštaj. 1/2 – dvokrevetni smeštaj.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na navedenim relacijama prema programu (visokopodni ili dabldeker, ac, tv, dvd, prosečne udobnosti).
 • 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u hotelu Gioia 4*
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,30€ dnevno (ispod 18 god.) – do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Fakultativne izlete na destinaciji.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Boravišnu taksu: 6€ po noći – plaćanje na destinaciji (cene podložne promeni),
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • Individualne troškove putnika.

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije,
  • 3000 RSD do 19.07.2022.
  • 5000 RSD do 19.08.2022.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (19. septembar 2022)
  • Svi koji se prijave 30 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
  2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a  najkasnije 48 sati pre polaska.
  3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
  4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
  5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 5% ako se putovanje otkaže do 120 dana pre početka putovanja,
• 20 % ako se otkaže od 119 do 90 dana pre početka putovanja,
• 50 % ako se otkaže 0d 89 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80 % ako se otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
• 100 % ako se otkaže od 44 do pre početka ili u toku putovanja.

Hotel Gioia 4*

Smešten na mirnoj lokaciji, na 1,5 km od Glavne železničke stanice, hotel IH Milano Gioia nudi moderno uređene sobe. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne i trokrevetne sobe. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj i TV. Bogat doručak na bazi švedskog stola obuhvata slatka i slana jela. Hotel se nalazi blizu četvrti Bikoka i na maloj udaljenosti od pozorišta Arčimboldi. Destinacija Bicocca – Zara je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici,katedrala i arhitektura. Dodatni kapaciteti: parking (doplata na licu mesta), recepcija 24, sef, lift, Wifi. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit