Miholjsko leto na reci

Miholjsko leto na reci (Beograd25)

Cena 1200 RSD / 1,5h

Miholjsko leto na reci (Beograd25)
Cena 1200 din po osobi. U cenu je uključena vožnja brodom, razgledanje, usluge vodiča i 1 piće po želji.

  • 1 sat 30 min 

Stigla je veličanstvena magija miholjskog leta. Taj kratki period kada nas priroda počasti apsolutnim uživanjem u miru i lepoti. Onaj osećaj kao kada DJ pusti najjaču stvar za kraj. Bonus tracks.

Iskoristite ovaj dar najbolje moguće i zaplovite sa nama u zlatnu avanturu razgledanja Beograda sa reka, našim brodom Beograd25.

Možda ste već plovili sa nama i prijaće vam utvrđivanje gradiva, najbolji način da se svaka lepota duboko utisne u memoriju.

Ako niste još obavezno iskoristite poslednje dane da doživite najgotivniju priču koja je plovila gradom tokom celog ovog leta.

Obilazimo najlepše delove grada Dorćolski kej, Veliko ratno ostrvo, Zemun, Novi Beograd, Ušće, Brankov most, Stari savski most, Gazela, Most na Adi.

Vreme je za sumiranje leta koje je iza nas i potpuno uživanje u spokojnoj vožnji. Sve je sporo i pitomo. Kao da meditirate u energiji reke. Guštate svoje omiljeno piće i razmišljate koliko drugačijih perspektiva ima ovaj grad. Kako li mu je opet pošlo za rukom da vas šarmira nekom svojom pričom koji nikad niste još čuli a znate se dugo.

Upijamo poslednje zrake sunca kao najdragoceniji resurs dobrog raspoloženja. Reka je nežna, a muzika prati ovaj vrhunski chill.

Neka ovo bude vaša mala pauza, ispadanje iz jesenjeg ritma. Throwback na letnje dane dok smo lenjo uživali u sunčanim momentima na rekama.

Nakon jednog sata i trideset minuta koliko traje naše uživanje vraćamo se na mesto polaska splav Pistan relaksirani i srećni. Spremni da u miru dočekamo novu jesen.

Mesto polaska: Splav Pristan na Dunavskom keju preko puta S.C. Milan Gale Muškatirović

Vreme održavanja redovnih termina: Subota i nedelja – 12:00 i 14.30.

Trajanje ture: 1h i 30min

Ruta: Splav Pristan (Dorćolski kej), Veliko ratno ostrvo, Zemun, Novi Beograd, Ušće, Brankov most, Stari savski most, Gazela, Most na Adi  i povratak do tačke polazišta

Cena: 1200rsd po osobi. U cenu je uključena vožnja brodom, razgledanje, usluge vodiča i 1 piće po želji.

 

Prijava za turu:

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit