LUTRAKI PELOPONEZ

Jul - Avgust

od 249€ / 10 dana

Lutraki Peloponez – Leto 2023

Cena od 249€ / po osobi

 • 10 Dana
 • +16 Godina

10 DANA – 7 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Polasci: 08.07. / 24.07. / 09.08. 

Lutraki je jedan od najlepših grčkih primorskih gradova. Smešten je u Korintskom zalivu u podnožju planine Gerania. Udaljen je 4 km od Korintskog kanala i oko 80 km od Atine. Mediteranska klima, dugo i toplo leto, kristalno čisto more sa prelepim šljunkovito peščanim plažama koje okružuju grad, bujna vegetacija, termalni izvori, vodopadi, Plavo jezero, učiniće da letovanje u Lutrakiju bude jedinstveno iskustvo, kao i desetinama hiljada turista iz celog sveta. Lutraki ima idealnu poziciju za ljude koji vole aktivan odmor i žele da se bolje upoznaju sa antičkom istorijom. krugu od 70 km od grada se nalaze lokaliteti kao što su: Mikena, Epidaurus, Nafpilion, malo dalje Sparta, Olimpija Tirins, kao i Atina čiji jednodnevni obilazak sa posetama Akropolju i šopingom ne bi ste smeli da propustite.

Lutraki ima jedinstvenu poziciju da se vidi i oseti zemlja prelepih kontrasta i duh legendi i mitova, nestalih civilizacija i starih gradova. Samo mesto uz plažu ima prelepo uređeno šetalište dužinom od 3-4 km koje se prostire kroz ceo zaliv uz plažu. Lutraki ima dugu tradicuju turističkog mesta jer je još kada je nakon razornog zemljotresa 1928.godine ponovo izgrađen kao letovalište za grčku aristokratiju koja je živela u Atini. Plaža i more mesta Lutraki nose plažu zastavicu za kvalitet i čistoću mora od 1987.godine konstantno. Morska voda uz priobalje je toplija za par stepeni u proseku od sličnih destinacija u Grčkoj jer se nekoliko izvora mineralne, tople vode uliva u more i samim tim mu daju i veći kvalitet vode. Grad nie tipično turističko mesto koje živi samo leto, već je ovo grad koji živi 365 dana u godini, gde možete pronaći originalne tavern sa domaćom kuhinjom, pijacu sa voćem i povrćem koje je raslo na okolnim plantažama, sa vrhunskim hladno ceđenim maslinovim uljem od maslina koje su rasle okupane suncem Peloponeza.

Lutraki garantuje nezaboravan provod jer ima mnogo diskoteka i klubova, čak i jedan od najvećih kazina u Evropi. Pored rajskih plaža i još lepše vode, možete se oprobati u raznim sportovima na vodi i uživati u aktivnom odmoru. Prelepi hotelski kompleksi, šetalište, park i prodavnice dodatno ulepšavaju grad. 

Pored mineralnih izvora i savršenog odmora, Lutraki je poznat i po istorijskim spomenicima. Odlična je polazna tačka za treking i obilazak obližnjih prirodnih lepota. Ukoliko odlučite da provedete odmor u Lutrakiju, izdvojite nekoliko dana za obilazak brojnih značajnih arheoloških nalazišta od kojih je Korint najbliži.

1.

1. dan: Beograd – S. Makedonija – Grčka

Polazak autobusa sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u popodnevnim časovima i vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-8.

2 – 8. dan: Lutraki

Dolazak u Lutraki u prepodnevnim časovima. Odmah po dolasku smeštamo se u hotele i idemo zajedno u kraći obilazak grada. Sobzirom da je Lutraki mesto koje posetiocima pruža obilje mogućnosti i koje kao takvo predstavlja odličnu kombinaciju za odmor i odličan provod ovih deset dana nas čekaju raznorazni fakultativni obilasci kao i neizostavne dnevne i noćne zurke. Slobodno vreme možete iskoristiti za uživanje u čarima mora, sunca i predivnih plaža koje već tri decenije nose plavu zastavicu čistoće i kvaliteta mora. Uživaćemo i u mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima u kojima noćni provod traje do ranih jutarnjih časova. Iskoristite priliku da upoznate po mnogima najlepši deo Grčke i jedno od najlepših letovališta ove regije. Nikako ne propustite priliku da obiđete Atinu, Akropolj, Korintski kanal, Mikenu i još mnogo toga tokom ovog odmora.

9.

09. dan: Lutraki – S. Makedonija – Srbija

Pakujemo stvari i polako napuštamo smeštaj. U podnevnim satima sledi vožnja kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.

10.

10. dan: Srbija

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ + BUS

Smeštaj termin 08 – 17. jul 24. jul – 02. avgust 09 – 18. avgust
usluga 1/2 1/3 1/4 1/2 1/3 1/4 1/2 1/3 1/4
Egli 3* BB popunjeno popunjeno popunjeno x x
Bakos 3* BB popunjeno popunjeno popunjeno popunjeno x
Barbara 3* BB popunjeno popunjeno popunjeno popunjeno popunjeno
Vasilikon 3* BB popunjeno popunjeno x x x

BB – noćenje sa doručkom.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj na bazi doručka i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Kragujevca, Niša, Inđije i Subotice (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada i Inđije je 10€, iz Subotice 30€(ukoliko ima dovoljno zainteresovanih). Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10€ i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€. Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska. Prevoz za pomenute gradove se realizuje na trasi auto-puta – Kragujevac – Kapije Šamadije (Batočina), Niš – Gazprom pumpa preko puta hotela Nais.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 15€ po sedištu. Sedišta iznad vozača “izlog” doplata 20€.
 • Za sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 30€.
 • Mogućnost doplate za polupansion (produžen doručak i večera) / set meni, izbor više jela – 110€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišitena: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u hotelima u Lutrakiju.
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio,video,A/C),
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,30€ dnevno (ispod 18 god.) – do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj po smeštajnoj jedinici (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€) – plaćanje na destinaciji.
 • Opciona doplata za polupansion (doručak i večera) – 110€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 RSD po promeni.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera,
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje preko računa:
  • 3000 RSD prilikom prijave za putovanje,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate,
  • 5000 RSD 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja.

NAPOMENA:
U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NAROBNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Lutraki smeštaj 2023.

Hotel EGLI 3*

Hotel Egli je smešten pored plaže u blizini centra Lutrakija, na 200 metara od pristaništa i na nekoliko minuta hoda od barova, taverni i mini-marketa. Sobe nude besplatan WiFi. Prostrane sobe hotela Egli nalaze se pored same plaže. Sve sobe imaju sopstveni balkon sa pogledom na more ili na bazen Termalnog spa centra Loutraki. Takođe sadrže klima-uređaj, TV i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. U znak dobrodošlice, po dolasku se možete opustiti uz piće. U piću ili kafi iz hotelskog bara možete uživati u prostranom dnevnom boravku, koji ima mermerni pod i TV. DETALJNIJE

Hotel BAKOS 3*

Hotel Bakos se nalazi u Lutrakiju na Peloponezu, na samo 75 metara od plaže u Korintskom zalivu. Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom sa terasom opremljenom ležaljkama i suncobranima. Besplatan WiFi dostupan je u celom objektu. Sve sobe imaju klima-uređaj, TV sa satelitskim kanalima, frižider i balkon sa pogledom na bazen. Kupatila su opremljena tušem i besplatnim toaletnim priborom. U hotelu se svakog dana služi doručak na bazi švedskog stola. Gostima su takođe na raspolaganju recepcija koja radi non – stop, bar i usluge turističkog deska. Restorani i kafei nalaze se na 5 minuta hoda of hotela Bakos. Čuveni kazino udaljen je 1,5 km. DETALJNIJE

Hotel BARBARA 3*

Hotel se nalazi odmah uz more. Hotel poseduje sopstvenu plažu na koju se izlazi iz dvorišta hotela. Nalazi se na 800m od Korintskog kanala i na nešto manje od 2km od centra Lutrakija do koga se može stići plažom koja se prostire duž cele obale. U blizini hotela možete pronaći taverne, diskoteke i prodavnice. Hotel poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Trokrevetne sobe se sastoje od dva single i jednog pomoćnog ležaja. Četvorokrevetne sobe su veličine 20m2 i najčešće se sastoje od 2 odvojena kreveta i 2 sofe, ali hotel može da dodeli četvorokrevetne sobe sa 2 odvojena kreveta i krevetom na sprat. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom po principu samposluživanja. DETALJNIJE

Hotel VASSILIKON 3*

Nalazi se u gradu Lutrakiju, 4 km udaljen od korintskog kanala, a na samo 50 metara od plaže koja je ima plavu zastavicu i 200 metara od termalnih izvora. Hotelska recepcija je otvorena non-stop. Hotel raspolaže sa 28 soba. Sobe u hotelu uređene su u prirodnim tonovima, a od sadržaja poseduju TV, AC (uz doplatu) mini frižider, WiFi internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. Svaka soba je ima kupatilo sa fenom za kosu. Ni jedna standardna soba nema balkon! Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom po principu samposluživanja. DETALJNIJE

Lutraki izleti

MISTIČNI PELOPONEZ

Dan kada se vraćamo kroz vekove! Započinjemo obilazak prelaskom preko čuvenog Korintskog kanala i ulazimo u svet antičke Grčke! Naša sledeća tačka će biti neverovatni Epidaurus. Na ovom lokalitetu smešten je izuzetno očuvani antički amfiteatar, kao i hram posvećen bogu Asklepiju u čiju veličanstvenost možete da se uverite i sada! Put nas dalje vodi u šarmatni grad Nafplio koji će vas na prvi pogled osvojiti svojom bajkovitošću. Za razliku od drugih turističkih mesta, njemu posebnu draž daju živopisne taverne, šarenilo dućana i raskoš bugenvilija koje ćete imati prilike posetiti. Gradić krase dva mletačka zamka, a kako se u njemu nalaze građevine iz različitih epoha, Nafplio predstavlja istinsko arhitektonsko blago.

BOAT PARTY kroz Korintski kanal

Žurke na brodu sinonim su za vrhunski doživljaj na letovanju i neizostavni su deo našeg putovanja. Ipak, ovu žurku na brodu izdvajamo kao nešto posebno kako ćemo, pored sjajne muzike i prave atmosfere, uživati u živopisnom pogledu unutar Korintskog kanala! Ništa ne može da nadmaši osećaj letnje žurke na brodu koji se kreće kroz čuveni Korintski kanal! Prepusti se ritmu muzike i uživaj u danu koji ćeš pamtiti!

ATINA

Morate posetiti Atinu, kada ste joj već toliko blizu! Atina, kao grad neverovatne istorije, živo je svedočanstvo drevne kulture čiji su tragovi primetni gotovo na svakom koraku. Na ovom celodnevnom izletu vodimo vas na mesta koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, na Omonija trg, Karaiskaki trg, Sintagma trg, Adrijanovia kapija, Zapio park, stadion, kao i na neizostavni Akropolj. Ne propustite priliku da vam misli putuju kroz istoriju u kolevci kulture čitave zapadne civilizacije. Na kraju ture imaćete vremena da se opustite i popijete kafu u nekom od renomiranih kafića u čuvenoj Plaka četvrti. Prepustite se duhu ovog legenarnog grada.

ATINA BY NIGHT

Upoznajte Atinu iz potpuno drugačije perspektive! Veče provodimo u grčkoj prestonici čijim čarima se još jednom prepuštamo, ovoga puta nakon što je sunce zašlo. Pripremite svoja čula za uzbudljivu noć u gradu koji je, već vekovima, kulturna riznica Evrope! Glavnu pešačku ulicu karakteriše dugo šetalište obogaćeno mnoštvom malih trgova i tradicionalnih kuća. Imaćete priliku da sa našim vodičem uživate u noćnom razgledanju jednog od najlepših gradova. Verujte, samo pogled na osvetljeni Akropolj postaće vam jedno od najupečatljivijih sećanja na ovo veče!

PLAŽA AGIO THEODORI

Peloponez i Atika kriju mnogobrojne plaže, a mi kao posebnu izdvajamo upravo Agio Theodori. Ovo je duga, peščano-šljunkovita plaža sa koje će vas pogled na pučinu oduševiti. Kada je boja mora u pitanju, ovde se tokom dana smenjuju tirkizne nijanse a plažu krase i luksuzni beach barovi. Poručite svoj omiljeni koktel i prepustite se hedonizmu u svom mestu u hladu.

BLUE LAKE

Jedan od izleta koji ne smete propustiti jeste Plavo jezero, prirodno napravljena uvala bajkovitog izgleda. Jezero je smešteno na nekih tridesetak minuta vožnje od Lutrakija, dok su njegove karakteristike kristalno čista i potpuno prozirna tirkizna boja vode koja posmatraču oduzima dah. Na ovom nestvarnom mestu očekuje nas celodnevni boravak. Dopustite da vam pogled utone u beskrajno plavetnilo dok se nalazite na obali ove nestvarne atrakcije.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit