LUTRAKI PELOPONEZ

od 189€ / 10 dana

ONLINE PRIJAVA

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (BB/NA) + BUS:

smeštaj usluga 19. jul – 28. jul 2021. 26.jul – 4.avgust 2021.
1/2 1/3 1/4 1/2 1/3 1/4
Hotel Barbara  3* NA 209
195
189
209
195
189
Hotel Egli 3* BB 199
189
* 199
189
*
Hotel Loutraki 3* NA 219
209
199
219
209
199
Hotel Vassilikon 3* BB 219
199
189
* * *

BB – noćenje sa doručkom;  NA – najam studija / apartmana       

 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10€ i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5
 • Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5
 • Za sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 30€  (za uslugu samo prevoz – upit u agenciji).

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u hotelima u Lutrakiju.
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd).
 • Peronski vaučer za ulazak na Beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike iz Beograda).
 • Usluge pratioca grupe.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji:
  1,75€ po danu (18 – 70 god.) – do osigurane sume 35.000 € – plaćanje u agenciji,
  1,25€ po danu (ispod 18 god.) – plaćanje u agenciji,
  Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Obaveznu boravišnu taksuu Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ – plaćanje na destinaciji).
 • Fakultativne izlete.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije ,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate ,
  • 5000 RSD 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja.
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Go2 Event-a.
 • Kredit: Go2 Event izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja,
U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS

Lutraki Peloponez – Leto 2021

Cena od 189€ / po osobi

 • 10 Dana
 • +16 Godina

10 DANA – 7 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Lutraki je jedan od najlepših grčkih primorskih gradova. Smešten je u Korintskom zalivu u podnožju planine Gerania. Udaljen je 4 km od Korintskog kanala i oko 80 km od Atine. Mediteranska klima, dugo i toplo leto, kristalno čisto more sa prelepim šljunkovito peščanim plažama koje okružuju grad, bujna vegetacija, termalni izvori, vodopadi, Plavo jezero, učiniće da letovanje u Lutrakiju bude jedinstveno iskustvo, kao i desetinama hiljada turista iz celog sveta. Lutraki ima idealnu poziciju za ljude koji vole aktivan odmor i žele da se bolje upoznaju sa antičkom istorijom. krugu od 70 km od grada se nalaze lokaliteti kao što su: Mikena, Epidaurus, Nafpilion, malo dalje Sparta, Olimpija Tirins, kao i Atina čiji jednodnevni obilazak sa posetama Akropolju i šopingom ne bi ste smeli da propustite.

Lutraki ima jedinstvenu poziciju da se vidi i oseti zemlja prelepih kontrasta i duh legendi i mitova, nestalih civilizacija i starih gradova. Samo mesto uz plažu ima prelepo uređeno šetalište dužinom od 3-4 km koje se prostire kroz ceo zaliv uz plažu. Lutraki ima dugu tradicuju turističkog mesta jer je još kada je nakon razornog zemljotresa 1928.godine ponovo izgrađen kao letovalište za grčku aristokratiju koja je živela u Atini. Plaža i more mesta Lutraki nose plažu zastavicu za kvalitet i čistoću mora od 1987.godine konstantno. Morska voda uz priobalje je toplija za par stepeni u proseku od sličnih destinacija u Grčkoj jer se nekoliko izvora mineralne, tople vode uliva u more i samim tim mu daju i veći kvalitet vode. Grad nie tipično turističko mesto koje živi samo leto, već je ovo grad koji živi 365 dana u godini, gde možete pronaći originalne tavern sa domaćom kuhinjom, pijacu sa voćem i povrćem koje je raslo na okolnim plantažama, sa vrhunskim hladno ceđenim maslinovim uljem od maslina koje su rasle okupane suncem Peloponeza.

Lutraki garantuje nezaboravan provod jer ima mnogo diskoteka i klubova, čak i jedan od najvećih kazina u Evropi. Pored rajskih plaža i još lepše vode, možete se oprobati u raznim sportovima na vodi i uživati u aktivnom odmoru. Prelepi hotelski kompleksi, šetalište, park i prodavnice dodatno ulepšavaju grad. 

Pored mineralnih izvora i savršenog odmora, Lutraki je poznat i po istorijskim spomenicima. Odlična je polazna tačka za treking i obilazak obližnjih prirodnih lepota. Ukoliko odlučite da provedete odmor u Lutrakiju, izdvojite nekoliko dana za obilazak brojnih značajnih arheoloških nalazišta od kojih je Korint najbliži.

1.

1. dan: Beograd – S. Makedonija – Grčka

Polazak autobusa sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u popodnevnim časovima i vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora  i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-8.

2 – 8. dan: Lutraki

Dolazak u Lutraki u prepodnevnim časovima. Odmah po dolasku smeštamo se u hotele  i idemo zajedno u kraći obilazak grada. Sobzirom da je Lutraki mesto koje posetiocima pruža obilje mogućnosti i koje kao takvo predstavlja odličnu kombinaciju za odmor i odličan provod ovih deset dana nas čekaju raznorazni fakultativni obilasci kao i neizostavne dnevne i noćne zurke. Slobodno vreme možete iskoristiti za uživanje u čarima mora, sunca i predivnih plaža koje već tri decenije nose plavu zastavicu čistoće i kvaliteta mora. Uživaćemo i u mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima u kojima noćni provod traje do ranih jutarnjih časova. Iskoristite priliku da upoznate po mnogima najlepši deo Grčke i jedno od najlepših letovališta ove regije. Nikako ne propustite priliku da obiđete Atinu, Akropolj, Korintski kanal, Mikenu i još mnogo toga tokom ovog odmora.

9.

09. dan: Lutraki – S. Makedonija – Srbija

Pakujemo stvari i polako napuštamo smeštaj. U podnevnim satima sledi vožnja kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.

10.

10. dan: Srbija

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

Hotel BARBARA 3*

Nalazi se odmah uz more. Hotel poseduje sopstvenu plazu na koju se izlazi iz dvorista hotela. Nalazi se na 800m od Korintskog kanala I na nesto manje od 2km od centra Lutrakija do koga se moze stici plažom koja se prostire duž cele obale. U blizini hotela možete pronaći taverne, diskoteke i prodavnice. Hotel poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Trokrevetne sobe se sastoje od dva single I jednog pomoćnog ležaja, a četvorokrevetne sobe od tri single I jednnog pomoćnog ležaja.DETALJNIJE

Hotel EGLI 3*

Hotel Egli je smešten pored plaže u blizini centra Lutrakija, na 200 metara od pristaništa i na nekoliko minuta hoda od barova, taverni i mini-marketa. Sobe nude besplatan WiFi. Prostrane sobe hotela Egli nalaze se pored same plaže. Sve sobe imaju sopstveni balkon sa pogledom na more ili na bazen Termalnog spa centra Loutraki. Takođe sadrže klima-uređaj, TV i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. U znak dobrodošlice, po dolasku se možete opustiti uz piće. U piću ili kafi iz hotelskog bara možete uživati u prostranom dnevnom boravku, koji ima mermerni pod i TV. DETALJNIJE

Hotel VASSILIKON 2*

Nalazi se na samo 50 metara od plaže Lutraki. Objekat nudi besplatan bežični internet i klimatizovane sobe. Za nekoliko minuta hoda stiže se do šetališta u Lutrakiju, gde možete pronaći brojne taverne, diskoteke i prodavnice. Sve sobe u hotelu Vassilikon sadrže TV i radni sto, sopstveno kupatilo, besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama. Hotel poseduje dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne I petokrevetne sobe. Sve višekrevetne sobe mogu sadržati jedan pomoćni ležaj. DETALJNIJE

Hotel LOUTRAKI 3*

Hotel se nalazi u samom centru Lutrakija, na samo 40 metara od plaže. U ponudi su klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Sobe u hotelu Loutraki su nedavno renovirane i obuhvataju balkon sa pogledom na planine ili na more. Pored toga imaju flat-screen TV, mini-frižider, fen za kosu i besplatan toaletni pribor.Ovaj hotel raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnimi četvorokrevetnim sobama. DETALJNIJE

MISTIČNI PELOPONEZ

Dan kada se vraćamo kroz vekove! Započinjemo obilazak prelaskom preko čuvenog Korintskog kanala i ulazimo u svet antičke Grčke! Naša sledeća tačka će biti neverovatni Epidaurus. Na ovom lokalitetu smešten je izuzetno očuvani antički amfiteatar, kao i hram posvećen bogu Asklepiju u čiju veličanstvenost možete da se uverite i sada! Put nas dalje vodi u šarmatni grad Nafplio koji će vas na prvi pogled osvojiti svojom bajkovitošću. Za razliku od drugih turističkih mesta, njemu posebnu draž daju živopisne taverne, šarenilo dućana i raskoš bugenvilija koje ćete imati prilike posetiti. Gradić krase dva mletačka zamka, a kako se u njemu nalaze građevine iz različitih epoha, Nafplio predstavlja istinsko arhitektonsko blago.

BOAT PARTY kroz Korintski kanal

Žurke na brodu sinonim su za vrhunski doživljaj na letovanju i neizostavni su deo našeg putovanja. Ipak, ovu žurku na brodu izdvajamo kao nešto posebno kako ćemo, pored sjajne muzike i prave atmosfere, uživati u živopisnom pogledu unutar Korintskog kanala! Ništa ne može da nadmaši osećaj letnje žurke na brodu koji se kreće kroz čuveni Korintski kanal! Prepusti se ritmu muzike i uživaj u danu koji ćeš pamtiti!

ATINA

Morate posetiti Atinu, kada ste joj već toliko blizu! Atina, kao grad neverovatne istorije, živo je svedočanstvo drevne kulture čiji su tragovi primetni gotovo na svakom koraku. Na ovom celodnevnom izletu vodimo vas na mesta koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, na Omonija trg, Karaiskaki trg, Sintagma trg, Adrijanovia kapija, Zapio park, stadion, kao i na neizostavni Akropolj. Ne propustite priliku da vam misli putuju kroz istoriju u kolevci kulture čitave zapadne civilizacije. Na kraju ture imaćete vremena da se opustite i popijete kafu u nekom od renomiranih kafića u čuvenoj Plaka četvrti. Prepustite se duhu ovog legenarnog grada.

ATINA BY NIGHT

Upoznajte Atinu iz potpuno drugačije perspektive! Veče provodimo u grčkoj prestonici čijim čarima se još jednom prepuštamo, ovoga puta nakon što je sunce zašlo. Pripremite svoja čula za uzbudljivu noć u gradu koji je, već vekovima, kulturna riznica Evrope! Glavnu pešačku ulicu karakteriše dugo šetalište obogaćeno mnoštvom malih trgova i tradicionalnih kuća. Imaćete priliku da sa našim vodičem uživate u noćnom razgledanju jednog od najlepših gradova. Verujte, samo pogled na osvetljeni Akropolj postaće vam jedno od najupečatljivijih sećanja na ovo veče!

PLAŽA AGIO THEODORI

Peloponez i Atika kriju mnogobrojne plaže, a mi kao posebnu izdvajamo upravo Agio Theodori. Ovo je duga, peščano-šljunkovita plaža sa koje će vas pogled na pučinu oduševiti. Kada je boja mora u pitanju, ovde se tokom dana smenjuju tirkizne nijanse a plažu krase i luksuzni beach barovi. Poručite svoj omiljeni koktel i prepustite se hedonizmu u svom mestu u hladu.

BLUE LAKE

Jedan od izleta koji ne smete propustiti jeste Plavo jezero, prirodno napravljena uvala bajkovitog izgleda. Jezero je smešteno na nekih tridesetak minuta vožnje od Lutrakija, dok su njegove karakteristike kristalno čista i potpuno prozirna tirkizna boja vode koja posmatraču oduzima dah. Na ovom nestvarnom mestu očekuje nas celodnevni boravak. Dopustite da vam pogled utone u beskrajno plavetnilo dok se nalazite na obali ove nestvarne atrakcije.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit