LISABON

ĐENOVA – BARSELONA – LISABON – BILBAO – NICA

Cena 329€ / 12 Dana

ONLINE PRIJAVA

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI JE 329€.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu.
 • 1 noćenje sa doručkom u višekrevetnim sobama (1/4, 1/6 i 1/8 ) u hostelu u Barseloni,
 • 3 noćenja sa doručkom u višekrevetnim sobama (1/6, 1/8, 1/10, 1/12) u hostelu u Lisabonu,
 • 1 noćenje sa doručkom u višekrevetnim sobama (1/4, 1/6, 1/8, 1/10) u hostelu u Bilbau,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.),
  • 1.25€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji
   Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Lokalne takse – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta:
  • Barselona – 0,72€ po osobi po noći,
  • Lisabon – 2€ po osobi po noći.
 • Doplatu za 1/2 sobu: na upit.
 • Fakultativne izlete.
 • Obavezan depozit u slučaju štete: iznosi 10€ – 20€, plaća se na licu mesta gotovinom  i vraća se na licu mesta prilikom razduživanja ključeva, ukoliko je soba neoštećena.
 • Individualne troškove putnika.

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije,
  • 5000 RSD – 15 dana nakon otvaranja ugovora,
  • 5000 RSD – 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Go2 Event-a.
 • Kredit: Go2 Event izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući
  račun.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. U slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi dokaz o tome najranije 30 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska– vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 2. U slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz otome najranije 30 dana, a najkasnije 48 sati – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 3. U slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 4. U slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – putnicima iz tih delova prebivališta organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 5. U slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 30 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa) – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

 • 35% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
 • 65% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
 • 75% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
 • 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
 • 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja

LISABON – Proleće 2022.

Cena 329€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +18 Godina

ĐENOVA – BARSELONA – LISABON – BILBAO – NICA

27. APRIL – 08. MAJ 2022. / 12 DANA – 5 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Barselona je metropola u kojoj nikada nije dosadno. Opijajuća mediteranska atmosfera i jedinstvena arhitektura učinili su da ova katalonska prestonica bude nezaobilazna na turističkoj mapi sveta. Destinacija na kojoj se sreću ljubitelji pomalo čudnih, jedinstvenih građevina sa neponovljivim pečatom katalonskog mentaliteta i avanturisti željni modernih tehnoloških dostignuća. Arhitektura Barselone je neponovljiva, pomalo bizarna i prkosi svim klišeima. Posebno fascinantne su građevine projektovane od strane slavnog arhitekte Antonija Gaudija, koji je ostavio svoj pečat i učinio ovaj katalonski grad prepoznatljivim u svetu.

Lisabon je glavni i po mnogima najlepši grad Portugala, ali i čitave istočne obale Atlantika. Grad slikovitosti, šarmantnih ulica, arapskog uticaja, liftova koje voze strminama od kojih zastaje dah – bez obzira na godišnja doba Lisabon je uvek živahan, a tramvaji žute boje su jedna od znamenitosti koja uveseljava turiste.

Lisabon se smatra najugodnijim gradom za život. Jedan je od pet najposećenijih gradova južne Evrope. Iz brojnih restorana ovog grada odzvanjaju nostalgične pesme pevača Fada  koju karakterišu tužne melodije i tekstovi, a uz pasteis de bacalhau (tradicionalno jelo od bakalara) i čašu odličnog portugalskog vina uživaćete u pesmi pevača svih generacija. Jer Fado nije samo pesma, Fado je u Lisabonu i stil života.

Bilbao je  je glavni grad provincije Biskaja i španske pokrajine Baskija. U njemu živi oko 354 000 stanovnika.Jedan je od industrijskih centara Španije, i veoma posećena turistička destinacija.

Tokom devetnaestog i dvadesetog veka Bilbao je doživeo potpunu industrijalizaciju, što ga je učinilo drugim industrijskim centrom u Španiji, odmah nakon Barselone. Bilbao je tokom dvadesetog veka postao centar separatističkog pokreta baskijske manjine, koja je težila odvajanju ove pokrajine od Španije. Danas je ova grupa zvanično neaktivna. Bilbao je veoma atraktivna destinacija za veliki broj turista iz celog sveta

 

 

1.

1. dan – Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Polazak sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u popodnevnim časovima (okvirno 16h). Vožnja preko Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije, uz zadržavanje radi graničnih formalnosti i pauza za osveženje.

2.

2. dan – Đenova – Italija – Francuska:

Dolazak u Đenovu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje centra grada: Trg Ferari, Duždeva palata, Katedrala Sv.Lorenca, via Garibaldi, stari svetionik La Lanterna, stara luka… Nakon razgledanja slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima nastavak putovanja ka Barseloni. Noćna vožnja preko Italije, Francuske i Španije.

3.

3. dan – Barselona:

Dolazak u Barselonu u prepodnevnim satima. Razgledanje ove ‘’katalonske kraljice’’ izuzetne lepote i autentičnosti ostaviće vas bez daha. Barselona je grad koji toliko toga ima da ponudi. Info tura u pratnji vodiča započinje laganom šetnjom niz glavnu gradsku ulicu la Ramblu koja je po mišljenju mnogih jedna od najmagičnijih ulica na svetu. Koliko god puta da prođete kroz nju, svaki put otkrivate nove detalje i ukrase na fasadama, što čini da ova ulica praktično nikada nije ista. Poseta predivnoj pijaci La Boqueria koja se nalazi tik uz ovu ulicu, obilazak Trga Katalonija i Gotske četvrti. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima smeštanje u hostel. U večernjim satima žurka. Noćenje

4.

4. dan – Barselona – Španija – Portugal:

Doručak. Napuštanje hostela i mogućnost fakultativnog panoramskog razgledanja grada. Slobodno vreme do večernjih sati i nastavak putovanja do Lisabona. Noćna vožnja.

5.

5. dan – Lisabon:

Dolazak u Lisabon u prepodnevnim satima. Sledi info tura po centru grada: Trg Luis de Kamioš, stanica Rosio, Restauratorski trg, Nacionalni teatar, trg Figueira, trgovački trg sa Augustovim lukom, muzej fada, nacionalni Panteon. Nakon obilaska smeštanje u hostel. Slobodno vreme za individalne aktivnosti. Uveče organizovani odlazak na žurku. Noćenje

6.

6. dan – Lisabon – Sintra i Kabo de Roka (fakultativno):

Doručak. Nakon doručka mogućnost fakultativnog panoramskog obilaska grada a u popodnevnim satima mogućnost fakultativnog izleta u Sintra i Kabo de Roka. Nakon izleta slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje

7.

7. dan – Lisabon – Porto (fakultativno):

Doručak. Mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta u Porto. Drugi po veličini portugalski grad i po rečima mnogih potpuno drugačiji od Lisabona. Evo prilike da to i proverite. Povratak sa izleta u večernjim satima. Žurka. Noćenje.

8.

8. dan – Lisabon – Portugal – Španija:

Doručak. Napuštanje hostela i slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen polazak za Bilbao. Noćna vožnja preko Portugala i Španije

9.

9. dan – Bilbao:

Dolazak u Bilbao u prepodnevnim satima. Info tura u pratnji vodiča i nakon toga mogućnost fakultativnog panoramskog obilaska grada. U popodnevnim satima smeštanje u hostel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje

10.

10. dan – Bilbao – Španija – Francuska:

Doručak. Napuštanje hostela i slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen polazak za Nicu. Noćna vožnja preko Španije i Francuske

11.

11. dan – Nica – Francuska – Italija – Slovenija – Hrvatska:

Dolazak u Nicu u prepodnevnim satima. Sledi gradska tura i obilazak grada: “Promenades des Anglais’’, Matisse muzej, trg Masena, Cours Saleya, nakon toga slobodno vreme za izležavanje na neverovatnoj gradskoj plaži ili individualno razgledanje grada. U večernjim satima povratak za Srbiju. Noćna vožnja preko Francuske, Italije, Slovenije i Hrvatske

12.

12. dan – Beograd:

Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj programa.

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit