LES ARCS

10 dana / 7 noćenja

od 559€ / 10 dana

LES ARCS – Skijanje 2024.

Cena od 559€ / po osobi

 •  10 Dana
 • +16 Godina

10 DANA – 7 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Les Arcs (www.lesarcs.com)

Les Arcs – destinacija snova za ljubitelje skijanja. Ovo francusko skijalište, smešteno u srcu Alpa, pruža nezaboravno iskustvo na stazi za svakog zaljubljenika u zimske sportove. Les Arcs nije samo skijalište; to je zajednica entuzijasta koja deli strast prema zimskim sportovima. Les Arcs se ponosi brojkom od preko 425 km staza u kombinaciji s obližnjom Paradiski skijaškom teritorijom. Bez obzira na vaš nivo iskustva, ovde ćete pronaći stazu koja odgovara vašim željama. Početnici će uživati u širokim, dobro održavanim stazama, dok će iskusni skijaši uživati u izazovima koje pružaju staze različitih težina. Za ljubitelje ekstremnog skijanja, ekstremni tereni su pravi raj. U centru leži tradicionalno francusko selo s autentičnom arhitekturom i šarmantnim kafićima. Ovde ćete se osećati kao kod kuće, okruženi gostoljubivim ljudima i ukusnom francuskom kuhinjom.

 

1

1. dan (petak): 08. mart 2024. / Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija – Francuska:

Sastanak grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice u popodnevim časovima (okvirno vreme 16h) Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2

2. dan (subota): 09. mart 2024. / Francuska (Les Arcs):

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Pauza u hipermarketu, za nabavku namirnica. Dolazak u Les Arcs u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije / apartmane posle 17 h. Noćenje.

3-8.

3. dan ‐ 8.dan (nedelja – petak): 10. – 15. mart 2024. / Francuska (Les Arcs):

Preuzimanje ski pass-a, slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Noćenje.

9.

9. dan (subota): 16. mart 2024. / Francuska – Italija – Slovenija – Hrvatska – Srbija:

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

10.

10. dan (nedelja): 17 mart 2024. / Beograd:

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA (7 noći / šestodnevni ski pass):

Smeštaj studio/apartman 08 – 17. mart 2024.
STD 2 koji koriste 2 osobe 579€
STD 4 koji koriste 3 osobe 619€
STD 4 koji koriste 4 osobe 569€
2p APP 6 koji koristi 5 osoba 609€
2p APP 6 koji koristi 6 osoba 559€

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

LEGENDA:

NA – najam apartmana, APP – apartman. STD – studio, STD 4/4 – studio za 4 osobe koji koriste 4 osobe, STD 4/3 – studio za 4 osobe koji koriste 3 osobe, STD 2/2 – studio za 2 osobe koji koriste 2 osobe, APP 6/6 – apartman za 6 osoba koji koristi 6 osoba, APP 6/5 – apartman za 6 osoba koji koristi 5 osoba.

 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada, Niša ili Kragujevca je 10€. Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 15€ po sedištu. Sedišta iznad vozača – „izlog“ 20€. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno.
 • Umanjenje za sopstveni prevoz 35€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (ac, tv, dvd)
 • Smeštaj u studijima za 2/4/6 osoba, 7 noćenja na bazi najma;
 • Ski pass – 6 dana skijanja u Les 2 Arcs-u,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Jedan kofer po putniku i ski opremu,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19 sa ski rizikom, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 27€ za celokupan period boravka (od 18 do 70 god.) – do osiguranje sume 15.000€ plaćanje u agenciji.
 • Lokalne takse: 0,9 – 1,6€ po osobi po danu- ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta
 • Posteljina (moguće poneti od kuće ili iznajmiti po ceni od 12€ do 26€ po krevetu za nedelju dana po osobi / peškiri 12€- ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
 • Obavezan depozit za najam studija/apartmana iznosi 300 – 600€, plaća se na licu mesta kešom i vraća se prilikom razduživanja apartmana, ukoliko je studio/apartman vraćen očišćen i neoštećen – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
 • Čišćenje 45-90€ – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 6000 RSD prilikom rezervacije,
  • 50% cene aranžmana dva meseca do puta (08.01.2024.),
  • Ostatak 30 dana pre početka aranžmana (08.02.2024.).

PLAĆANJE  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

 • 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana pre početka putovanja,
 • 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
 • 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
 • 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
 • 100% ako se otkaže  29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Napomene i izvodi iz opštih i posebnih uslova putovanja za Francusku – autobuski prevoz:
U autobusu je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Putnik ce prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu. Prevoz prtljaga (jedna putna torba i ski oprema po putniku) je besplatan. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen. Svaki prtljag ce biti obeležen. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Agencija prevozi putnike do hotela ili apartmana onoliko koliko je to fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami (još jedan razlog da smanijte vaš prtljag). Obeležite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. U slučaju gubitka lakše će biti pronaden. Za zaboravljene stvari agencija kao prevoznik ne odgovara.

Apartmani i studiji se nalaze u oblasti Les Villards, naselja koje se nalazi u okviru skijaškog centra Les Arcs 1800
u francuskim Alpama. Les Arcs 1800 je deo šireg skijaškog područja. Smeštajni kapaciteti su skoncetrisani u tri objekta: Residence Le Grand Arbois, Résidence Nova 2. DETALJNIJE 

Između Les Arc 1800 (gde je naš smeštaj) i Les Arcs 1650, 1950, 2000 saobraćaju besplatni shuttle busevi tako da je lako dostupno svim skijašima.

Studio za 2 osobe (cca 13 m2) je opremljen sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo sa WC-om.

Studio za 4 osobe (cca 15 m2 – 30 m2) je opremljen sa krevetom na razvlačenje za dve osobe i krevetom na sprat, a svaki ima kompletno opremljenu kuhinju i balkon. Kupatilo sa WC-om.

Apartman za 6 osoba (cca 35 m2 – 50 m2) opremljen je balkonom, dnevnim boravakom sa krevetom na razvlačenje za dve osobe, kabinom sa krevetom na sprat i spavacom sobom sa francuskim krevetom ili 2 zasebna kreveta. Kupatilo sa WC-om.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit