LARA – ANTALIJA

od 437€ / 11 dana

Lara Antalija – Leto 2021.

Cena od 437€ / po osobi

 • 11 dana
 • Čarter let

TERMINI POLAZAKA: od 12. juna do 10. oktobra.

Antalija kao jedna od najznačajnijih letovališta Turske izaziva divljenje kod turista sa svojim prelepim peščnim i šljunkovitim plažama, kao i tirkiznim i kristalno čistim morem. Antalija je drugo najposećenije letovalište u Turskoj rivijeri koje je poznato takođe kao “Tirkizna obala”. Turska letovališta, kao i sama Antalija imaju puno sadržaja koja mogu da ponude kako za porodice sa decom, parove, tako i za prijatelje svih starosnih dobi.

Veliki izbor hotela svih kategorija na bazi all inclusive usluge ili polupansiona sa bogatim sadržajima mogu da zadovolje sve potrebe svojih gostiju. Direktni čarter letovi su jos jedna od pogodnosti koje Turska kao destinacija nudi.

Antalija je bogata istorijom i ostaci brojnih civilizacija fasciniraju stare posetioce iznova i privlače nove.

Grad Antalija je podeljen na dva dela: stari deo grada Kaleci, koji predstavlja srce Antalije i novi savremeni deo grada. Zajedno čine savrsen balans za potpuni užitak. Stari deo grada Antalije oko koga se izdižu drevne zidine obiluje prelepim građevinama I skulpturama koje predstavljaju savršen prizor.

Kada ste u Antaliji ne smete propustiti da posetite rimsku kulu Hidirlik. To je najbolje mesto za posmatranje očaravajućih zalazaka sunca iznad snežnih vrhova planina i zaliva.

Dok šetate i upoznajete ovo predivno letovalište, neće vam promaći Sahat kula niti Jivli minaret iz 13. veka koji je simbol grada. Hadrijanova kapija, Slomljeni minaret i piramidalni mauzolej iz 1377. godine dodatno ulepšavaju grad. Brojne suvenirnice, kaldrmisane ulice, restorani, vile iz osmanskog perioda i građevine iz doba Rimljana.

 

Savremeni deo grada Antalije je nalik na moderne Evropske gradove bogat sadržajima, restoranima, trznim centrima kao I barovima I mestima za noćni provod.

 

Leto u Turskoj je po svačijoj meri I nece vas ostaviti ravnodušnim.

Hoteli na plaži, hoteli all inclusive usluge ili polupansiona za jedno ili dvoje dece gratis, čarter let I jos mnogo pogodnosti pogledajte u našoj ponudi!

DETALJAN CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI KLIKOM NA – LARA – ANTALIJA 2021.

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila.
 • Grupni transfer aerodrom – izabrani hotel – aerodrom.
 • Usluge predstavnika.
 • Troškove organizacije putovanja.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji.
 • Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd – Antalija- Beograd. Cena izražena u cenovniku je samo za hotelski smeštaj i transfere. Predviđena cena doplate po osobi za avio kartu (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine), i avio taksu 259€(plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS).
 • Aerodromske takse u visini od 37,40 EUR ( 21,42 EUR aerodromska taksa Beograd, 15 EUR aerodromska taksa Antalija, 0,98 EUR DCV taksa).
 • YQ taksa 20 eur (doplate za gorivo – podložno promeni do polaska na put).
 • Fakultativne izlete i individualne troškove putnika.
 • Sve što nije naznačeno pod „PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE“.
 • Sve navedene takse su podložne promeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplata do polaska:
  • Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano. Uplate po ranom booking-u podležu drugačijoj dinamici plaćanja.
 • Platne kartice: Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
 • Plaćanje na rate: na 6 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate – kreditnim karticama Visa i Master Banca Intesa, Komercijalne banke i Poštanske štedionice. Plaćanje prilikom rezervacije.
 • Čekovima građana u više rata: Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
 • Preko računa.
 • Administrativnom zabranom.
 • Turističkim kreditom.

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE „PONTE TRAVEL“ SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA, Licenca OTP 467/2020, kategorija licence A25

1.

1. dan: Beograd – Antalija

Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja kod šaltera agencije Ponte. Prevoz čarter letom. Dolazak u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.

2-10.

2 – 10. dan: Antalija

Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.

11.

11. dan: Antalija – Beograd

Napuštanje soba do 12 h (u zavisnosti od vremena leta). Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Čarter let do Beograda.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit