KUŠADASI

od 129€ / 12 dana

ONLINE PRIJAVA

SPECIJALNA LAST MINUTE PONUDA!

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

25.08 – 05.09.
last minute
Smeštaj Usluga 1/2 1/3
TECIMEN BB 129
129
YILDIRIM BB 169
159
SURTEL 3* HB 199 199
dete 7-12 x 134
dete 0-6 x 64
 • BB – noćenje sa doručkom u apartmanu/studiju/sobi.
 • HB – polupansion (doručak i večera).
 • U cenu je uračunat smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • Prevoz iz Niša i Kragujevca se može realizovati u blizini auto-puta – Niš – hotel Nais, Kragujevac – Kapije Šamadije (Batočina).

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Kušadasi – Beograd,
 • prevoz trajektom na relaciji Gelibolu – Lapseki – Gelibolu,
 • 9 noćenja u hotelu, u izabranoj sobi sa uslugom po izboru,
 • Peronski vaucer (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda) – preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa Covid19 pokrićem, za državljanje
  Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  * 1.75€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 15.000€ – plaćanje u agenciji,
  * 1.25€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 15.000€ – plaćanje u agenciji,
 • Individualne troškove putnika,
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje ili preko računa – u celosti prilikom prijave.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

 • 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
 • 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
 • 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
 • 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
 • 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Kušadasi – Leto 2021.

Cena od 129€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +16 Godina

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Kušadasi, „Ostrvo ptica“, najpopularnije je tursko letovalište na Egejskom moru. Do pre dvadeset godina ovo je bilo malo ribarsko selo, a danas je renomirani turistički centar sa brojnim prodavnicama, neobičnim dućanima, prelepom marinom i živopisnim centralnim trgom. Za mlade tu je čuveni Bar street (ulica barova) gde kafići i diskoteke rade cele noći i garantuju fenomenalnu zabavu.

Kušadasi leto je čuveno letovalište u Turskoj, koje već godinama privlači turiste svojom raznovrsnom i bogatom turističkom ponudom. U poređenju sa drugim letovalištima npr. U Grčkoj, na Halkidikiju ili Olimpskoj regiji, Kušadasi 2021 je mesto koje nećete stići da obiđete u celosti ni za 10 dana boravka, pa sa pravom kažemo da Vam neće dosaditi čak i da svo svoje slobodno vreme iskoristite za obilazak grada i na stotine isprepletanih ulica.

Nalazi se na zapadnoj obali Turske i zapljuskuje ga Egejsko more, koje doprinosi tome da ovaj grad od preko 80.000 stanovnika, ujedno bude i jedno od najposećenijih letovališta u turskoj regiji. I upravo ta kombinacija urbane svakodnevnice uz niz kilometarskih peščanih plaža daje mogućnost da sebi priuštite letovanje za mlade baš onako kako želite.

Party bus i go2 team upotpuniće vam vreme u putu, tako da vam putovanje do Kušadasija neće pasti teško. Za one koji u putovanjima uživaju, imaće priliku da vide predele Srbije, Bugarske i Turske i da to uživanje upotpune jutarnjom kafom na trajektu prilikom prelaza moreuza Dardaneli.

Kušadasi grad Vam nudi boravak u hotelima različitih kategorija, u samom centru ili pak na samoj obali mora, prilagođeni svim turistima i platežnim mogućnostima. Upravo su pristupačne cene ono što Vas obraduje već pri samom dolasku. Cene u supermarketima i restoranima su za naše uslove i više nego povoljne za mlade, a prodavnice snadbevene robom koja će vas privući prvo svojim kvalitetom, a zatim će ljubazni prodavci učiniti da Vam kupovina ne predstavlja napor već zabavu, svojim šalama ili anegdotama, a uz to ćete možda dobiti i neki suvenir, za uspomenu.

Transport u Kušadasiju čine čuveni turski dolmuši – kombići, koji će Vas za 3-5 lira voziti do neke od plaža u blizini ili prevoziti sa jednog kraja grada na drugi. Dovoljno je da pokretom ruke zaustavite vozilo gde god se nalazite ili sačekate vaš dolmuš na nekoj od obeleženih stajališta.

Grad karakteriše značajan broj kafića, restorana, pabova i barova za mlade gde možete odmoriti i uživati uz čuveni turski čaj, ili kafu ali na turski način. U centru Kušadasija se nalazi i uvek živa pešačka zona, kako preko dana tako i u večernjim satima. U pešačkoj zoni se nalaze i klubovi u kojima naša agencija organizuje svoje tematske žurke, uz stranu i domaću, komercijalnu muziku i podršku naših Dj-eva. A kada smo kod žurki za mlade, one počinju već okupljanjem društva u smeštaju a onda se premeštaju u klub Harem koji je samo nekoliko minuta hoda udaljen.

Kušadasi letovalište je pravi izbor za mlade, ali i one koji se tako osećaju. Na desetine različitih plaža u blizini doprinose osećaju da ste svakog dana na drugoj destinaciji, i čine odmor aktivnim i vaše putovanje nezaboravnim. Odlazak na plažu sa našom agencijom je organizovan, ali kako bi Vam dan bio ispunjen zabavom, tu su i dnevne Kušadasi žurke koje organizujemo u beach barovima na samoj plaži: Jade Beach Club, Miracle Beach Bar, Budha, Tren Beach Bar..Igre bez granica, Color Party, žurke na otvorenom i još više zabave Vas tamo očekuje uz naš tim Go2 animatora.

Smeštaj u Kušadasiju

Smeštaj u Kušadasiju za letovanje koji je u našoj ponudi nalazi se u samom centru grada, na idealnoj lokaciji po izboru putnika, jer je taj deo grada mesto gde ćete prošetati posle povratka sa plaže, takođe deo gde možete obaviti kupovinu svih potrebnih namirnica, jer ima puno supermarketa i kioska sa lokalnim specijalitetima, ali i deo grada koji je nezaobilazan ukoliko želite dobru zabavu.

Smeštaj u Kušadasiju je hotelskog tipa sa uključenim doručkom, uz mogućnost dodavanja pansiona. Svi smeštajni objekti imaju u svom sklopu bazen, koji je otvoren za korišćenje našim putnicima, kao još jedan vid dodatnog sadržaja aranžmana za Kušadasi leto 2020.

 

Kušadasi atrakcije

Kada smo naveli da Vam naše putovanje ne može biti dosadno, nismo mislili samo na shopping i žurke, već i na sve atrakcije koje možete videti ukoliko posetite Kušadasi leto za mlade.

Go2 agencija organizuje izlete koji će upotpuniti sliku koju ćete poneti sa letovanja:

Pamukkale i Efes

Najpoznatiji lokaliteti u ovoj regiji Turske. Pamukale ili pamučna tvrđava, čudo prirode koje je sačinjeno od određenih geoloških formacija koje su izgrađene u obliku bazenčića, i tako postavljeni na nekoliko nivoa deluju kao ledenice i voda koja se zaledila. Sa druge strane, Efes kao jedno od 7 svetskih čuda starog sveta nezaobilazna je tačka svih turista. Legenda kaže da su Efes podigle žene ratnice, Amazonke, i da se u njemu rodio poznati grčki filozof Takođe, Efes je slavio boginju Artemidu, zaštitnicu žena i majki, a posebno je interesantna činjenica da je u ovom gradu boravila i Bogorodica Marija – Majka božija. Ostaci burne prošlosti, Artemidin hram, amfiteatar, Celzijusova biblioteka. Danas privlače milione turista i predstavljaju najbogatije arheološko nalazište u Maloj Aziji.

Nacionalni park Milli

Prepoznatljiv po svojoj bujnoj prirodi, sastoji se od malih uvala sa tirkizno – plavim morem i kristalno čistim peskom. Pored prelepe plaže imaćete priliku da posetite tajno mesto vrhovnog boga grčke mitologije i sami otkrijete tajne Zevsove pećine.

Aqua park

Dva velika akvaparka nalaze se u Kušadasiju, to su Aqua Fantasy i mnogo poznatiji Adaland, koji je jedan od najboljih na svetu. Adaland je apsolutno vredan jednodnevnog obilaska za ljubitelje adrenalina, dok Aqua Fantasy predstavlja ogroman kompleks bazena, gigantskih đakuzija i brzih tobogana. Aqua park Adalend se izdvaja i po mogućnosti posetilaca da se druže i i naprave koju fotografiju sa delfinima.

Sunset Cruise – Krstarenje Egejom i žurka na brodu

Iz luke isplovljavamo u vreme kada polako ispraćamo Sunce, a u trenutku kada ste očarani fantastičnim zalaskom na pučini, naš Dj će vas uvesti muzikom u jednu od najluđih žurki. Žurka na brodu je izlet koji ne smete da propustite, jer je ovo krstarenje prepuno iznenađenja koje smo pripremili za Vas!

Zanimljivosti u Kušadasiju

Turski sladoled – Svaki sladoled ima neku svoju draž, međutim turski sladoled je specifičan i po sladoledžijama koji će vas na kreativan način naterati da se izborite za svoj sladoled. Ono što karakteriše sladoled su atipični sastojci zbog kojeg sladoled ima čvrstu formu, čak toliko da se mora nožem iseći da bi bio oproban. Moći ćete i da osetite njegovu čudnu rastegljivost koja je prisutna zbog unikatne vrste smole, i ona je vrlo važan sastojak sladoleda koji se na turskom zove “dondurma”.

1.

1. dan: BEOGRAD – Srbija – Bugarska:

Okupljanje grupe i smeštanje u autobuse u ranim jutarnjim časovima. Polazak autobusa u dogovoreno vreme uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Turska – KUŠADASI:

Dolazak u Kušadasi i smeštanje u hotel u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Boravak u Kušadasiju iskoristite da uživate u čarima orijenta, predivnim plažama i neponovljivom provodu u mnogobrojnim barovima i diskotekama koji svakog dana traje do ranih jutarnjih časova.

11.

11. dan: KUŠADASI – Turska – Bugarska:

Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Polazak autobusa za Beograd. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim stajanjem radi odmora i graničnih formalnosti.

12.

12. dan: Srbija – BEOGRAD:

Nastavak putovanja preko Bugarske i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Hotel Yildirim 2*

Hotel Yildirim je veoma lep hotel, renoviran 2019. Od samog centra grada je udaljen 300 metara, a od najbliže gradske plaže 500 metara, pa je na taj način u samoj žiži zbivanja. Nalazi se u blizini hotela Bulut. Hotel poseduje bazen. Neke od soba poseduju klima uređaj koji se dodatno doplaćuje. DETALJNIJE

Hotel Surtel 3*

Hotel Surtel se nalazi u centru Kušadasija, 250 m od gradske plaže. Sadržaj hotela: restoran sa pogledom na more, otvoreni bazen, WiFi, sef na recepciji (uz doplatu). Sve sobe imaju kupatilo, klimu (uz doplatu) i balkon. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (sa pomoćnim ležajem) za treću odrslu osobu. DETALJNIJE

Hotel Tecimen 2*

Hotel Tecimen je smešten u centru Kušadasija, na 5 minuta od obale mora. U sklopu hotela se nalazi bazen i bar. Doručak se služi u hotelskom restoranu. Sve sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom. Mogućnost korišćenja sefova na recepciji (uz doplatu). Hotel preporučujemo putnicima mlađe generacije. DETALJNIJE

Ada Butik 2*

Hotel Ada Butik je vema lep renoviran hotel, nalazi se u samom centru grada na 500m od gradske plaze. Hotel poseduje bazen, lobby bar sa wifi internetom, sef (doplacuje se na licu mesta) i lift. 1/2 i 1/3 sobe koje u svom sastavu imaju TWC, terasu, TV, telefon i fen. DETALJNIJE

Hotel Akman 2*

Hotel Akman je hotel u samom centru, blizu pešačke zone i gradske plaže. Ima restoran, otvoreni bazen, bar i baštu. Sve sobe sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo. Smeštaj sadrži recepciju koja radi 24 sata, poslugu u sobi i menjačnicu za goste. U hotelu su sobe opremljene balkonom. Sve sobe imaju klima-uređaj (uz doplatu). Hotel poseduje moderno dizajnirane sobe – standardne sobe od 20m2 i porodične sobeod 40m2 koje mogu posedovati kauč na razvlačenje. Gosti smeštaja mogu uživati u kontinentalnom doručku.. DETALJNIJE

Žurka na brodu

Žurka na otvorenom moru uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva na jednom od najlepših brodova koji je spreman da isplovi sa putnicima Go2-a. Ujedno dok traje žurka krstarimo pučinom Egejskog mora, stajemo da se rashladimo u kristalno čistom moru gde ćete uživati u skokovima i vratolomijama neustrašive posade našeg broda. Ovo je definitivno jedan od najlepših fakultativnih izleta koji ne smete da propustite…

Aqua park

Aqua park ADALAND u Kušadasiju je jedan od najvećih akva parkova Evrope i predstavlja ogroman kompleks bazena, gigantskih đakzija i brzih tobogana koji imaju različita imena u zavisnosti od karakteristika – Crna rupa, Anakonda, Crni tunel, Bumerang i mnogi drugi. Ne propustite priliku da osetite strujanje adrenalina na nekom od navedenih tobogana i opuštanje sa društvom u jednom od mnogobrojnih đakuzija.

Obilazak najlepših plaža i beach barova

Po mnogima koji su posetili Kušadasi, a definitivno po rečima meštana, Miracle Beach Bar je jedan od najlepših barova i plaža Kušadasija koji pruža toplu dobrodošlicu na 5000m2. Tokom noćnih žurki vas očekuje najmodernije ozvučenje i rasveta koji su podrška svih najprestižnijih svetskih događaja. Miracle beach/Night club daruje vam umetnost drugačijeg življenja i priliku da uživate u pravom raju na zemlji.

Jade Beach Club je jedan od najatraktivnijih barova u Kušadasiju i simbol ovog turističkog mesta kada su barovi na plaži u pitanju. Najveći i najlepši bar u Kušadasiju prostire se na padinama brda sa kojih vegetacija i celokupan ambijent bar na trenutak vas tera da zaboravite na realnost i da uživate u svoj lepoti i čarima okruženja.

Shopping izlet Soke

Jedan od najboljih outlet centara u Turskoj i Evropi. Spektakularna ponuda najprestižnijih svetskih i lokalnih brendova na jednom mestu po najpovoljnijim cenama. Uživajte u ponudi prestižnih brendova kao što su: Quicksilver, Jimmy Key, Mudo Outlet, Nike, Benetton, Sisley, Loft, Mavi Jeand, Adidas, Levis, Puma, De Facto i mnogi drugi.

Pamukkale

Pamukkale ili na našem jeziku Pamučna tvrđava je jedno od najimpresivnijih mesta na svetu očaravajuće lepote geoloških formacija koje su termalni mineralni izvori stvarali milenijumima. Taloženje minerala kalcijum oksida stvorilo je blistavo bele kaskade sa malim bazenima koji izgledaju kao izvajani u ledu. Proverite da li je istinita priča podmlađivanja nakon samo jednog kupanja u bazenu Pamučne tvrđave.

Efes

Antički grad Efes pravo je mesto ako želite da saznate i vidite nešto više o Antičkom svetu. Efes je mesto hrišćanskog hodočašća, mesto boravka majke božije koju je po predanju sv. Pavle doveo u ovaj grad. Ostaci burne prošlosti, Artemidin hram, amfiteatar, Celzijusova biblioteka, agore i kupatila danas privlače milione turista iz celog sveta i predstavljaju najbogatije arheološko nalazište u maloj Aziji.

Plaža Nacionalni park & Zevsova pećina

Sigurni smo da bi svako od nas voleo da provede bar jedan dan na najlešoj plaži Egejskog mora. Dobrodošli na plažu „Nacionalni park“ u Kušadasiju. Prelepa plaža koja se sastoji od malih uvala sa tirkizno plavim morem, kristalno čistim peskom na dnu i postepenim prelaskom u dubinu probudiće u vama želju da što duže ostanete na ovom mestu. Pored prelepe plaže imaćete priliku da posetite tajno mesto vrhovnog boga grčke mitologije zato se pripremite za otkrivanje tajni Zevsove pećine.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit