Kušadasi – Leto za mlade 2022.

03

Oct

Kušadasi – Leto za mlade 2022.

Kada kažete Kušadasi , prvo na šta pomislite su:

  • Najbolji beach barovi
  • Fenomenalne dnevne i noćne žurke
  • Prirodne i izgrađene atrakcije
  • Šoping

U okviru aranžmana imaćete mogućnost da obiđete najbolje beach barove i plaže Turske do sada.  U ponudi su Miracle Beach bar, Budha beach bar, Tren, Jade Beach club. U Miracle-u vas očekuje prelep pogled uz zalazak sunca i najbolje dnevne žurke. Budha bar je poznat po noćnim žurkama na bazenu. Na Trenu ćete probati najukusnije turske specijalitete, a u Jade beach clubu ćete se osetiti kao na filmu. Na svakom beach baru vas očekuju tematske žurke, pa ćete imati priliku da prisustvujete Color Party-ju ili Igri bez granica. Nezaobilazan je i Boat party, koji niko ne želi da propusti, jer se baš ta žurka zaštitni znak provoda u Turskoj.

Letovanje u Kušadasiju 2022 – više informacija

Poseban deo bismo izdvojili za noćne žurke. Pored tematskih dnevnih žurki na beach barovima, očekuju vas i fenomenalne noćne žurke. Uz Go2 narukvicu imaćete slobodan ulaz na sve noćne žurke, koje će se održavati u vodećim klubovima Kušadasija. Kako se  turci podjednako dobro zabavljaju kao i mi, verujem da ćete se na žurkama provesti kao nikada do sad. Na žurkama će vas zabavljati naš Dj, uz domaće i strane hitove. Preporučujemo vam i da probate njihovo tradicionalno piće – rakiju od anisa.

Sa svakog beach bara imate put koji vas vodi do obale mora i peskovitih i kamenih plaža.  Jedan ceo dan je izdvojen za obilazak Plaže Nacionalni park. Netaknuta priroda i prozirna voda će vas oduševiti. Plaža Nacionalni park je specifična i po tome što su njeni glavni stanovnici pripitomljene divlje svinje, kao i mnoštvo ptica. Naš fotograf će vam pomoći da ovde napravite top slike, a najsrećniji od vas će uspeti da uslikaju i po neku fotku sa životinjama koje čine ovaj park još zanimljivijim.

U Zevsovoj pećini ćete moći da vidite kako je i samom Zevsu bilo dok se kupao u njoj. U njoj se Zevs kupao sa devojkama, skrivajući se od žene Here. Neke legende kažu da je i sama Bogorodica dolazila da se kupa ovde.

Pamukale, poznate i kao Pamučne tvrđave su najpoznatija atrakcija koja se nalazi u blizini Kušadasija. One predstavljaju prirodni fenomen sa termalnim vodama. Ukoliko se odlučite na ovaj izlet, uz obilazak dobijate i bogat ručak. Ovaj lokalitet je upisan i u svetsku baštinu UNESCO-a 1988. godine.

Efes je antički grad u Turskoj. U njemu se nalazilo jedno od 7 svetskih čuda, hram posvećen boginji Artemidi.

Ako volite šoping, Turska je mesto gde ćete proći najjeftinije. Dobićete mogućnost da obiđete tržni centar Soke. U njemu ćete naći sniženja svih svetski poznatih marki kao što su : Polo, Nike, Adidas, ali i nekih njiovih mladih dizajnera. Kada budete želeli da odmorite od kupovine, preporučujemo vam da sednete u neki od kafića koji se nalaze u središtu samog tržnog centra.

Oni koji vole vodene sportove ne smeju propustit odlazak u akva park Aqua Fantasy. Jedan od najvećih akva parkova u Turskoj vam nudi mogućnost da isprobate bezbroj tobogana i bazena različite dubine.

A nakon što se izmorite u akva parku, trebalo bi da odete negde da povratite snagu. Uz našu narukvicu ćete imati popuste u određenim restoranima, a mi vam predlažemo da probate Iskender ili kebab od slanih jela. Za deserte tu su poznate turske baklave, tulumbe ili ratluk.

Sve vas sigurno zanima i u kojim hotelima ćete biti smešteni. U ponudi imamo nekoliko hotela i svi se nalaze u samom centru Kušadasija. U njima ćete provesti devet noći a ujutru vas očekuje i turski doručak.

Želite da odete na mesto na kakvom do sad niste bili? Da uživate, ludujete, steknete nove prijatelje  i da se zaljubite? Dobićete i više od toga. Kušadasi će vas ostaviti bez teksta!

Letovanje u Kušadasiju 2022 – više informacija