KUBA

JANUAR I FEBRUAR 2020.

Cena 1150 € / 10 Dana

KUBA

Promo cena 1150 € / po osobi

 • 10 Dana
 • +20 Godina

HAVANA
17.01. – 26.01.2020.
24.01. – 02.02.2020.
31.01. – 09.02.2020.
07.02. – 16.02.2020.
14.02. – 23.02.2020.

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

Muzika, boje, visoke palme koje streme ka nebu, tropsko voće, rum, ples, lagani morski vetrić sa mirisom gardenije, plaže i topli osmesi. Kuba najveće ostrvo Kariba sa neverovatnom istorijom i kulturom šarmiraće vas, svojim pejzažima će zadobiti vašu vernost i želju da se vratite, svojom arhitekturom i stilom provešće vas kroz vreme a ono u šta će  te se zaljubiti su ljudi. Mesto gde se život pleše. Kuba.

Doživite ovo tropsko ostrvo kojim vladaju muzika, boje, razigranost i pozitivna energija iz domova gostoljubivih i uvek dobro raspoloženih Kubanaca. Kubanska svakodnevica je toliko specifična, da i sama predstavlja atrakciju. Kuba vam daje toliko mnogo slika, osećaja,  boja, mirisa, ukusa, doživljaja da vam treba vrlo malo vremena počnete da sledite njen ritam života uz muziku i obavezan rum. Ostrvo cigara, nadaleko poznatog Havana Club ruma, starih rustičnih automobila u raznoraznim bojama i sa najrazličitijim sirenama, zemlja revolucije, čarobnog mirisa kafe, muzike, prava je destinacija za sve plesače, za buntovnike, za zaljubljene i usamljene, za one koji žele da pobegnu od „zapadne kulture“. Poslednja oaza starog svetskog poretka, mesto na kome vreme stoji, gde je stres sveden na minimum obiluje kako kulturnim i istorijskim atrakcijama, tako i prelepim karipskim plažama. Zato posetite Kubu dok se još nije promenila, jer će vas ovo putovanje naučiti da se radujete životu, važno je samo da se prepustite i preplaviće vas neverovatan osećaj vedrine.

1.

Beograd – Havana:

Sastanak na aerodromu  Nikola Tesla u Beogradu kod terminala za međunarodne letove u unapred dogovoreno  vreme. Let do Havane sa presedanjem.

2.

Havana:

Dolazak na aerodrom u Havani. Transfer do smeštaja. Smeštaj u autentične casa particulares omugućiće vam instant doživljaj kubanskog života. Upoznavanje sa živopisnom arhiterkturom grada kroz pešačku turu u pratnji vodiča. Slobodno veče. Noćenje.

3.

Havana (Fakultativni izleti):

Mogućnost fakultativnog odlaska na plažu u blizini Havane u prepodnevnim časovima i kasnije popodnevni obilazak grada u čuvenim kabrioletima živopisnih boja jednim od zaštitnih simbola Havane. Vožnju završavamo u najstarijoj poslastičarnici u Havani uz šetnju i još po koju interestantnu priču koju krije stari grad. Slobodno veče. Noćenje.

4.

Havana – Viñales (Fakultativni izlet):

Mogućnost fakultativnog obilaska oblasti Viñales i najlepših pejsaža seoskog dela Kube. Poseta Indijanske pećine koja se nalazi u delu koji je pod zaštitom UNESCO-ove svetske baštine. Praistorijskog murala inspirisanog teriojom o evoluciji, u čijoj izradi je  učestvovao i čuveni Diego Rivera. Organizovan ručak koji je u sklopu fakultativnog izleta. Poseta farme i fabrike cigara, naučićete sve o umeću pravljenja čuvenih kubanskih cigara gde listove duvana biraju samo žene. Povratak u Havanu. Slobodno veče. Noćenje.

5.

Havana – Varadero (Fakultativni izlet):

Mogućnost fakultativne posete jednoj od najegzotičnijih karipskih plaža u Varaderu poznatog još i pod nazivom Playa Azul. Na putu do tamo očaraće vas magija koja se nalazi u maloj pećini Saturno. Organizovan ručak koji u sklopu izleta i zatim snorkling. Ovaj pravi hedonistički dan završavamo magičnim spektom boja karipskog sutona. Povratak u Havanu. Slobodno veče. Noćenje

6.

Havana (Fakultativni obilazak):

Mogućnost fakultativnog upoznavanja novijeg dela Havane. Obilazak centralnog i urbanog dela Vedado i eklektičnog Hotel Nacional de Cuba a istorija ovog hotela je zapravo istorija Kube u malom uživaćete u najneverovatnijim obrtima ove priče, jer to je Kuba. Posetićemo i Hemingvejevu kuću a onda povratak u naš “stari” kraj. Slobodno veče. Noćenje.

7.

Havana:

Dan predviđen za slobodne individualne aktivnosti u Havani. Slobodno veče. Noćenje.

8.

Havana:

Dan predviđen za slobodne individualne aktivnosti u Havani. Slobodno veče. Noćenje.

9.

Havana – Beograd:

Slobodno prepodne a zatim napuštanje smeštaja, transfer do aerodroma i povratak za Beograd letom sa presedanjem.

10.

Beograd:

Sletanje na aerodrom u Beogradu. Kraj puta.

Cena paket aranžmana iznosi: 1250€

Promotivna cena paket aranžmana po osobi iznosi 1150€ (cena važi do 22.11.2019)

Cena aranžmana je po osobi i podložna promenama u skladu sa promenom cene avio karte. Cena je garantovana nakon uplate avansa i izdavanja avio karata.

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje
  • Obavezna uplata po rezervaciji: 700€
  • Ostatak najkasnije 30 dana pre polaska
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE.

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Avionski prevoz Beograd – Havana u odlasku i povratku sa letom sa presedanjem u oba pravca
 • Aerodromske takse
 • Transfer od aerodroma u Havani do smeštaja i nazad
 • 7 noćenja u Havani u casa particulares (privatne sobe tip smeštaja sa mogućnošću doplate doručka na licu mesta)
 • Usluge prestavnika/vodiča grupe na destinaciji
 • Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 70 godina- za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji –  mogućnost kupovine osiguranja u agenciji koje nije obavezno (pogledati sekciju Osiguranje u daljem tekstu)
 • Doplata za lux sobu u Havani (cena na upit)
 • Fakultativne izlete
 • Doplata za 1/1 sobu tokom boravka na putovanju (cena na upit)
 • Individualne troškove putnika

HAVANA – Casa particular

Casa particular ja privatna kuća ili stan u starom centralnom delu Havane koja je u vasništvu kubanskog domaćina. Postoji mogućnost smeštaja sa ili bez prisustva domaćina u smeštaju. Smeštaj je na bazi dvokrevetnih soba sa mogućnošću privatnog ili zajedničkog kupatila. Smeštaj je na bazi noćenja uz mogućnošću dogovora i doplate za doručak na licu mesta. Ovakav tip smešataja nudi izvanredno iskustvo odmora i autentičnog kubanskog života na sajajnoj lokaciji.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit