Krit-top destinacija za provod

09

May

Krit-top destinacija za provod

 

Krit je verovatno jedna od najlepših destinacija za odmor na svetu, a takođe je izgradila ime kao jedno od luksuznijih grčkih ostrva! Na Kritu postoje dve kategorije turista, one koji traže mirne i spokojne dane lutanja na mnogim prekrasnim plažama na ostrvu, istražujući brojne istorijske znamenitosti i gradove ostrva, i naravno, one koji počinju da traže žurke i zezanje čak i pre nego što stignu na ostrvo! Obe vrste turista su prisutne na Kritu i ostrvo sa velikim ponosom uživa u pružanju usluge svim svojim posetiocima.

Ako tražite dobru zabavu, želite da đuskate i pijete celu noć, onda definitivno morate posetiti Malju. Popularni barovi i klubovi u Malji imaju svoj reputaciju kada pričamo o dobrom noćnom provodu.

Izaberite Malju i Hersonisus na Kritu kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolji i najluđi odmor koji možete zamisliti. Inače, ova oblast je prilično strogo kontrolisana nakon slučajeva nepopravljivog ponašanja turista koji su previše pili i zbog toga su donosili neke loše odluke, ali je i dalje ciljna destinacija za mlade ljude koji traže dobru zabavu i clubbing! Od klubova i barova ističu se  Palm beach i Apolo, koji mnogim turistima pružaju noći zadovoljstva i puno puno smeha.

Malja zaslužuje još jedno pominjanje, pogotovo ako tražite „jednom se živi“  tip odmora gde ćete naći svoje istomišljenike sa kojima ćete moći da proživite nova iskustva!

Klubovi poput Candy club i Apolo su raj za mlade ljude koji žele žurke bez stresa, pre povratka u „pravi život“ i odraslih odgovornosti! Malja je poznata kao mesto na Kritu koje tokom dana obiluje međunarodnim ukusima-specijalizovanih nemačkih, australijskih i kineskih restorana, kao i prepoznatljivih međunarodnih favorita, McDonald’s, KFC i Subway. Na svakom koraku je dostupan pravi „engleski doručak“  koji je neizbežan u brzom oporavku od dugih noći ispunjenih provodom! Takođe u Malji ćete naći  restorane sa grčkom kuhinjom koja je fantastična i koju morate probati- naročito u jednoj od tradicionalnih taverni koje se mogu naći u starom gradu. Bez obzira na to što se nadate da ćete dobiti od svog odmora, Krit može vam pružiti ono što vam treba! Od divljih, najranijih zabava do raskošnih i tradicionalnih grčkih obroka, upoznavanja i cenjenja lokalnih običaja i kulture, Krit ima sve što vam treba za destinaciju za odmor i još mnogo toga!