KRF – KAVOS

od 129€ / 12 dana

ONLINE PRIJAVA

LAST MINUTE ZA 21. AVGUST!

CENA JE IZRAŽENA U EVRIMA PO OSOBI I OBUHVATA PREVOZ, SMEŠTAJ I TRAJEKT:

21.08 – 01.09.
Smeštaj Usluga 2 3 4 5
FALCONERA NA 179
169
159
x
ELEFTERIA NA x x 169
x
KATARINA NA 169
149
159
139
149
129
149
129
BREEZE NA x x x x
 • NA – noćenje u apartmanu/studiju/sobi
 • U cenu je uračunat smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 5€. Umanjenje za prevoz iz Kragujevca 5€, iz Niša 10€.
 • Prevoz iz Kragujevca se može realizovati u blizini auto-puta – Kapije Šamadije (Batočina)
 • Mogućnost doplate za polupansion (produžen doručak i večera) / set meni, izbor više jela – 90€ po osobi

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Kavos – Beograd,
 • prevoz trajektom na relaciji Igumenica – Lefkimi – Igumenica,
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju sa uslugom po izboru,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Peronski vaučer (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda) – preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa Covid19 pokrićem, za državljanje
  Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  * 1.75€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 15.000€ – plaćanje u agenciji,
  * 1.25€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 15.000€ – plaćanje u agenciji,
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (5€), Kragujevca (-5€), i Niša (-10€) – plaćanje u agenciji
 • Doplatu za polupansion (doručak i večera – izbor meni) – 90€ po osobi
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, vilai 1* i 2* – 0.5€, vilai 3* – 1,5 €, vilai 4* – 3€, vilai 5* – 4€) – plaćanje na destinaciji,
 • Individualne troškove putnika,
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD po putniku prilikom rezervacije,
  • narednih 3000 RSD po putniku u roku od 15 dana od dana prve uplate,
  • narednih 5000 RSD po putniku najkasnije 60 dana pre početka aranžmana,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.
 • Kredit: Agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE.

Krf – Kavos – Leto 2021.

Cena od 129€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +16 Godina

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Nudimo Vam savršenu priliku da otkrijete zašto je bog mora Posejdon doveo svoju ženu  prelepu nimfu, Kerkiru baš na ovo ostrvo, koje danas sa ponosom nosi njeno ime i zašto je Odisej posle svih lutanja svoj konačni mir pronašao baš ovde. Krf krije mnoge tajne, ali jedno sigurno više nije tajna – Krf je jedno od najpopularnijih ostrva u Jonskom arhipelagu u kombinaciji sa dobrom hranom i još boljom zabavom pravi je izbor.

Krf – dragulj u moru boje plavog safira

Najraskošnije i po mnogima najlepše, najsevernije ostrvo Jonskog mora – ostrvo Krf. Po legendi ostrvo je dobilo ime po nimfi Kerkiri u koju se zaljubio bog Posejdon i zbog njene lepote je oteo i doveo baš na ovo ostrvo. Krf leto je popularna turistička destinacija u svetu a sve više privlačnija mlađoj populaciji željnoj dobrog provoda. Na ostrvu pored obilaska najlepših plaža i uživanja u kristalno čistom moru, kako i raznih vrsta zabave tokom dana (krstarenja, aqua park..) imate mogućnost i da obiđete poznate klubove i prisustvujete spektaklu za koji su zaduženi popularni dj-evi, tokom noći.

Grad Krf će Vas očarati već na prvi pogled. Na jednom mestu su aristokratske zgrade, spomenici i crkve koje su u harmoniji vekovima sa kućama mletačkog stila, kao i dve impresivne tvrđave, zaštitnice grada i celog ostrva. Šetnjom od trga Spianade, pored čuvenog Listona, ulicama okruženim zgradama različitih stilova iz perioda mlečana, Francuza, Engleza i Grka, trga Dimarhiu i u nastavku crkve Sv. Spiridona, zaštitnika Krfljana, stičete utisak da se nalazite u pravom vremenskom rolerkosteru. Da bi ugođaj bio potpun večernji obilazak završava se na pravom mestu, u diskoteci ’54 dreamy nights’.

Kavos – party destinacija leto za mlade

Na samom jugu ostrva Krf nalazi se jedno od najpoznatijih party destinacija u Grčkoj – Krf, Kavos. Polovinu turista čine Srbi, a drugu polovinu Britanci. Međutim, jedna stvar je zajednička svima koji dolaze u Kavos, a to je nezaboravan provod. Tokom godine u ovom mestu živi svega par stotina ljudi, ali se od juna do septembra pretvara u najveću party destinaciju na ostrvu, gde se stalno smenjuje na hiljade ljudi.

Pored više desetina klubova, u centralnoj ulici nalaze se i taverne sa sjajnim lokalnim specijalitetima ali i restorani brze hrane: nezaobilazni giros kod Džordža, kleftiko u Pavlos taverni, burgeri i pice u restoranu Flames ili palačinke u Sweet house-u. Ako smete da se usudite, obavezno probajte čuveni koktel Head fucker, koji se sastoji od 9 alkoholnih pića, uključujući apsint. Odaćemo vam tajnu, najbolji koktel prave u klubu Rolling stone.

Najpopularnije mesto za izlazak je klub Venue. Kapaciteta do 1000 ljudi, ovde se najčešće organizuju Go2 žurke. Sa našim DJ crew-om ili live bendom provod do ranih jutarnjih časova je zagarantovan. Na ovim žurkama pušta se domaća i strana, komercijalna muzika. Tu je i klub Island, najveći klub na otvorenom, u kome zajedno sa mladima iz Britanije uživamo u čuvenoj Sandstorm žurci.

Kavos 2021.

Iz godine u godinu želimo da vam ponudimo da doživite leto Krf na što bolji način. Tako će nam baza i ove godine biti mesto Kavos, ali svakog dana idemo u obilazak ostrva. Pored zabavnog dela, upoznaćemo se i sa značajnim delom srpske istorije, posetiti Srpsku kuću i ostrvo Vido.

Ove godine pripremili smo vam sjajan program – obilazak 4 plaže: Issos, Marathias (2x), Glifada, Paleokastritsa, žurku na brodu, neverovatni Golden Fox, 9 noćnih žurki, jedan od najvećih aqua parkova u Evropi, obilazak grada Krfa i ostrva Vido, kao i mnogo pozitivne energije. Ceo program sastavljen je na osnovu dugogodišnjeg iskustva, videćete sve atrakcije Krfa i ponećete sa sobom stotine fantastičnih fotografija i nova prijateljstva.

Kavos smeštaj

Svi smeštajni objekti koje imamo u ponudi nalaze se u glavnoj ulici, tako da ne morate da pešačite ili koristite bilo kakav prevoz tokom boravka u Kavosu. Takođe i klubovi u kojima organizujemo žurke su u epicentru dešavanja u kojem ćete biti već po izlasku iz smeštaja ili na 5 minuta od njega. Vodili smo računa i o polaznim tačkama za odlaske na plaže i obilazak ostrva, koje su takođe prilagođene smeštajima, tako da opet ne pešačite više od 2-3 minuta od vile do mesta polaska autobusa.

Glavna ulica u Kavosu paralelna je sa plažom celom dužinom, tako da udaljenost od plaže može da varira od 30m do 400m, zavisno od smeštaja. U blizini vila nalaze se i supermarketi a kako biste dodatno uštedeli novac, organizujemo 2-3x tokom boravka na Krfu i odlazak do Lidla, gde svraćamo u povratku sa nekog od izleta.

Krf plaže

Issos plaža – nalazi se na svega 30 min vožnje autobusom. Koliko je ovde čista voda, govori i veliki broj morskih ježeva, te budite oprezni. Ovu peščanu plažu najčešće posećuju gosti iz evropskih zemalja, zbog velikog broja luksuznih hotela u njenoj blizini. Na ovoj plaži najpopularniji su vodeni sportovi u kojima ćemo zajedno uživati.

Marathias plaža – na 20-ak minuta vožnje od Kavosa nalazi se jedna od najlepših plaža na ostrvu, po izboru naših putnika. Duga, peščana plaža, sastoji se iz dva dela – dela gde se nalaze beach barovi, ležaljke, tereni za odbojku i fudbal na pesku, a u nastavku plaže nalazi se netaknuta priroda, sa jako malo posetioca. Bilo da želite da uživate u koktelima ili šetate peskom i uživate u moru i suncu, ova plaža vas ne ostavlja ravnodušnim. Upravo je i to razlog zašto za vreme našeg boravka na Krfu, Marathias plažu posećujemo 2 puta. U velikom beach baru sa udobnim ležaljkama možete da odmorite od prethodne neprospavane noći i prisetite se svih lepih momenata. Ovde organizujemo igre bez granica i odbojku na pesku.

Glifada plaža – ako pitate lokalno stanovništvo koja plaža im je najlepša na ostrvu, svi će reći da je to Glifada. Zbog toga je i mi posećujemo. Peščana plaža koja se smeštena u podnožju šuma i stena, nalazi se na oko 90 minuta vožnje od Kavosa. Najluksuzniji beach barovi na ostrvu nalaze se upravo ovde.

Plaža Paleokastritsa – Na izletu za Golden Fox, prva stanica nam je plaža Paleokastrica. Iako mala, posuta sitnim kamenom, ova prelepa plaža izmami uzdahe apsolutno svih. Okružena je stenama, koje možete da iskoristite za skokove u vodu. Boja mora ovde je nešto posebno. Na uzvišenju iznad plaže nalazi se i manastir, odakle se pruža fantastičan pogled na uvalu.

Golden fox – Ne postoji mesto na Krfu do koga se teže dolazi. Ali želimo da vas upoznamo i sa ovim mestom. Hotelski kompleks Golden Fox sa bazenom, je mesto sa kojeg  se pruža najlepši pogled na zaliv, slika koju ćete sigurno pamtiti. Uz koktele, Go2 DJ-eve i zalazak sunca, ostaće vam u sećanju do kraja života, garantujemo to. Nećemo vam baš sve otkrivati o ovom mestu, ostavićemo nešto i kao iznenađenje.

1.

1. dan: Beograd – Severna Makedonija – Grčka:

Beograd je polazna tačka našeg putovanja (Beogradska autobuska stanica), nakon čega sledi ulazak u autobus u večernjim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Severne Makedonije i Grčke, uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Igumenica – Krf:

Stižemo u luku Igumenica i ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Iskrcavanje i transfer do vila / apartmana. Ovo zeleno ostrvo okupano suncem i okruženo kristalno čistim morem biće naš domaćin 10 dana…njegove plaže se ubrajaju među najlepše u Evropi, od onih beskrajnih peščanih Marathias plaža, pa sve do skrivenih i malih uvala u Perivoliu. Stara venecijanska  i engleska arhitektura, uske uličice, veliki broj turista, kafe barovi, klubovi, giftshop-ovi, romantični zalasci Sunca i poznata Grčka gostoljubivost zadovoljiće sve vaše potrebe – kako za odmorom, tako i za ludim noćnim provodom! Odmor upotpunite posetom glavnom gradu Krf, jednom od najlepših gradova u Grčkoj, danju đuskajte uz letnje ritmove na jednoj od najlepših krfskih plaža – Glifadi. Party mesto Kavos,  gde žurke traju danonoćno, i koje će se pobrinuti za nedostatak sna i ludilo do ranih jutarnjih sati. Više nego kvalitetnim sadržajem, ostrvo opravdava svoju popularnost iz dana u dan.

11.

11. dan: Krf – Igumenica:

Napuštamo vile / apartmane / sobe  i pakujemo prtljag. Slobodno vreme do podnevnih sati, kada je predviđen povratak za Igumenicu, i prilika da se svako oprostiti od ostrva na svoj način.  U popodnevnim satima napuštamo ostrvo Krf i stižemo na kopno. Sledi vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

12.

12. dan: Grčka – Severna Makedonija – Srbija – Beograd:

Nastavak putovanja preko Severne Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u popodnevnim satima (u zavisnosti od  situacije na graničnim prelazima i putevima). Kraj putovanja! Vidimo se sledeće godine!

Vila Elefterija 2*

Vila Elefterijase nalazi u glavnoj ulici na Kavosu nedaleko od poznate grčke taverne Pavlos, od plaže je udaljena 100m. Vila poseduje trokrevetne i četvorokrevetne apartmane koji se nalaze na prvom spratu i poseduju opremljenu kuhinju sa frižiderom i kupatilom. DETALJNIJE

Vila Falkonera 2*

Vila Falkonera se nalazi na svega 30m od plaže i na 10m od beach bara Cavo D’oro i na 50m od glavne ulice. Vila poseduje 1/2 studije (sa mogućnošću ubacivanja dodatno gležaja) i 1/4 apartmane. Studiji/apartmani poseduju kuhinju sa frižiderom, terasu, kupatilo i klimu koja se dodatno naplaćuje na licu mesta. U sklopu vile se nalazi restoran i besplatan parking. DETALJNIJE

Vila Katerina 2*

Vila Katarina se nalazi se na 150m od plaže i 50m od glavne ulice. Vila je ujedino i kompleks sa četiri objekta koji raspolažu 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 sobama, studijima i apartmanima. Svi studiji i apartmani poseduju: kuhinju, frižider, tuš, kupatilo. Pojedine sobe poseduju klimu koja se doplaćuje na licu mesta. Pored kompleksa se nalazi i bazen sa barom čije se korišćenje dodatno naplaćuje. DETALJNIJE

–>

GOLDEN FOX & PALEOKASTRITSA

Go2 vas vodi na čarobno mesto, čuveni Golden Fox, bar sa prelepim bazenom saočaravajućim pogledom na Paleokastritsa zaliv. Atraktivan pool party, prelep pogled, odlični kokteli, sunce i muzika – ovde žurku podižemo na viši nivo! Pripremite se za grupno fotkanje!

Najlepše plaže Krfa

Najveće dragocenosti ostrva Krf su zasigurno njegove plaže. Plaže Krfa su pravi izbor bilo da želite da budete deo goruće atmosfere dnevnih žurki, da igrate odbojku na pesku ili da se opustite uživajući u blagodetima tirkiznog mora. Mi vas vodimo na 3 po izboru “Lonely Planeta” najlepše plaže Krfa: Marathias (dvaodlaska), IssosiGlifadabeach.

Žurka na brodu na Krfu

premite se za najbolju žurku ove sezone, jer ćemo uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva, uz ledene koktele i mnogo dobre energije krstariti pučinom Jonskog mora na jednom od najlepših brodova na Krfu. Kristalno čisto more u jednom trenutku će vas osvežiti, imaćete priliku da se okupate u uvali pored Plave pećine, alisažurkomneprestajemo!Držitese,isplovljavamo!

Obilazak grada Krfa i ostrva Vido

Vreme je da otkrijete zašto glavni grad ostrva Krf nazivaju još i grčkom Venecijom. Ovaj prelepi antički grad će vas oduševiti starom i novom tvrđavom, crkvom Svetog Spiridona, čitavim spletom uskih uličica, ali i brojnim lokalnim specijalitetima koje ćemo vam preporučiti na licu mesta, kao i fantastičnom kafom na Esplanada trgu. Preko puta samog grada nalazi se i nama dobro poznato ostrvo Vido, koje ćete imati prilike da posetite i čujete brojne zanimljive priče iz naše istorije.

Aqua park Kavos

Aqua park na Krfu je jedan od najvećih i najneverovatnijih vodenih parkova u Evropi. Crna rupa, Četiri tvistera, Kamikaze, Hidrina tuba, Slobodan pad, Opuštajuća reka, samo su neki od brzih tobogana koji Vas čekaju. Ne propustite jedinstvenu priliku da osetite strujanje adrenalina na nekom od neverovatnih tobogana!

54 DREAMY NIGHTS CLUB KAVOS

Kada smo pitali lokalne mlade ljude gde najviše vole da izlaze dobili smo odgovor da je to upravo ovaj klub! Provedite fenomenalno veče sa Grcima u ovom “FENSI” klubu na samoj obali mora. P.S. Najbolje odevne kombinacije ostavite za ovo veče 🙂

Plaža Glifada

Na samo 16 km od glavnog grada Krfa, oko sela Pelekas, na zapadnoj strani obale, pruža se jedna od najpoznatijih plaža ovog prelepog ostrva. Mnogi svetski portali izdvajaju ovu plažu kao najlepšu, a mi vas vodimo da otkrijete zašto.

Corfu by night

Jedno veče ostavili smo za razgledanje neverovatnog glavnog grada ostrva! Imaćete vremena da probate neki od lokalnih specijaliteta, najbolji giros i suvlaki na ostrvu, ali i za shopping. Krf će vas potpuno oduševiti!

Mapa Kavosa

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit