Kavos – Ostrvo koje nikada ne spava

03

Oct

Kavos – Ostrvo koje nikada ne spava

Ova 2020 godina je dobro počela, ali zašto cela ne bi bila sjajna? Već razmišljamo o letu, gde ćemo nabaciti boju, videti prelepe plaže i dobro se zabaviti. Pravo rešenje za sve nas je Kavos – ostrvo koje nikada ne spava.

Na početku ćemo odmah nabrojati nekoliko zanimljivosti koje će vam dati odgovor na pitanje zašto baš otići na Kavos.

Najveće dragocenosti Krfa su sigurno njegove plaže. Mi ćemo vas voditi na 2 najlepše plaže Krfa po proceni stručnjaka – Issos i Marathias. Tu ćete imati vremena za igre na pesku i u vodi, ali i za najbolje slike koje ćete kačiti do sledećeg leta.

Letovanje Kavos 2022 – više informacija

Svaki dan se za žurke i obilazak plaža pripremamo u smeštaju. Imamo ih 11 u ponudi, a ono što je sjajno jeste da se nalaze u epicentru dešavanja. Blizu su klubova i plaža, a baš u  njima kreće zagrevanje za dnevne i noćne žurke. Uz našu narukvicu imate ulaz na sve žurke, ali i popuste u određenim  tavernama i restoranima.

Svi koji krenu na Kavos očekuju najbolje žurke. To ćete ovde i dobiti. Od poznate žurke na brodu do dnevnih i noćnih žurki u beach barovima i tavernama. Tematske žurke, najbolji Dj-evi i najjača ekipa vas čeka na Kavosu. Najlepše devojke i momci takođe biraju Kavos, kako bi se na ovom ostrvu zaljubili na max.

Imaćete mogućnost da obiđete čarobno mesto, čuveni Golden fox. Kokteli, prelep pogled i do sada ne viđena žurka na bazenu vas upravo ovde očekuje, a spremite se i za grupne fotke u Go2 majicama.

Naravno, tu su i zanimljivosti za ljubitelje adrenalina i sporta. Obilaskom najvećeg Akva parka na Krfu osetićete strujanje adrenalina kroz vaše telo. Moćićete da isprobate tobogane različitih visina i oblika.

Obilazak grada Krfa je nešto što ne smete propustiti. Otkrićete i zašto ga baš nazivaju grčkom Venecijom. Krf je posebno bitan i za naše državljane. U blizini Krfa nalazi se i ostrvo Vido. Ostrvce je poznato još iz Prvog svetskog rata, jer se na njemu nalazila bolnica za srpske ratnike. Veliki broj srpskih vojnika sahranjen je u moru pokraj ostrva, u „Plavoj grobnici“.

Kavos će vas oduševiti, hteli vi to ili ne. Nudimo Vam savršenu priliku da otkrijete zašto je bog mora Posejdon doveo svoju ženu prelepu nimfu, Kerkiru baš na ovo ostrvo, koje danas sa ponosom nosi njeno ime i zašto je Odisej posle svih lutanja svoj konačni mir pronašao baš ovde. Krf krije mnoge tajne, ali jedno sigurno više nije tajna – Krf je jedno od najpopularnijih ostrva u Jonskom arhipelagu u kombinaciji sa dobrom hranom i još boljom zabavom pravi je izbor.

Letovanje Kavos 2022 – više informacija