KOPAONIK

8 dana / 7 noćenja

od 79€ / 8 dana

Kopaonik – Skijanje 2021.

Cena od 79€ / po osobi

 • 8 dana
 • +16 Godina

MART 2021. / 8 DANA – 7 NOĆENJA

Vodimo vas u nezaboravnu snežnu avanturu! Skijanje na zasigurno napopularnijoj planini ovog dela Evrope. U toku neverovatnih 7 dana očekuje nas širok spektar raznih dešavanja na ovoj snežnoj kraljici. Pored celodnevnog provoda očekuju nas razna druženja, takmičenja, grudvanja, skijanja, bordanja, šankanja i još mnogo toga, kako na stazi, tako i na našim žurkama! Proverite zašto hiljade mladih iz Srbije i Evrope zimuje baš na Kopu! Budite deo događaja koji će se dugo prepričavati!

Kopaonik   najpoznatiji turistički centar u Srbiji, nalazi se na 290 km od Beograda, jedno je od mesta koje preko cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje u prirodi, zbog bogate i zanimljive sportsko-rekreativne ponude. Klima Kopaonika obeležena je sa 200 sunčanih dana godišnje zbog čega nosi naziv „planina Sunca“. Kopaonik, planina raskošne lepote, ostaje u neizbrisivom sećanju svih koji je posete – strme litice smenjuju se sa blagim padinama, obrasla crnogoričnom šumom, bogata planinskim izvorima i potocima kristalno bistre vode, proplanci bogati retkim vrstama planinskog bilja. Zbog svoje prirodne vrednosti, Kopaonik je proglašen nacionalnim parkom 1981.

ONLINE PRIJAVA

CENOVNIK SMEŠTAJA PO OSOBI:

Termin Naziv smeštaja Usluga Tip sobe / Broj putnika u sobi
A (0+1) B (2+0) C (1+1) D (2+0) E (3+1) F (4+1 i 2+2)
1-2 osobe 2 osobe 3 osobe 4 osobe 5 osoba 6 osoba
14.03. – 21.03. Hotel
Jat Apartmani
NA 119€ 139€ 99€ 79€ x 79€
Termin Naziv smeštaja Usluga x 1/2 1/3 1/4 1/5 x
14.03. – 21.03. Hotel Olga Dedijer HB x 209€ 199€ 199€ 199€ x

*NA – usluga smeštaja     *HB – smestaj + polupansion

*Mogućnost organizovanog prevoza od strane agencije (za grupe vece od 20 putnika).

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja na Kopaoniku u nekom od hotela iz ponude.
 • Organizaciju putovanja.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Boravišnu  taksu i hotelsko osiguranje koje iznosi 140 dinara po noći – obavezno plaćanje u agenciji.
 • Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 5000 RSD prilikom rezervacije
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

1.

Kopaonik:

Dolazak na  Kopaonik. Za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom, sastanak na recepciji apartmana posle 14:00h. Slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Noćenje.

2. – 7.

Kopaonik:

Skijaški dani od 08h-15:30h. Sa preko 200 suncenih dana, Kopaonik jeste savrseno mesto za aktivni odmor koji će vam zasigurno upotpuniti netaknuta priroda, planinsko suce i vazduh, moderno skijaliste, zimski sportovi ili adrenalinska avantura, veliki broj Wellnes I Spa centara, restorani I caffe barovi koje mozete pronaći na svakom koraku, čak I na samim ski stazama.

8.

Kopaonik:

Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima (najkasnije do 9h).

Hotel Olga Dedijer 2*

Hotel Olga Dedijer Kopaonik se nalazi na Kopaoniku, na 700 metara od ski-centra Kopaonik i nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i zajedničkim salonom. Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. U okviru smeštajnog objekta su na raspolaganju terasa i besplatan WiFi. Osoblje recepcije vam je na usluzi non-stop. Gosti hotela mogu da uživaju u kontinentalnom ili doručku na bazi švedskog stola, kao i u večeri na bazi švedskog stola. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. U blizini hotela se nalazi nekoliko poznatih atrakcija, kao što su ski-liftovi Malo jezero, udaljen 450 metara, ski-lift Krst, do kog ima 650 metara i ski-lift Pančić ekspres, koji je smešten na 12 minuta hoda od hotela. Kopaonik i okolina su pogodni za razne aktivnosti, uključujući pešačenje, skijanje i biciklizam.  DETALJNIJE

JAT APARTMANI 2*

Lokacija: u centru svih glavnih sadržaja ovog turističkog centra na nadmorskoj visini od 1.780 m. Najbliže žičare, „Pančićev vrh“ i „Malo jezero“ su u neposrednoj blizini.
Karakteristike: Gostima hotela je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan wireless internet u celom hotelu.
DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit