KOPAONIK

8 dana / 7 noćenja

od 199€ / 8 dana

Kopaonik – Skijanje 2021.

Cena od 199€ / po osobi

 • 8 dana
 • +16 Godina

 

24. JANUAR 2021. – 31. JANUAR 2021. / 8 DANA – 7 NOĆENJA

Vodimo vas u nezaboravnu snežnu avanturu! Skijanje na zasigurno napopularnijoj planini ovog dela Evrope. U toku neverovatnih 7 dana očekuje nas širok spektar raznih dešavanja na ovoj snežnoj kraljici. Pored celodnevnog provoda očekuju nas razna druženja, takmičenja, grudvanja, skijanja, bordanja, šankanja i još mnogo toga, kako na stazi, tako i na našim žurkama! Proverite zašto hiljade mladih iz Srbije i Evrope zimuje baš na Kopu! Budite deo događaja koji će se dugo prepričavati!

Kopaonik   najpoznatiji turistički centar u Srbiji, nalazi se na 290 km od Beograda, jedno je od mesta koje preko cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje u prirodi, zbog bogate i zanimljive sportsko-rekreativne ponude. Klima Kopaonika obeležena je sa 200 sunčanih dana godišnje zbog čega nosi naziv „planina Sunca“. Kopaonik, planina raskošne lepote, ostaje u neizbrisivom sećanju svih koji je posete – strme litice smenjuju se sa blagim padinama, obrasla crnogoričnom šumom, bogata planinskim izvorima i potocima kristalno bistre vode, proplanci bogati retkim vrstama planinskog bilja. Zbog svoje prirodne vrednosti, Kopaonik je proglašen nacionalnim parkom 1981.

ONLINE PRIJAVA

CENOVNIK SMEŠTAJA PO OSOBI:

Termin Naziv smeštaja Usluga Broj putnika u sobi
2 3 4 5
24.01 – 31.01.2021. Hotel Olga Dedijer 2* HB 229€ 219€ 209€ 199€

*HB – polupansion

AUTOBUSKI PREVOZ IZ  (CENA ZA OBA SMERA)
Beograda 20€
Novog Sada 25€
Niša 15€
Kragujevac 15€

*U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (mínimum 40 putnika)

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja na Kopaoniku hotelu Olga Dedijer 2* na bazi polupansiona (doručak i večera)
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu(važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).
  Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, a/c) na relaciji prema programu.
 • Individualne troškove putnika
 • Boravišnu  taksu i hotelsko osiguranje koje iznosi 120 dinara po noći – obaveno plaćanje.
 • Go2 narukvicu (doček nove godine, žurke, fakultativne izlete..)
 • Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije
  • 5000 RSD 15 dana nakon prijave
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

1.

24. Januar 2021. Beograd – Kopaonik:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u jutarnjim časovima. Očekuje nas vožnja ka Kopaoniku i dolazak u podne. Smeštanje sobe. (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom, sastanak na recepciji apartmana posle 14:00h). Slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Večera. Noćenje.

2. – 7.

23. / 25. – 30. Januar 2021. Kopaonik:

Doručak. Skijaški dani od 08h-15:30h. Sa preko 200 suncenih dana, Kopaonik jeste savrseno mesto za aktivni odmor koji će vam zasigurno upotpuniti netaknuta priroda, planinsko suce I vazduh, moderno skijaliste, zimski sportovi ili adrenalinska avantura, veliki broj Wellnes I Spa centara, restorani I caffe barovi koje mozete pronaći na svakom koraku, čak I na samim ski stazama. Večera. Noćenje.

8.

31. Januar 2021. Kopaonik – Beograd:

Napuštanje apartmana u prepodnevnim časovima. Okupljanje na dogovorenom mestu i oko 14h polazak sa Kopaonika. Vožnja sa usputnim pauzama za odmor. Očekivano vreme dolaska u matično mesto je u večernjim časovima.

Hotel Olga Dedijer 2*

Hotel Olga Dedijer Kopaonik se nalazi na Kopaoniku, na 700 metara od ski-centra Kopaonik i nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i zajedničkim salonom. Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. U okviru smeštajnog objekta su na raspolaganju terasa i besplatan WiFi. Osoblje recepcije vam je na usluzi non-stop. Gosti hotela mogu da uživaju u kontinentalnom ili doručku na bazi švedskog stola, kao i u večeri na bazi švedskog stola. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. U blizini hotela se nalazi nekoliko poznatih atrakcija, kao što su ski-liftovi Malo jezero, udaljen 450 metara, ski-lift Krst, do kog ima 650 metara i ski-lift Pančić ekspres, koji je smešten na 12 minuta hoda od hotela. Kopaonik i okolina su pogodni za razne aktivnosti, uključujući pešačenje, skijanje i biciklizam.  DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit