KOPAONIK LETO 2020.

8 dana / 7 noći

od 69€ / 8 dana

Kopaonik – Leto u Srbiji 2020

Cena od 69€ / po osobi

 •  8 Dana
 • +16 Godina

8 DANA – 7 NOĆENJA

30. JUL – 06. AVGUST

 

Dosta vam je ubrzanog gradskog pulsa? Povratite energiju, udahnite planinsku svežinu, podignite adrenalin i upustite se u letnju avanturu koju ćete pamtiti! Izvanredni klimatski uslovi na više od 2.000 m nadmorske visine,  prirodni rezervati sa retkim oblicima flore i faune, brojni spomenici sakralne arhitekture, raznovrsni sportsko-rekreativni sadržaji, čine Kopaonik idealnom destinacijom za aktivan odmor i uživanje u netaknutoj prirodi.

Kopaonik–  najpoznatiji turistički centar u Srbiji, nalazi se na 290 km od Beograda, jedno je od mesta koje preko cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje u prirodi, zbog bogate i zanimljive sportsko-rekreativne ponude. Klima Kopaonika obeležena je sa 200 sunčanih dana godišnje zbog čega nosi naziv „planina Sunca“. Kopaonik, planina raskošne lepote, ostaje u neizbrisivom sećanju svih koji je posete – strme litice smenjuju se sa blagim padinama, obrasla crnogoričnom šumom, bogata planinskim izvorima i potocima kristalno bistre vode, proplanci bogati retkim vrstama planinskog bilja. Zbog svoje prirodne vrednosti, Kopaonik je proglašen nacionalnim parkom 1981.

1.

30.jul 2020. – Beograd – Kopaonik:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u jutarnjim časovima. Vožnja ka Kopaoniku i dolazak u podnevnim časovima. Smeštanje u apartmane i sobe. (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom, sastanak na recepciji apartmana posle 14:00h). Slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Prva u nizu žurki: WELCOME PARTY – Kratak predah i noćna žurke dobrodošlice. Noćenje.

2-7.

31.jul / 05. avgust 2020. Kopaonik:

Ova planinska lepotica skriva razne mogućnosti za savršen aktivan odmor I druženje koje nas očekuju sledećih sedam dana.  Neki od svakodnevnih I raznovrsnih fakultativnih obilazaka koji nas očekuju su obilasci na obeleženim pešačkim stazama u pratnji obučenog turističkog vodiča ( Nacionalni park Kopaonik), ozbiljnog planinarenja, paraglajdinga, škole jahanja, vožnje biciklom ( 2012 godine otvoren je  prvi bajk park u Srbiji u kojem  ljubitelji planinskog biciklizma imaju na raspolaganju tri staze za spust dužine pet kilometara izgrađene po standardima Evropske unije i Kanade),vožnje džipovima, vožnje kvadovima, panoramska vožnja žičarom do Pančićevog vrha, Bob na šinama, Tjubing staza, Zip line, kupanje u planinskim potocima, rečicama, bazenima i još mnogo toga. Noć je rezervisana za Go2 žurke gde ćemo uz najbolju letnju muziku noći dovoditi do usijanja. Druženje, odličan provod i planinske noći pod vedrim zvezdanim nebom će zasigurno biti pečat ovog putovanja.

8.

6. avgust 2020. Kopaonik – Beograd:

Napuštanje apartmana u prepodnevnim časovima. Okupljanje na dogovorenom mestu. Polazak sa Kopaonika u podne. Vožnja sa usputnim pauzama za odmor. Očekivano vreme dolaska u matično mesto je u večernjim časovima.

***CENOVNIK SMEŠTAJA***

Naziv smeštaja Struktura Usluga Broj putnika u sobi
2 3 4 5 6
JAT Apartmani 4+1 NA 69€
3+1 NA 69€
2+1 NA 75€
1+1 NA 79€
0+1 NA 89€
2+0 NA 95€        

 

AUTOBUSKI PREVOZ IZ  (CENA ZA OBA SMERA)
Niša 15€
Kragujevca 15€
Beograda 20€
Novog Sada 25€

* U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca* (proveriti u agenciji)

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja na Kopaoniku u Jat apartmanima.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu(važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).  Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje koje iznosi 120rsd po danuobavezno plaćanje u hotelu.
 • Go2 Narukvicu (sa narukvicom dobijate ulaze na oficijalne žurke i imate popuste u pojedinim lokalima na planini).
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2.000 dinara prilikom rezervacije
  • 3.000 dinara dve nedelje nakon rezervacije
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30. jun 2020.)
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

JAT APARTMANI 2*

Lokacija: u centru svih glavnih sadržaja ovog turističkog centra na nadmorskoj visini od 1.780 m. Najbliže žičare, „Pančićevvrh“ i „Malo jezero“ su u neposrednoj blizini.
Karakteristike: Gostima hotela je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan wireless internet u celom hotelu.
DETALJNIJE

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit