KOLUMBIJA

BOGOTA – KARTEGENA – MEDELIN

Cena 1290 € / 11 Dana

KOLUMBIJA

Promo cena 1290 € / po osobi

 • 11 Dana
 • +20 Godina

BOGOTA – KARTEGENA – MEDELIN
08.02. – 18.02.2019.

Magični realizam – Kolumbija je zemlja čija raznovrsnost Vas može začuditi. Savremeni gradovi puni solitera i noćnih klubova, čarobne plaže, šetnje džunglom i safari Amazonom, kolonijalni gradovi, arheološka nalazišta, plantaže kafa, ronjenje, surfovanje samo su deo onoga pto možete iskusiti u Kolumbiji. Kolumbija je oslobođena 1810. godine od strane Bolivara Simona koji je sada nacionalni heroj. Zemlja ima veličinu Francuske, Nemačke i Velike Britanije i populaciju više od 45 miliona ljudi. Kolumbija je jedina zemlja u Južnoj Americi koja ima obale na Pacifku i Atlantskom okeanu. Svako mesto u Kolumbiji ima svoju istoriju koju treba otkriti, pejzaže koje treba videti i aktivnosti koje treba iskusiti. Možete probati najbolju kafu na svetu, doživeti neverovatnu zabavu, upoznati njihovu kulturu i otkriti zemlju u koju se svi putnici zaljubljuju. Za dobro jutro u Kolumbiji probajte bunuelos i arepas, kukuruzne tortilje sa sirom uz kajganu, ili tamales svinjetinu sa povrćem prelivenu čokoladom, na nedeljnom ručku poslužite se sancocho de gallina, pilećom supom. Kolumbijci su poznati sladokusci, tako da ćete naći mnogo poslastica, od kojih obavezno treba probati bocadillo i tres leches.

1.

(08.02.)– BEOGRAD – (Pariz) – BOGOTA:

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre leta. Let za Bogotu preko Pariza u 06:40h. Sletanje u Bogotu u 22:05h. Organizovan transfer do hotela. Noćenje.

2.

(09.02.)BOGOTA:

Doručak. Razgledanje Bogote i njenog istorijskog centra poznatijeg pod imenom La Candelaria. Pešačka tura po gradskom jezgru započinje ispred muzeja Zlata, jedne od najzanimljivij znamenitosti. Sledi upoznavanje sa kolonijalnom arhitekturom, istorijom i kulturom Kolumbije: Plaza Bolivar, zgrada Predsedništva, Gradska kuća, Palata pravde, zgrada Kongresa, a za ljubitelje umetnosti preporučujemo posetu muzeju Fernanda Botera, čuvenog kolumbijskog umetnika i skulptora. Kraj dana dočekujemo uz zalazak sunca na brdu Monserat na nadmorskoj visini od 3152m sa koga se pruža pogled na celu Bogotu. Slobodno vreme. Noćenje.

3.

(10.02.)BOGOTA:

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i upoznavanje grada i temperamenta Kolumbije. Kao preporuku predlažemo izlet do mističnog jezera Guatavita (organizuje se na licu mesta) koje ima ritualni značaj za lokalna plemena iz vremena pre dolaska španske imperije na ove prostore. Svakako, dan možete provesti u istraživanju i lutanju po prelepim ulicama centralne Bogote. Noćenje.

4.

(11.02.)- BOGOTA – KARTEGENA

Doručak. Organizovan transfer do aerodroma. Let za Kartegenu u 09:15h. Sletanje u 10:40h. Transfer do hotela. Upoznavanje sa vrelom atmosferom i temperamentom karipske obale Kolumbije. Pratimo lokalni ritam, istražujemo kulturu i uživamo u karipskim specijalitetima u lokalnim restoranima uz pešačku turu po gradskom jezgru. Slobodan ostatak dana. Noćenje.

5.

(12.02.) – KARTEGENA:

Doručak. Dan za opuštanje i prepuštanje lokalnom načinu života sa celodnevnom fakultativnom posetom čuvenoj i prelepoj plaži Playa Blanca – jedinstvenom centru zabave i provoda Kartagene. Večernji povratak u hotel. Noćenje.

6.

(13.02.)– KARTEGENA:

Doručak. Slobodan dan za opuštanje ili vam predlažemo (fakultativno) da krenete sa nama u istraživanje novih zanimljivosti. Na programu je obilazak prelepog arhipelaga ostrva idalnog za kupanje, uživanje i provod – Isla Grande. Pored uživanja u ponudi je niz aktivnosti koje su dostupne na svakom koraku, a sa kojima će Vas naš vodič upoznati. Celodnevni boravak na ostrvu ili slobodno vreme za istraživanje Kartagene. Povratak u hotel. Noćenje.

7.

(14.02.) –KARTEGENA:

Doručak. Slobodan dan za nastavak istraživanja grada ili odlazak do močvara pored naselja La Bokilja – okuženog mangrovom i bogatog raznim vrstama flore i faune. (Organizuje se na licu mesta) Nakon obilaska povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

8.

(15.02.) – KARTAGENA – MEDELIN:

Doručak. Organizovan transfer do aerodroma. Let za Medelin u 11:00h. Sletanje u 12:15. Transfer do hotela. Pešačka tura po šarmantnom gradskom jezgru. Krećemo sa upoznavanjem “grada večnog proleća”. Ovaj nadimak Medelin je dobio iz razloga što je temperatura tokom cele godine oko 23 stepena pa je grad bogat zelenilom i cvećem. Takođe, Medelin je poznat i kao jedan od najinovativnijih gradova na svetu i prvi je grad koji je uveo gondole kao sredstvo javnog prevoza. Videćemo trg Fernanda Botera koji je ovde i rođen, Palatu kulture, crkvu Verakruz, Nacionalnu palate. Ljubitelji ulične umetnosti mogu posetiti i čuvenu komunu 13, koja je prošarana muralima kolumbijskih i inostranih umetnika. Tu je naravno i Eskobarov muzej. Slobodno vreme. Noćenje.

9.

(16.02.)– MEDELIN:

Doručak. Slobodan dan u Medelinu. Za proporuku su vožnje nesvakidašnjom gondolom koja povezuje delove grada a sa koje se pruža nestvaran pogleda na celo mesto i okolne favele. Noćenje.

10.

(17.02.) – MEDELIN – BOGOTA – BEOGRAD:

Doručak. Slobodan prvi deo dana. Organizovan transfer do aerodorma. Let za Bogotu u 18:30h. Nastavak leta za Beograd preko Pariza u 23:55h.

11.

(18.02.) – BEOGRAD:

Cena paket aranžmana iznosi: 1290€*

Cena aranžmana je po osobi i podložna promenama u skladu sa promenom cene avio karte. Cena je garantovana nakon uplate avansa i izdavanja avio karata.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: Obavezna uplata po rezervaciji: 800€
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Avio prevoz sa uključenim svim taksama na realciji Beograd – Bogota – Beograd;
 • Avio prevoz sa uključenim svim taksama na relaciji Bogota – Kartegena;
 • Avio prevoz sa uključenim svim taksama na relaciji Kartegena – Medelin;
 • Avio prevoz sa uključenim svim taksama na relaciji Medelin – Bogota ;
 • Prtljag do 12kg po osobi;
 • Smeštaj na bazi tri noćenja sa doručkom u Bogoti;
 • Smeštaj na bazi četiri noćenja sa doručkom u Kartegeni;
 • Smeštaj na bazi dva noćenja sa doručkom u Medelinu;
 • Transfere aerodorm –hotel – aerodrom na svim destinacijama;
 • Vodiča i vođenje na srpskom jeziku;
 • Pešačku turu u svakom gradu (uz bakšiš za vodiča);
 • Troškove organizacije puta;

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Putno zdravstveno osiguranje;
 • Inidividualne troškove;
 • Dodatni prtljag do 23 kg – doplata 80 eur;
 • Fakultativne izlete;

BOGOTA – Hotel Cora 96 Street Suites & Apartments 4*

Hotel je smešten u najlepšem delu grada, na samo nekoliko minuta od centra zbivanja, promenade barova i restorana. Hotel nudu sobe opremljene kuhinjom, aparatima za kafu, mikrotalasnom, TV-om sa kablovskom. Neke od soba imaju terase. Hotel raspolaže saunom i SPA centrom. Na samo 5 minuta hoda nalaze se prve znamenitosti i muzeji.

CARTAGENA – Ibis Cartagena Marbella 3* 

Ovaj hotel smešten je na Cartagena da Indias. Udaljen je 2 km od samog centar grada i Bolivar Parka. Svaka soba u hotelu nudi TV sa kablovskom, privatno kupatilo i garderober. Hotel poseduje zajedničku terasu sa pogledom. Kontinentalni doručak se služi u hotelskom restoranu. Pored ovog moguće je odeseti i nekom od sledećih hotela u Katageni: Cartagena Premium 3* ili Hotel Stil Cartagena 3*.

MEDELIN – Hotel Estelar Blue 4*

Hotel je sjajno pozicioniran i pruža lak i brz način da se stigne do samog centra Medelina. U blizini se nalazi i metro stanica – Aguacatala, odakle se lako može stići do bilo kog dela grada. Hotel ima fitness centar i restoran gde se služi doručak. Svaka soba je opremljena modernim nameštajem i kablovskom TV.

 • Playa Blanca – Tirkizna plaža zlatnog peska podeća na pravo karipsko parče raja.
 • Isla Grande – Kristalna voda, mnoštvo plaža, opuštanje i akcija, sve na jednom mestu.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit