KIŠINJEV – MOLDAVIJA

6 dana / 3 noćenja

od 109€ / 6 dana

ONLINE PRIJAVA

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA SA POPUSTOM:

Smeštaj Usluga 1/2 1/3
Weekend Boutique
Hotel 4*
BB 129€ 109€

*BB- noćenje sa doručkom

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 5€, iz Niša 10€, iz Kragujevca 5€.
 • Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Prevoz se može realizovati u blizini auto – puta – Novi Sad – Rodić Megamarket.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 20€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 500 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu.
 • 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u Weekend Boutique Hotelu 4* u Kišinjevu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.)
  • 1.25€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (5€), Niša (10€) i Kragujevca (5€) – plaćanje u agenciji.
 • Doplatu za 1/1 sobu – 60€ po osobi za celokupan period boravka na cenu 1/2 sobe.
 • Fakultativne troškove – plaćanje na licu mesta. Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • Individualne troškove putnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • narednih 3000 RSD (po osobi) u roku od 10 dana od dana dobijanja ugovora,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 29.03.2022).
 • Kredit: Go2 Event izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).

NAPOMENA:
U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
 4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
 5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Kišinjev – Proleće 2022.

Cena od 109€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Šta posetiti u Kišinjevu?

29. APRIL 2022. – 04. MAJ 2022.

Kišinjev –  Upustite se u neistražene delove istočne Evrope, saznajte o lepoj i ružnoj strani istorije ovog dela sveta koji je uvek bio na udaru podela istoka i zapada starog kontinenta. probajte vina iz najveće svetske vinarije, uživajte u zemljama sa nestvarno lepom prirodom. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i upoznajte magični Kišinjev.

Kišinjev – Kišinjev (Chișinău) je glavni grad Moldavije. Potpuno je evropski grad, prava mala metropola, nije preveliki (u njemu živi nešto preko pola miliona stanovnika), urbanistički je potpuno sređen, sa doteranim javnim zgradama, širokim bulevirima, parkovima u centru, modernim tržnim centrima, raznim atrakcijama svuda po gradu, lepim i urbanim ljudima na ulici, studentima na travi ispred Univerziteta, kafićima i restoranima na svakom koraku…

1.

1.dan: 29. april 2022. (petak) / Beograd – Srbija – Rumunija:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Rumunije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

2. dan: 30. april 2022. (subota) / Moldavija – Kišinjev:

Dolazak u Kišinjev oko podneva. Info tura u pratnji vodiča nakon čega je predviđeno smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.

3. dan: 01. maj 2022. (nedelja)  / Kišinjev:

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog panoramskog obilaska grada: Muzej moldavske istorije, stari deo grada, moldavska verzija Trijumfalne kapije, neodoljivi gradski botanički vrtovi, memorijalni kompleks „Večnost“, manastir Ciuflea, atraktivna zgrada železničke stanice… Noćenje.

4.

4. dan: 02. maj 2022. (ponedeljak) / Kišinjev – Cricova – Tiraspolj:

Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u vinarijuCricova”, jednu od najvećih vinarija na svetu sa preko 1.5 miliona buteljki vina, u podzemnim hodnicima dugačkim preko 73km. Uživanje u ukusima i mirisima vina koje pruža ova bogata vinarija. U drugom delu dana sledi fakultativni obilazak grada Tiraspolj, glavnog grada samoproglašene Pridnjestrovkse Moldavske Republike. Arhitektura, automobili, ulice…sve izgleda kao da se nalazite u muzeju komunizma na otvorenom. U povratku slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

5.

5. dan: 03. maj 2022. (utorak) / Kišinjev – Moldavija – Rumunija:

Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima napuštamo Kišinjev. Sledi noćna vožnja preko Moldavije i Rumunije uz usputne pauze za odmor, osveženje.

6.

6. dan: 04. maj 2022. (sreda) / Srbija – Beograd :

Dolazak u Beograd oko podneva.

Weekend Boutique Hotel 4*

Hotel se nalazi u živopisnom delu Kišinjeva, blizini glavnih atrakcija, velikih poslovnih i zabavnih centara, preko puta tržnog centra Malldova. na 500 metara od ulice Stefana čel Marea i na 15 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Kišinjev. Weekend Boutique Hotel ima dizajnerski enterijer, besplatan Wi-Fi i 2 elegantna restorana.U našoj ponudi se nalaze 1/2 i 1/3 sobe. Enterijeri Weekend Boutique Hotela su jedinstveno dizajnirani u elegantnom stilu 1950-ih. Sve sobe su klimatizovane i imaju satelitsku televiziju, radni prostor i moderno kupatilo.Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra od 07:00 do 10:00 u evropskom restoranu Tiramisu. Japanski specijaliteti služe se u restoranu Sakura. Recepcija u Weekend Boutique Hotelu je otvorena 24 sata dnevno. Parking na licu mesta je besplatan u Weekend Boutique Hotelu. Nalazi se na 5 km od izložbenog centra MoldExpo. Tržni centar Malldova udaljen je 1 minut hoda. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Šta posetiti u Kišinjevu?

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit