KIŠINJEV – MOLDAVIJA

ODESA - JAŠI - TIRASPOL

od 119€ / 6 dana

Kišinjev – Moldavija

Cena od 119€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

[maxbutton id=“1″]

 

Obaveštenje za prijavljene putnike (klikni ovde)

 

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUS

Kišinjev –  Upustite se u neistražene delove istočne Evrope, saznajte o lepoj i ružnoj strani istorije ovog dela sveta koji je uvek bio na udaru podela istoka i zapada starog kontinenta. Probajte vina iz najveće svetske vinarije, uživajte u zemljama sa nestvarno lepom prirodom. Pridružite nam se u prvomajskoj avanturi I upoznajte magični Kišinjev.

Kišinjev – Kišinjev (Chișinău) je glavni grad Moldavije. Potpuno je evropski grad, prava mala metropola, nije preveliki (u njemu živi nešto preko pola miliona stanovnika), urbanistički je potpuno sređen, sa doteranim javnim zgradama, širokim bulevarima, parkovima u centru, modernim tržnim centrima, raznim atrakcijama svuda po gradu, lepim i urbanim ljudima na ulici, studentima na travi ispred Univerziteta, kafićima i restoranima na svakom koraku…

1.

29. april 2020. (sreda) – Beograd – Srbija – Rumunija:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Rumunije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

30. April 2020. (četvrtak)  – Rumunija – Moldavija – Kišinjev:

Dolazak u Kišinjev oko podneva kada se smeštamo u hotel. Nakon kraćeg odmora, krećemo u obilazak ovog jako zanimljivog grada: muzej Moldavske istorije, stari deo grada, moldavsku verziju Trijumfalne kapije, neodoljive gradske botaničke vrtove i uživamo u priči o ovom sjajnom gradu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.

01. Maj 2020. (petak)  – Moldavija – Kišinjev – Tiraspolj:

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska u vinariju “Cricova”, jednu od najvećih vinarija na svetu sa preko 1.5 miliona buteljki vina, u podzemnim hodnicima dugačkim preko 73km. Uživamo u ukusima i mirisima vina koje nam pruža ova bogata vinarija. Nakon vinarije nastavljamo dalje u grad Tiraspolj, glavni grad samoproglašene Pridnjestrovkse Moldavske Republike. Krećemo sa upoznavanjem ovog grada i slušamo priču o mestu koje izgleda kao da je vreme stalo. Arhitektura, automobili, ulice, sve izgleda kao da se nalazite u muzeju komunizma na otvorenom. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4.

02. Maj 2020. (subota) – Moldavija – Kišinjev:

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska u Odesu. Grad na zapadu Ukrajine koji se nalazi na Crnom moru, udaljen 80km od moldavsko-ukrajinske granice. Dolazak u Odesu oko podneva. Krećemo u obilazak grada sjajne arhitekture: stari deo grada, Potemkinove stepenice – simbol Odese, koje predstavljaju kapiju grada kada mu se prilazi sa mora, prelepe gradske plaže, gradske katakombe – podzemne prolaze prepune pričama o istoriji ovog grada. Slobodno vreme. Polazak za Kišinjev. Dolazak u Kišinjev u večernjim časovima. Noćenje.

5.

03. Maj 2020. (nedelja)  – Kišinjev – Moldavija – Rumunija – Jaši :

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U kasnim prepodnevnim satima napuštamo Kišinjev, pozdravljamo se sa Moldavijom i polazimo za Rumuniju i Srbiju. U popodnevnim satima stižemo u Jaši (Rumunija),  gde nas očekuje obilazak Sabornog hrama Mitropolije Moldavske, mesto gde su u 18. veku prenete mošti Svete Petke. Slobodno vreme za predah i šetnju po Jašiju.  Sledi noćna vožnja preko Moldavije i Rumunije uz usputne pauze za odmor, osveženje…

6.

04. Maj 2019. (ponedeljak) – Srbija:

Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

 

SMEŠTAJ USLUGA 1/2
HOTEL COSMOS  3* ND 119€

ND- noćenje sa doručkom 

[maxbutton id=“1″]

* U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca

(minimum 40 putnika) Za polaske iz NIŠA cena se uvećava za 10 € iz KRAGUJEVCA za  5€

Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€

* Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 20€ po osobi*

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • 3 noćenja (sa doručkom) u hotelu Cosmos 3*,
 • Boravišnu taksu,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana,
 • organizaciju putovanja u celini.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu(važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).  Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  • 1,25€ dnevno (od 18 do 65 god.) /
  • 1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
   Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta.
 • NAPOMENA Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • Individualne troškove putnika.
 • NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša) Putnici obavezno moraju proveriti datume isteka svojih pasoša

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 3000 RSD u roku od 15 dana (od dana potpisivanja ugovora)
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (29. Mart 2020),
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

Hotel Cosmos 3*

Smešten je u samom centru Kišinjeva. Nudi renovirane i ne renovirane sobe sa balkonima, besplatnim bežičnim internetom. Svetli prostrani restoran poslužuje moldavsku i evropsku kuhinju. U ponudi su dvokrevetne sobe: Economy sobe su ne renovirane sobe, raspolažu sa krevetom(double/twin), radnim stolom, TV, WI-FI Internetom, telefonom, imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Standard sobe su renovirane, raspolažu sa krevetom(double/twin), radnim stolom, TV, WI-FI Internetom, telefonom, klima uredjajem i imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom.
Recepcija je otvorena 24 sata dnevno. Gosti hotela mogu birati doručak svakog jutra. Svetli, prostrani restoran je takođe otvoren za ručak i večeru. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit