Kijev

od 105€ / 6 dana

Kijev – Nova godina 2020

Cena od 105€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

[maxbutton id=“1″]

 

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUS

Kijev – Grad koji nazivaju „Jerusalim severa“ i „Majka svih ruskih gradova“. Kijev je grad crkava, kestenja, prelepih trgova i neobičnih građevina, grad na reci Dnjepar kojom ćemo krstariti i fotografisati veličantvene prizore na obalama. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte svoj magični Kijev.

Kijev  – Kijev je glavni i najveći grad Ukrajine. Nalazi se na severu države na obali reke Dnjepar. Kijev je grad sa izuzetno bogatom i zanimljivom istorijom. Osnovan je u V veku, a status grada dobija 1487. Po legendi, osnovala su ga trojica braće: Horiv, Kij i Šcek, koji su pripadali istočnoslovenskom plemenu Poljani. Dok je grad dobio ime po Kiju, koji se smatra naj značajninijim, a po nekima i jedinm osnivačem. Univerzitet u Kijevu osnovan je 1834. U gradu postoji 99 visokih škola, 25 muzeja, planetarijum, pozorište, botanički i zoološki vrtovi. Zbog velikog broja crkava i manastira i značaja za pravoslavni svet, od srednjeg veka grad nosi nadimak „Jerusalim severa“ (danas češće: „Jerusalim istoka“). Zbog svoje istorijske uloge, kao prestonica Kijevske Rusije, Kijev je poznat i kao „Majka ruskih gradova“. Kijev je bio centar prve ruske države poznate kao „ Kijevska Rusija “. Taj period trajao je od devetog do trinaestog veka.

1.

29. decembar 2019. (nedelja) Beograd – Srbija – Mađarska – Ukraina:

Polazak autobusa oko podneva sa glavne beogradske autobuske stanice. Očekuje nas dnevna i noćna vožnja preko Mađarske i Ukrajine uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

30. decembar 2019. (ponedeljak) – Ukrajina – Kijev:

U prepodnevnim časovima stižemo do našeg prvog odredišta, Kjeva. Prestonica Ukrajine, metropola mogućnosti, raskrsnica istočne i zapadne kulture…grad koji će vas ugodno iznenaditi svojim atraktivnim sadržajima, naročito ako ste prvi put u poseti. Smeštamo se u sobe. Slobodno vreme za kraći odmor. Nakon toga sledi pešačka info tura razgledanje starog jezgra grada. Slobodno vreme do večernjih sati kada sledi organizovan odlazak na žurku! Povratak u hotel. Noćenje.

3.

31. decembar 2019. (utotak) – Ukrajina – Kijev:

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnosti odlaska na fakultativni izlet, panoramsko razgledanje Kijeva na kojoj ćemo videti poznati trg i market Besarbski, Majdan Nezalezhnosti (Trg Nezavisnosti), mesto gde je počela Ukrajinska revolucija 2014. godine. Spomenik nezavisnosti, poznati hotel Ukrajina, aleja i spomenik blaženih 100, zgrada ukrajinskog parlamenta, Palata Marijinski koja je službena rezidencija ukrajinskog predsednika. Stadion Valerij Lobanovski, Muzej vode, Luk nazvan „ prijateljstvo naroda „ koji simbolizuje dobre odnose između Ukrajine i Rusije, Obići ćemo impresivni spomenik „Otadžbina mati„ kao i jedan od najznačajnijih spomenika Pravoslavne vere za Ruse i Ukrajinu „Kijevsko-pečerska lavra„. Slobodno vreme ili organizovani odlazak na žurku. Doček Nove godine!!! Noćenje.

4.

01. januar 2020. (sreda) – Ukrajina – Kijev:

Doručak. Mogucnost fakultativnog izleta u Pirogovo. Jugozapadno od Kijeva, pod otvorenim nebom smešten je muzej arhitekture i života Ukraine – Pirogovo. Ujedno, to je i najveći zaštićeni kompleks u istočnoj Evropi. Iz cele zemlje na taj prostor doneti su najlepši primerci drvene arhitekture od 16 – 19 veka. Na površini od 150 hektara čuvaju se palate, vetrenjače, udobne kolibe boljestojećih gradjana opremljene tradicionalnim nameštajem, crkve i još oko 70.000 različitih predmeta vezanih za svakodnevni život. Svaki objekat je uredjen u skladu sa tradicijom vezanom za kraj iz kog je donet. Repriza novogodišnje noći. Noćenje.

5.

02. januar 2020. (četvrtak) – Kijev – Ukrajina – Mađarska:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima napuštamo Kijev. Sledi noćna vožnja preko Ukrajine, Mađarske i Srbije uz usputne pauze za odmor, osveženje…

6.

03.januar 2020. (petak) Beograd:

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA (DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 490 rsd):

SMEŠTAJ USLUGA 1/2Standard room 1/2Economy room
HOTEL TOURIST*** BB 150€ 145€
119€
 
SMEŠTAJ USLUGA 1/6 1/8
HOSTEL SUN CITY 2 RO 105€ 105€

ND- noćenje sa doručkom 

[maxbutton id=“1″]

 

* U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca

(minimum 40 putnika) Za polaske iz NIŠA cena se uvećava za 10 € iz KRAGUJEVCA za 5

* Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 25 po osobi

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema program autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • 3noćenja (sa doručkom) u hotelu Tourist 3* u Kijevu,
 • Boravišnu taksu,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana,
 • organizaciju putovanja u celini.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu(važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).  Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  • 1,25€ dnevno (od 18 do 65 god.) /
  • 1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 15.000€ – plaćanje u agenciji,
   Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta.
 • NAPOMENA Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • Individualne troškove putnika.
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša) Putnici obavezno moraju proveriti datume isteka svojih pasoša

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2500 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 2500 RSD u roku od 15 dana (od dana potpisivanja ugovora) – rata u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 3000RSD 60 dana pre polaska,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (29.11.2019),
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

Hotel Tourist 3*

Ovaj hotel u neposrednoj blizini u turistickom kompleksu hotela koji se nalayi na samo par kilometara od centra grada. U ponudi su dvokrevtne sobe u čiju cenu su uključeni besplatan bežični internet i doručak na bazi švedskog stola. Hotel Tourist nudi šarmantan smeštaj u klasičnim stilu I kategorizovan je sa 3 zvezdice. Svaka soba poseduje kupatilo, radni sto, telefon, besplatan bežični internet.DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit