KIJEV

od 99€ / 6 dana

ONLINE PRIJAVA

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša i Kragujevca. Doplata za prevoz iz Niša 10€ i iz Kragujevca 5€ (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih – minimum 40 putnika).
 • Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Prevoz se može realizovati u blizini auto – puta – Novi Sad – Rodić Megamarket.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 25€ po osobi (prethodno je potrebno poslati upit agenciji).
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 500 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu.
 • 3 noćenja u izabranom smeštaju iz tebele, u dvokrevetnim sobama u Hotelu Tourist 3* (noćenje sa doručkom) ili u 1/6 i 1/8 sobama u Hostelu Sun City (samo noćenje).
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.)
  • 1.25€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Doplatu za prevoz iz Kragujevca 5€ po osobi, iz Niša 10€. (agencija zadržava pravo da otkaže prevoz iz drugih gradova ukoliko nema dovoljno zainteeresovanih putika).
 • Doplatu za 1/1 sobu – 60€ po osobi za celokupan period boravka, na cenu 1/2 sobe.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 500 RSD po promeni.
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta. Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • Obaveznu boravišnu taksu u Kijevu – 2€ po osobi po noći (plaćanje na licu mesta).
 • Individualne troškove putnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • narednih 5000 RSD (po osobi) u roku od 10 dana od dana dobijanja ugovora,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 29.11.2021).
 • Kredit: Go2 Event izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima
  otvoren tekući račun.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti
  (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. U slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19 najkasnije 48h pre polaska – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 2. U slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najkasnije 48h pre polaska – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
 3. U slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 4. U slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – putnicima iz tih delova prebivališta organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
 5. U slučaju da zemlja u kojoj se putuje ili zemlja tranzita uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (antigen test dozvoljen) – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.

Kijev – Nova godina 2022.

Cena od 99€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

29. DECEMBAR 2021. – 03. JANUAR 2022.

Kijev – Grad koji nazivaju „Jerusalim severa“ i „Majka svih ruskih gradova“. Kijev je grad crkava, kestenja, prelepih trgova i neobičnih građevina, grad na reci Dnjepar kojom ćemo krstariti i fotografisati veličantvene prizore na obalama. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte svoj magični Kijev.

Kijev  – Kijev je glavni i najveći grad Ukrajine. Nalazi se na severu države na obali reke Dnjepar. Kijev je grad sa izuzetno bogatom i zanimljivom istorijom. Osnovan je u V veku, a status grada dobija 1487. Po legendi, osnovala su ga trojica braće: Horiv, Kij i Šcek, koji su pripadali istočnoslovenskom plemenu Poljani. Dok je grad dobio ime po Kiju, koji se smatra naj značajninijim, a po nekima i jedinm osnivačem. Univerzitet u Kijevu osnovan je 1834. U gradu postoji 99 visokih škola, 25 muzeja, planetarijum, pozorište, botanički i zoološki vrtovi. Zbog velikog broja crkava i manastira i značaja za pravoslavni svet, od srednjeg veka grad nosi nadimak „Jerusalim severa“ (danas češće: „Jerusalim istoka“). Zbog svoje istorijske uloge, kao prestonica Kijevske Rusije, Kijev je poznat i kao „Majka ruskih gradova“. Kijev je bio centar prve ruske države poznate kao „ Kijevska Rusija “. Taj period trajao je od devetog do trinaestog veka.

1.

29. decembar 2021. / Beograd – Srbija – Mađarska – Ukrajina:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Ukrajine uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

30. decembar 2021. / Ukrajina – Kijev:

U prepodnevnim časovima stižemo do našeg prvog odredišta, Kijeva. Prestonica Ukrajine, metropola mogućnosti, raskrsnica istočne i zapadne kulture… grad koji će vas ugodno iznenaditi svojim atraktivnim sadržajima, naročito ako ste prvi put u poseti. Smeštamo se u sobe. Slobodno vreme za kraći odmor. Nakon toga sledi pešačka info tura razgledanje starog jezgra grada. Slobodno vreme do večernjih sati kada sledi organizovan odlazak na žurku! Povratak u smeštaj. Noćenje.

3.

31. decembar 2021. / Ukrajina – Kijev:

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet panoramsko razgledanje Kijeva na kojoj ćemo videti poznati trg i market Besarbski, Majdan Nezalezhnosti (Trg Nezavisnosti), mesto gde je počela Ukrajinska revolucija 2014. godine. Spomenik nezavisnosti, poznati hotel Ukrajina, aleja i spomenik blaženih 100, zgrada ukrajinskog parlamenta, Palata Marijinski koja je službena rezidencija ukrajinskog predsednika. Stadion Valerij Lobanovski, Muzej vode, Luk nazvan „ prijateljstvo naroda „ koji simbolizuje dobre odnose između Ukrajine i Rusije, Obići ćemo impresivni spomenik „Otadžbina mati“ kao i jedan od najznačajnijih spomenika Pravoslavne vere za Ruse i Ukrajinu „Kijevsko-pečerska lavra“, fakultativni izlet u Kievsko-pečerska lavra. Lavra je jedna od najstarijih, ujedno i najvažnijih pravoslavnih svetinja, koja je pod zaštitom UNESCO-a pravi je grad u srcu Kijeva. Povratak u hotel, slobodno vreme za odmor i pripreme za odlazak na najluđu noć. Organizovan odlazak na Doček Nove godine!!! Noćenje.

4.

01. januar 2022. / Ukrajina – Kijev:

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet Pirogovo. Jugozapadno od Kijeva, pod otvorenim nebom smešten je muzej arhitekture i života Ukraine – Pirogovo. Ujedno, to je i najveći zaštićeni kompleks u istočnoj Evropi. Iz cele zemlje na taj prostor doneti su najlepši primerci drvene arhitekture od 16 – 19 veka. Na površini od 150 hektara čuvaju se palate, vetrenjače, udobne kolibe boljestojećih gradjana opremljene tradicionalnim nameštajem, crkve i još oko 70.000 različitih predmeta vezanih za svakodnevni život. Svaki objekat je uredjen u skladu sa tradicijom vezanom za kraj iz kog je donet. Repriza novogodišnje noći. Noćenje.

5.

02. januar 2022. / Kijev – Ukrajina – Mađarska:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima napuštamo Kijev. Sledi noćna vožnja preko Ukrajine, Mađarske i Srbije uz usputne pauze za odmor, osveženje…

6.

03. januar 2022. / Beograd:

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

Hotel Tourist 3*

Ovaj hotel u neposrednoj blizini u turistickom kompleksu hotela koji se nalayi na samo par kilometara od centra grada. U ponudi su dvokrevtne sobe u čiju cenu su uključeni besplatan bežični internet i doručak na bazi švedskog stola. Hotel Tourist nudi šarmantan smeštaj u klasičnim stilu I kategorizovan je sa 3 zvezdice. Svaka soba poseduje kupatilo, radni sto, telefon, besplatan bežični internet.DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit