KEFALONIJA

od 219€ / 12 dana

Kefalonija

Cena od 219€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +18 Godina

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

 

Očaraće Vas od trenutka kada na nju kročite!

Želećete da upoznate ovo tajanstveno i romantično ostrvo okruženo visokim čempresima, prostranim maslinjacima, jedinstvenim jelama koje rastu samo ovde.

Sve to iznad kristalno plavog mora…

Kao pravi dragulj Jonskog mora, godinama je odolevala masovnom  turizmu. Kefalonija ostaje jedinstvena i originalna u svojoj prirodi i tradiciji. Očaraće Vas od trenutka kada na nju kročite! Želećete da upoznate ovo tajanstveno i romantično ostrvo okruženo visokim čempresima, prostranim maslinjacima, jedinstvenim jelama koje rastu samo ovde. Sve to iznad kristalno plavog mora…

 

KEFALONIJA je najveće ostrvo Jonskog arhipelaga sa površinom od 780km2. Nalazi se južno od Lefkade i Itake i severno od Zakintosa. Glavni grad i luka Kefalonije je još od 1757. godine Argostoli. On je ujedno i sedište Grčke pravoslavne crkve. Na Kefaloniji se nalazi i međunarodni aerodrom, smešten na 8 km od glavnog grada.

 

POROS – turističko naselje u jugoistočnom delu Kefalonije sa oko 1.100 stalnih stanovnika. To je vrlo miran gradić, poznat po lepim plažama koje se pružaju u celoj regiji. Treća je luka na Kefaloniji i odavde kreću trajekti za Peloponez, odnosno mesto povezuje Kefaloniju sa kopnenom Grčkom. Od glavnog grada Argostolija udaljeno je 40 km, a od Skale 12 km. Poros je jedno od najlepših i najatraktivnijih mesta na Kefaloniji, sa brojnim turistima pre svega iz Zapadne Evrope. Smešteno je u podnožju planina Atros i Pahni i okruženo bujnom vegetacijom.. Gradić ima gotovo sve sadržaje koje ćete  poželeti, od lepih plaža, preko romantičnog šetališta, do nekih od najlepših taverni i restorana na Kefaloniji, odnosno prodavnica, butika i suvenirnica. Glavna plaža zove se Aragia i smeštena je desno od gradske plaže. Aragia je više šljunkovita nego peskovita, sa kristalno čistom vodom i okružena zelenilom. Duž nje se nalazi i najveći broj taverni i barova u kojima je atmosfera uvek opuštena.

 

 

 

1.

15. jul / 24. jul / 02. avg 2018. / Beograd – Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta (okvirno vreme 12:00). Vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

16. – 24. jul / 25.jul – 02. avgust / 03. – 11.avg 2018. / Kefalonija (Poros):

U ranim popodnevnim satima dolazak u luku Kilini. Vožnja trajektom do Porosa na Kefaloniji, nakon čega sledi transfer do apartmana u Porosu. Smeštanje u apartmane i upoznavanje sa mestom boravka. Boravak
na Kefaloniji punih 9 noći.
Veče je rezervisano za žurke u kafićima i klubovima a dani za dnevne žurke, druženje, uživanje u čarima mora, sunca i peska na najpoznatijim plažama, Makris Giaolos, Myrthos, Petani, Assos, Antisamos, Platia
Ammos plaži. Doživljaj upotpunite obilaskom pećine Melisani, sa neverovatnom bojom podzemnog jezera, kao i posetom glavnom gradu Argostoli. Iskoristite svaki trenutak da upoznate ostrvo kome ćete se uvek vraćati.

11.

25. jul / 03. avgust / 12. avgust 2018. – Kefalonija – Grčka – Makedonija:

Pakovanje i napuštanje apartmana. Vožnja do luke Poros i dalje trajektom do Kilinija, odakle se put nastavlja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Noćna vožnja preko Grčke i Makedonije.

12.

26. jul / 04. Avgust / 13. avgust 2018. – Srbija:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

SMEŠTAJ Usluga 15. – 26. jul 24. jul – 04. avgust 02.  – 13. avgust
1/2 1/3 1/4 1/5 1/2 1/3 1/4 1/5 1/2 1/3 1/4 1/5
ASTIR ROOMS NA 259 239 x x 259 239 x x 259 239 x x
PENSION GALINI NA 239 x x x x x x x 239 x x x
SANTA IRENA NA 269 249 219 x 269 249 219 x 269 249 x x
VILA VICTOR NA 289 259 x x x x x x x x x x

Legenda: NA – “room rent“ ili najam apartmana (sobe) bez usluge ishrane;

 

 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10 € i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€
 • Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€
 • Za SOPSTVENI prevoz cena se umanjuje za 30€
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan iz Niša,  Novog Sada i Kragujevca (proveriti u agenciji).

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 9 noćenja u odabranim smeštajnim kapacitetima u Porosu na Kefaloniji,
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • Povratni brodski prevoz na relaciji Kilini-Poros-Kilini i transfer do smeštaja,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljanje
  Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  * 1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  * 1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ – plaćanje u agenciji),
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • narednih 5000 RSD najkasnije 60 dana pre početka aranžmana,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.

 

 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master Card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja
 • Kod plaćanja Master Card prepaid karticom Vojvođanske banke, ostvaruje se popust od 10% na osnovnu cenu aranžmana. Odnosi se samo na celokupnu uplatu redovne ponude (popust na popust ne važi)
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

PANSION GALINI 1*

Pansion Galini je smešten u selu Poros na Kefaloniji, na samo 100 metara od plaže Araja i u okviru pešačke udaljenosti od taverni i supermarketa. U ponudi ima besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i klimatizovane sobe sa balkonom (klima se doplaćuje na licu mesta). DETALJNIJE

HOTEL SANTA IRENA 2*,

Objekat Santa Irena smešten je na 400m (5 minuta hoda) od centra sela Poros i na 200 metara od šljunkovite plaže u Porosu. U ponudi ima klimatizovane sobe sa sopstvenim balkonom (klima se doplaćuje na licu mesta).
Sobe smeštajnog objekta Irena gledaju na planine ili na vrt.

ASTIR ROOMS

Objekat Astir Rooms se nalazi u srcu Porosa, na samo 10 metara od plaže u mestu Poros na Kefaloniji i na 100 metara od centra. Iz smeštajnih jedinica se pruža pogled na Jonsko more, ostrvo Itaka i luku. Sve jedinice su klimatizovane i sadrže TV sa satelitskim kanalima. Klima se doplacuje na licu mesta.

VILA VICTOR

Smeštena u Porosu na Kefaloniji, vila Victor nudi besplatan bežični internet i smeštaj za samostalan boravak. Nalazi se na 900 metara od plaže u Porosu. Svi klimatizovani apartmani opremljeni su TV-om i imaju balkon sa pogledom na more ili na planine. Sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i čajnu kuhinju sa šporetom i rernom.Međunarodni aerodrom Kefalonija udaljen je 35 km. Vila Victor se nalazi na 40 km od grada i luke Argostoli.

Skala plaža

Skala plaža je jedna od najlepših peščanih plaža na jugu Kefalonije. Na glavnoj ulici, odmah iza plaže nalazi se dosta kafića i restorana.

Antisamos plaža

Antisamos je atraktivna plaža poznata po filmu Mandolina kapetana Korelija u kome glume Nikolas Kejdž i Penelope Kruz. Ova plaža je domaćin Ministry od Sound festivala.

Mitros plaža

Mitros plaža je jedna od najlepših plaža Grčke. Plaža je od belog peska koji postaje sve sitniji kako prilazite moru i dugačka je kilometar ipo.

Makris Gyalos-Costa Costa bar

U okviru ove prelepe plaže nalazi se jedan od najatraktivnijih beach barova na ostrvu „COSTA COSTA“ sa odličnom muzikom, vrhunskim pićem i hranom, a tu su i ležaljke sa baldahinima.

Island Tour

Obilazak pećina Drigerati i Melisani, Manastira sv. Gerasima, čudotvorca i zaštitinika Kefalnije, kao i obilazak i degustacija vina u lokalnoj vinariji. Obilazak primorskog grada Agia Efime i kupanje na obližnjoj plaži.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit