KEFALONIJA

od 150€ / 12 dana

ONLINE PRIJAVA

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

SMEŠTAJ  TERMIN
10.09 – 21.09.
1/2 1/3 1/4 1/5
MAKEDONIJA 185 170 160
150
ZANZA FRONT 210 x x x
ZANZA 195
x x x
 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 7 €
 • Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 7€
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 15, prevoz će biti organizovan  Novog Sada (proveriti u agenciji).

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 9 noćenja u odabranim smeštajnim kapacitetima u Porosu na Kefaloniji,
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • Povratni brodski prevoz na relaciji Kilini-Poros-Kilini i transfer do smeštaja,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje
  Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  * 1.75€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  * 1.25€ dnevno (ispod 18 god.) – plaćanje u agenciji,
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ – plaćanje u agenciji) – Plaćanje boravišnih taksi je na licu mesta agencijskom predstavniku.
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije ,
  • 3000 RSD 30 dana nakon prve uplate,
  • ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Go2 Event-a.
 • Kredit: Go2 Event izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja,
U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Kefalonija – Leto 2021.

Cena od 150€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +16 Godina

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Očaraće Vas od trenutka kada na nju kročite!

Želećete da upoznate ovo tajanstveno i romantično ostrvo okruženo visokim čempresima, prostranim maslinjacima, jedinstvenim jelama koje rastu samo ovde.

Sve to iznad kristalno plavog mora…

Kao pravi dragulj Jonskog mora, godinama je odolevala masovnom  turizmu. Kefalonija ostaje jedinstvena i originalna u svojoj prirodi i tradiciji. Očaraće Vas od trenutka kada na nju kročite! Želećete da upoznate ovo tajanstveno i romantično ostrvo okruženo visokim čempresima, prostranim maslinjacima, jedinstvenim jelama koje rastu samo ovde. Sve to iznad kristalno plavog mora…

KEFALONIJA je najveće ostrvo Jonskog arhipelaga sa površinom od 780km2. Nalazi se južno od Lefkade i Itake i severno od Zakintosa. Glavni grad i luka Kefalonije je još od 1757. godine Argostoli. On je ujedno i sedište Grčke pravoslavne crkve. Na Kefaloniji se nalazi i međunarodni aerodrom, smešten na 8 km od glavnog grada.

POROS – turističko naselje u jugoistočnom delu Kefalonije sa oko 1.100 stalnih stanovnika. To je vrlo miran gradić, poznat po lepim plažama koje se pružaju u celoj regiji. Treća je luka na Kefaloniji i odavde kreću trajekti za Peloponez, odnosno mesto povezuje Kefaloniju sa kopnenom Grčkom. Od glavnog grada Argostolija udaljeno je 40 km, a od Skale 12 km. Poros je jedno od najlepših i najatraktivnijih mesta na Kefaloniji, sa brojnim turistima pre svega iz Zapadne Evrope. Smešteno je u podnožju planina Atros i Pahni i okruženo bujnom vegetacijom.. Gradić ima gotovo sve sadržaje koje ćete  poželeti, od lepih plaža, preko romantičnog šetališta, do nekih od najlepših taverni i restorana na Kefaloniji, odnosno prodavnica, butika i suvenirnica. Glavna plaža zove se Aragia i smeštena je desno od gradske plaže. Aragia je više šljunkovita nego peskovita, sa kristalno čistom vodom i okružena zelenilom. Duž nje se nalazi i najveći broj taverni i barova u kojima je atmosfera uvek opuštena.

1.

1. dan: Beograd – Severna Makedonija – Grčka:

Okupljanje grupe u prepodnevnim satima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Vožnja kroz Srbiju, Severnu Makedoniju i Grčku.

2-10.

2 – 10. dan Kefalonija:

Stižemo u Kefaloniju. Smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka u Kefaloniji, biće organizovan svakodnevni
fakultativni program: izleti do najlepših plaža, noćni provod, obilazak pećina, krstarenje. Biće ovo još jedno
neverovatno putovanje koje ćete pamtiti.

11.

11. dan: Kefalonija – Grčka – Severna Makedonija:

Pakovanje i napuštanje apartmana. Vožnja do luke Poros i dalje trajektom do Kilinija, odakle se put nastavlja kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Noćna vožnja preko Grčke i Makedonije.

12.

12. dan – Srbija:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Makedonija 2*

Vila smeštena na 40tak metara od plaže i glavnog trga u Porosu, u prvoj poprečnoj ulici. Sastoji se od 1/2 studija i 1/3 i 1/4 apartmana. Jedinice imaju kuhinju i terasu. Vila se nalazi na 270 metara (3min) od najbližeg bazena koji se može koristiti uz konzumaciju. Vila poseduje bežični internet i klima uređaje čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta. DETALJNIJE

Zanza 2*

Vila smeštena na samo 15 metara udaljenosti od plaže i na 400 metara od centra. U ponudi su studiji za dve osobe opremljeni mini kuhinjom. Svaki studio ima svoje kupatilo i mogućnost doplate korišćenja klima uređaja. U ponudi su i studiji sa pogledom na more. DETALJNIJE

Skala plaža

Skala plaža je jedna od najlepših peščanih plaža na jugu Kefalonije. Na glavnoj ulici, odmah iza plaže nalazi se dosta kafića i restorana.

Antisamos plaža

Antisamos je atraktivna plaža poznata po filmu Mandolina kapetana Korelija u kome glume Nikolas Kejdž i Penelope Kruz. Ova plaža je domaćin Ministry od Sound festivala.

Mirtos plaža

Mirtos plaža je jedna od najlepših plaža Grčke. Dugačka je kilometar i po i sačinjena je od mlečno belog peska koji postaje sve sitniji kako prilazite moru.

Makris Gyalos-Costa Costa bar

U okviru ove prelepe plaže nalazi se jedan od najatraktivnijih beach barova na ostrvu „COSTA COSTA“ sa odličnom muzikom, vrhunskim pićem i hranom, a tu su i ležaljke sa baldahinima.

Island Tour

Obilazak pećina Drigerati i Melisani, Manastira sv. Gerasima, čudotvorca i zaštitinika Kefalnije, kao i obilazak i degustacija vina u lokalnoj vinariji. Obilazak primorskog grada Agia Efime i kupanje na obližnjoj plaži.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit