JAT APARTMANI

JAT APARTMANI

Lokacija: u centru svih glavnih sadržaja ovog turističkog centra na nadmorskoj visini od 1.780 m. Najbliže žičare, „Pančićev vrh“ i „Malo jezero“ su u neposrednoj blizini .

Karakteristike: Gostima hotela je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan wireless internet u celom hotelu.

Studio 0+1 tip A (2 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa sofom na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Studio 2+0 tip B (2 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa dva kreveta, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Studio 1+1 tip C (3 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa jednim krevetom i jednu sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolomzaručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Studio 2+1 tip D (4 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa dva odvojena kreveta, jednu sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Studio 3+1 tip E1 (5 osoba) Studio ima jednu prostoriju sa tri odvojena ležaja i sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Apartman 3+1 tip E2 (5 osoba) Apartman ima dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, spavaću sobu sa tri kreveta, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

Apartman 2+2 tip F2 (6 osoba) Apartman, jedna sofa na razvlačenje u dnevnom boravku, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i jedna spavaća soba sa dva klasična ležaja.

Apartman 4+1 tip F1 (6 osoba) Apartman ima dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, dve spavaće sobe sa po dva kreveta koje imaju parapetni zid, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.