JAHORINA

od 119€ / 4 dana

Jahorina – Nova godina 2023

Cena od 119€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

4 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

30. DECEMBAR 2022. – 02. JANUAR 2023.

Ove zime pred Vama je jedinstvena prilika da doživite najluđi i najzanimljiviji provod na planinskoj lepotici Jahorini.

Zadovoljstvonam je da Vam predstavimo Jahorinu, snežnu lepoticu, planinu koja je 1984. godine bila domaćin 14. Zimskih olimpijskih igara, a koja je i danas jedan odnajvećihskijaških i zimskih turističkih centara na Balkanu. Jahorina spada u visoke planine dinarskog sistema. Jahorinski planinski masiv dužine je 30 kilometara, sa nekoliko vrhova, od kojih je najviši vrh Ogorjelicasa 1916 metara nadmorske visine. Jahorina je od Sarajeva udaljena svega 28 km, a od Beograda 320 km.

Jahorina je jedna od najpoznatijih zimskih, planinskih turističkih centara na Balkanu. Masiv planine Jahorine spada u visoke dinarske planine i dugačak je 30 kilometara. Njen najviši vrh je Ogorijelica koji se nalazi na 1916 metara nadmorske visine. Planina raspolaže sa 20 km uređenih ski staza opremljenih sa 3 šestoseda, 4 ski-lifta i 3 dvoseda koja u jednom satu mogu da prevezu više od 10.000 skijaša. Na više mesta se nalaze ski rental servisi u kojima postoji mogućnost iznajmljivanja ski opreme. Kao posledica mešanja mediteranskih i kontinentalnih vazdušnih struja, Jahorina ima umereno blagu planinsku klimu. Ova klimatska karakteristika daje mogućnost uživanja u kombinacji visokog snežnog pokrivača i vedrog i sunčanog neba, što je san svakog istinskog zaljubljenika u skijanje.  Jahorina ima a u proseku 170 snežnih dana godišnje sa prosečnom visinom (od novembra do maja) 106 cm. Sarajevo se nalazi na svega 28 km udaljenosti, dok je Beograd udaljen 320 km.

Za Novu godina Jahorina nudi nezaboravan ugođaj. Planina biva ukrašena snežnim dekorom, novogodišnjom rasvetom i obiljem restorana i klubova sa organizovanim dočekom. Poslednjih godina grad Pale u saradnji sa Skijalištima Srbije na Jahorini  organizuju i kolektivne dočeke Nove godine za sve posetioce planine dovodivši popularne pop pevače koji prave uspešne koncerte koji bivaju medijski veoma propraćeni.

Grad Pale

Predlažemo da tokom boravka na Jahorini posetite grad Pale. Ovaj omanji gradić na 12 km udaljenosti od Jahorine se razvio prvenstveno zahvaljujući  Zimskim olimpijskim igrama. Bio je sedište entiteta Republike Srpske, ali je taj status izgubio 1998. kada je tu ulogu preuzela Banja Luka.
U Palama pored ostalih kulturno istorijskih spomenika, prvenstvemo posetite Cekovića kuću koja je izgrađena 1915. godine i jedna je od najlepših i najočuvanijih i kuća na ovim prostorima sa početka 20. veka. Proglašena je jednim od nacionalnih spomenika BiH. U kući se danas nalazi Galerija likovne kolonije Pale.

 

Sarajevo

Glavni grad Federacije BiH  je i najveći kulturni, ekonomski urbani centar i sededište Sarajevskog kantona. Okružen je olimpijskim planinama Jahorina, Bjelašnica, Treskavica, Igman i Trebević, Grad koji svedoči tragičnim pričama iz Prvog, Drugog svetskog rata, kao i rata 90-ih, ali i nekim svetlijim dogadjajima kao što su Zimske olimpijske igre 1984. Grad obiluje znamenitostima koje posetioci mogu da vide uz neizostavnu pauzu za kafu u starom gradskom jezgru – Baščaršiji, koja uspešno čuva duh vremena starih zanatskih radionica i dućana.

 

Korisno je znati

Sredstvo plaćanje je konvertibilna marka. Za 1 evro dobija se 1,95 maraka.  Dinari se mogu takodje zameniti u menjačnicama. Kafa u restoranima košta od 1 do 3 marke, Kuvano vino oko 4 marke, a čaj od 1 do 2 marke.

 

Da li ste znali (o Sarajevu)?

Sarajevo je u prošlosti svetskoj javnosti uglavnom bilo poznato kao mesto izbijanja Prvog svetskog rata. Da bi taj imidž promenili, jugoslovenske vlasti su uložile velike napore da zemlju prikažu u drugačijem svetlu, konkurišući za domaćina 14. Zimskih olimpijskih igara 1984. Za realizaciju ovih igara, kakve balkansko poluostrvo nije videlo još od igara u Atini, izdvojena su neverovatno velika sredstva i izgrađen je veliki broj impozantnih infrastrukturnih građevina za to vreme. Grad na čijim planinama su igrane ove igre i u kog su bile uprte oči svetske javnosti, uspešno je poslalo poruku svetskog mira i bratstva među ljudima. Ovaj imidž ga je krasio sve do 90-tih godina prošlog veka, kada je ponovo poslao negativnu, bratoubilačku sliku, zahvaljujući građanskom ratu koji ga je tada zadesio.

 

1.

1. dan (petak): 30. decembar 2022. / Beograd – Jahorina:

Sastanak grupe u Beogradu sa glavne beogradske autobuske stanice BAS, planirani polazak u prepodnevnim satima između (8-9h). Dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Dolazak na Jahorinu u večernjim časovima. Smeštaj u sobe. Noćenje.

2.

2. dan (subota): 31. decembar 2022. / Jahorina:

Vreme previđeno za skijanje (radno vreme žičara je od 9:00 do 16:00), vožnja motornim sankama, igre bez granica, takmičenja u skijanju, bordanju, sankanju, grudvanju… Povratak u smeštaj i spremanje za proslavu Nove godine! Doček Nove godine… Noćenje.

3.

3. dan (nedelja): 01. januar 2023. / Jahorina / fakultativni izlet Sarajevo:

Vreme previđeno za skijanje ili individualne aktivnosti u popodnevnim satima organizovan fakultativni izlet obilazak Sarajeva. Po povratku u smeštaj kratak predah i spremanje za reprizu novogodišnje večeri u obližnjem klubu. Noćenje.

4.

4. dan (ponedeljak): 02. januar 2023. /Jahorina – Beograd:

Napuštanje soba u jutarnjim časovima. Slobodno vreme predviđeno za skijanje ili druge aktivnosti, od 14:00h oproštajna dnevna žurka. Okupljanje za povratak u 16:30h. Planiran povratak oko 17:00h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd na parking u kasnim večernjim časovima.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (NA ili ND) + BUS PREVOZ

Smeštaj Usluga 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6
Ognjište 2*
popunjeno
BB 189€ 169€ 149€
/ /
Max Well 2*
popunjeno
NA 169€ 149€ 139€ 129€ 119€
Gaga 2*
popunjeno
NA 179€ / 159€ / /

NA – najam smeštaja bez ishrane. BB – noćenje sa doručkom.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 10€, iz Niša 15€, iz Kragujevca 10€. Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz potrebno je poslati upit agenciji.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Povratni autobuski prevoz (ac, dvd, klima) na relaciji Beograd – Jahorina – Beograd.
 • Smeštaj u apartmanima i sobama u smeštajima Gaga i Max Well apartmani 2* na bazi najma i Ognjište 2* na bazi najma sa doručkom.
 • 15% popusta za iznajmljivanje ski opreme.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.30€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
  • Doplata za skijaško osiguranje 50% na cenu osnovnog osiguranja. Za osobe od 18-65 god. ukupan iznosi 10,8€ po osobi , za osobe mlađe od 18 godina ukupna cena iznosi 7,8€ po osobi – plaćanje u agenciji.
 • Boravišna taksa i osiguranje u iznosi 1.5€/dnevno (3 noćenja – 4,5€) – plaćanje u agenciji.
 • Fakultativni izleti – obilazak Sarajeva i vožnja ratrakom. Doček Nove godine i repriza.
 • Ski pass.
 • Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji,
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 dinara po promeni.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate – 1000 dinara po promeni.
 • Individualne troškove putnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD na dan prijave
  • 3000 RSD – 15 dana od dana prijave
  • 5000 RSD 60 dana pre početka aranžmana (do 30.10.2022.)
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2022.)
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
 4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
 5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Jahorina smeštaj doček 2023.

Apartmani Max Well 2*

Nalaze se na na Jahorini, na samo 300 metara udajenosti od ski staza, a 600 metara od žičare. Sve smeštajne jedinice ovih apartmana imaju pogled na planinu i nedavno su renovirane. Šestokrevetni apartmani se sastoje od hodnika, kupatila, spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa dva troseda koji se razvlače i čine francuski ležaj i namenjen je za boravak do 6 osoba. Kuhinje su opremljene rernom, frižiderom, kuhinjskim posuđem i trpezarijom, a kupatila sa besplatnim toaletnim priborom. Šestokrevetni apartmani koji su u našoj ponudi su opremljen kaminom za koji su obezbedjena drva. U ponudi su takođe dvokrevetne i trokrevetne sobe koje se sastoje se od kupatila i boravka u kojem su smešteni kreveti. Sobe ne poseduju kuhinju. Apartmani Max-Well u svom sastavu imaju ostavu za odlaganje ski opreme. DETALJNIJE

Pansion Ognjište 2*

Nalazi se na 100 metara udaljenosti od druge najduže staze na planini Jahorina, staze Poljice na kojoj su instalirani ski lift, gondola i šestosed. U sklopu pansiona gostima su na raspolaganju restoran Ognjište, kamin sala, zimska bašta sa pogledom na ski stazu, skijašnica, mini sauna (korišćenje uz doplatu na licu mesta). Sobe su dvokrevetne strukture francuski ležaj ili dva odvojena kreveta ili dvokrevetne sa jednim ili dva pomoćna ležaja, bazičnog kvaliteta, opremljene TWC-om i TV-om. Višekrevetne sobe su sobe strukture francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i kreveti na sprat. Sobe poseduju bežični intrernet (Wi- Fi). Usluga: noćenje sa doručkom /doručak – švedski sto, samoposluživanje. DETALJNIJE

Apartmani Gaga 2*

Apartmani Gaga se nalaze u neposrednoj blizini starog hotela Šator. Poseduju smeštajne jedinice različitih kapaciteta. U našoj ponudi se nalaze četvorokrevetni studiji koji se sastoje se od hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom u kojem se nalaze dve ugaone garniture na rasklapanje. U ponudi je i dvokrevetna soba koja nema kuhinju. Od staze Poljice je udaljen oko 400 m i oko 600m od žičare. Poseduje svoj parking za goste. U neposrednoj blizini smeštaja nalaze se prodavnice i pekara. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit