ITALIJANSKA TURA

VENECIJA - VERONA - RIM - FIRENCA

Cena od 149€ / 7 dana

ITALIJANSKA TURA – Jesen 2022.

VENECIJA – VERONA – RIM – FIRENCA

Cena od 149€ / po osobi

 • 7 dana
 • +16 godina

11 – 17. OKTOBAR 2022.
14 – 20. OKTOBAR 2022.
18 – 24. OKTOBAR 2022. 

7 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Grad sa puno lica i još više priča i istorije…preko 2.500 godina istorije može se otkriti u ovom „večnom gradu – od antičkog Rimskog foruma do Koloseuma i Panteona, kao i veličanstvene bazilike Svetog Petra, skulptura i slika.

RIM – Grad sa puno lica i još više priča i istorije, glavni grad Italije i regiona Lacio. Nalazi se na zapadu centralnog dela Apeninskog poluostrva na ušću reke Anijen u Tibar. Podignut je na sedam brežuljaka.Prema legendi grad je osnovao Romul, potomak trojanskog junaka Eneja, 753 godine p.n.e. i danas simbol grada predstavlja vučica koja je othranila Romula i Rema. Ovaj ‘’večni grad’’ je jedinstven  u svetu po stotinama muzeja, crkava, arheoloških nalazišta, galerija, spomenika i prelepih fontana.

Venecija – kraljica Jadrana, Venecija je u srednjem veku bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope. Poznata kao dugogodišnja prestonica Mletačke Republike, jedinstveni grad na svetu, izgrađena na 118 ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica.

Verona – grad večne ljubavi Romea i Julije. U ovom gradu umetnosti je sačuvano vise od 50 crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila. Tu se nalazi i Rimski teatar – Arena iz prvog veka.

Firenca – Smeštena je na reci Arno u regiji Toskana. Nazivaju je ”Grad muzej” ili “Muzej na otvorenom”.U Firenci su tokom renesanse živeli brojni poznati umetnici – Đoto, Leonardo da Vinči, Mikelanđelo, Donatelo, Botičeli…u ovom gradu je rođen i Dante Aligijeri!

1.

1. dan: 11. oktobar (utorak) / 14. oktobar (petak) / 18. oktobar (utorak): Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Sastanak grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim časovima (okvirno vreme 16h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Italije sa usputnim pauzama radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2.

2. dan: 12. oktobar (sreda) / 15. Oktobar (subota) / 19. oktobar (sreda): Venecija – Verona:

Dolazak u Punta Sabioni u jutarnjim časovima. Celodnevni boravak u Veneciji do večernjih sati. Prevoz brodićem do Venecije (fakultativno). Ovaj neobično romantičan i tajanstven grad ispresecan uzanim uličicama i kanalima oduševiće vas svojom posebnošću. Vožnja gondolom, Duždeva palata, Most uzdaha, Muzej lepih umetnosti, Santa Marija Della Salute samo su deo ponude koju ne smete propustiti tokom posete ovom prelepom italijanskom gradu. Nastavak putovanja ka Rimu uz kraći obilazak Verone. Priča o Romeu Montegiju i Juliji Kapuleti, koji su za svoju ljubav žrtvovali živote i time postali simbol prave i tragične ljubavi, razlog je zbog kojeg svake godine više od tri miliona turista poseti ovaj mali grad sa stopostotnom italijanskom atmosferom. Prelepi i živahni trgovi uvek su mesto raznoraznih zbivanja i performansa i atmosfera je zaista prijatna. A kad vam konobar donese čuveni italijanski kapućino, sa penom u obliku srca, još jednom će vam potvrditi da ste u gradu ljubavi. Nakon obilaska sledi noćna vožnja ka Rimu.

3.

3. dan: 13. oktobar (četvrtak) / 16. oktobar (nedelja) / 20. oktobar (četvrtak): Rim:

Dolazak u Rim u jutarnjim satima. Vreme predviđeno za pešačku gradsku turu u pratnji vodiča: Piazza Venecia, Vitorio Emanuele, Fontana di Trevi, Španske stepenice, …saznajte zašto su španske stepenice omiljeno okupljalište mladih iz Rima i otkrijte sve tajne najlepšeg grada u Italiji. Nakon prvog upoznavanja sa gradom mogućnost fakultativnog obilaska Vatikana, najmanje nezavisne države na svetu. Ono što ćemo videti su dela nepocenjive umetničke vrednosti, građevine poput Bazilike Sv. Petra i Sikstinske kapele koje se vezuju za poznate renesanse umetnike Botičelija, Berninija, Rafaela i Mikelanđela. Slobodno vreme do poslepodnevnih sati i nakon toga smeštanje u kamping. U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog panoramskog obilaska Rima u pratnji lokalnog vodiča. Žurka. Noćenje.

4.

4. dan: 14. oktobar (petak) / 17. oktobar (ponedeljak) / 21. oktobar (petak): Rim – Napulj (fakultativno):

U jutarnjim časovima mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Napulj. Obilazak znamenitosti i upozavanje grada Napulja u pratnji vodiča: srednjevekovni zamak Nuovo, Kraljevska palata, Pasaž Umberta I, trgovačka ulica Toledo nakon toga slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Rim. Dolazak u kamping. Žurka. Noćenje.

5.

5. dan: 15. oktobar (subota) / 18. oktobar (utorak) / 22. oktobar (subota): Rim – Tivoli (fakultativno):

Slobodno vreme. U popodnevnim satima mogućnost fakultativnog odlaska u Tivoli. Tivoli je gradić 30-ak kilometara istočno od Rima. Obilazi se „Villa D’Este“ koja se smatra remek delom iz doba renesanse sa fenomenalnim baštama i fontanama. Izgrađena je u XVI veku i pripadala je kardinalu D’Esteu. Palatu krase mnogobrojni mozaici koji predstavljaju slike iz svakodnevnog života. U večernjim satim povratak u Rim. Slobodno vreme. Žurka. Noćenje.

6.

6. dan: 16. oktobar (nedelja) / 19. oktobar (sreda) / 23. oktobar (nedelja): Rim – Firenca:

Napuštanje smeštaja. Ukoliko želite da još malo istražite ovaj predivni grad preporučujemo fakultativnu turu „Anđeli i demoni“. Ovo je idealna prilika da se prošetate ulicima Rima i obiđete neke od najvećih znamenitosti večnog grada, poput Panteona, trga Navona sa najlepšom fontanom Četiri reke, trga Popolo ili zamka Sant Angelo, kao i mnogih drugih. Prošetaćemo putevima iluminata i otkriti neke od misterija koje je probudio bestseler Den Brauna „Anđeli i demoni“. Nakon izleta slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen nastavak putovanja do Milana uz dvočasovni, kasni noćni obilazak Firence – proveravamo zašto je još od ranog 19. veka slavljena kao najlepši grad u Italiji. Na svakom koraku zatičemo neki vredni spomenik: Duomo, Uffizi galerija, čuveni most Ponte Vecchio, Santa Maria del Fiore… Povratak za Srbiju. Noćna vožnja.

7.

7. dan: 17. oktobar (ponedeljak) / 20. oktobar (četvrtak) / 24. oktobar (ponedeljak): Beograd:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

REGULARNA CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI JE U €.

Smeštaj Soba / Usluga Cena po osobi u €
Roma Camping
mlt bungalov – RO 149
1/2 bungalov – RO 179
Scheppers Hotel 3* mlt sobe – BB 189
1/2 soba – BB 199

*RO – room only. MLT – višekrevetni smeštaj. 1/2 – dvokrevetni smeštaj.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na navedenim relacijama prema programu (visokopodni ili dabldeker, ac, tv, dvd, prosečne udobnosti).
 • 3 noćenja u odabranom smeštaju u Rimu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.30€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Doplatu za peškire u Roma Campingu – 3€ – plaćanje na destinaciji (cena podložna promeni),
 • Fakultativne izlete na destinaciji.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Boravišnu taksu: 2€ po noći – plaćanje na destinaciji (cene podložne promeni) – za Roma Camping,
 • Boravišnu taksu: 4€ po noći – plaćanje na destinaciji (cene podložne promeni) – za Scheppers hotel,
 • Doplatu za polazak iz Niša, Kragujevca i Novog Sada: 10€ – plaćanje u agenciji (min. broj prijavljenih putnika je 40) – putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska,
 • Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • Individualne troškove putnika.

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 2000 RSD prilikom rezervacije,
  • 2000 RSD do 01.08.2022.
  • 2000 RSD do 15.08.2022.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (11 / 18. septembar 2022)
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
  2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a  najkasnije 48 sati pre polaska.
  3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
  4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
  5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 5% ako se putovanje otkaže do 120 dana pre početka putovanja,
• 20 % ako se otkaže od 119 do 90 dana pre početka putovanja,
• 50 % ako se otkaže 0d 89 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80 % ako se otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
• 100 % ako se otkaže od 44 do pre početka ili u toku putovanja.

Roma Camping in town

Kamp naselje Roma nalazi se na samo 6 km od Vatikana i predstavlja najbliži kamp starom jezgru Rima. U ponudi ima samostalne smeštajne jedinice, otvoreni bazen i punkt za informacije, bar za druženje i okupljanje, restoran… Kamp Roma raspolaže brvnarama (chaletima) i klimatizovanim bungalovima. Sadržaji kampa obuhvataju dobro snabdeven supermarket, perionicu veša i menjačnicu. U pićima i laganim obrocima možete uživati tokom celog dana u baru Ciao Bella pored bazena. U restoranu se služe jela italijanske kuhinje i sveže pripremljene pice. Za nekoliko minuta vožnje autobusom možete stići do stanice metroa Kornelija, ili 10-tak minuta pešice, na liniji A. Takođe možete rezervisati uslugu prevoza do Vatikana i do oba rimska aerodroma, Fiumicino i Ciampino.

Bungalov: mobilna kućica sa 2 odvojena ležaja, trećim krevetom na sprat, sa klimom i privatnim kupatilom.

Chalet: mobilna kućica sa 2 sobe, u jednoj se nalaze 2 odvojena ležaja i 3. krevet na sprat, a u drugoj bračni ležaj, potpuno opremljena kuhinja, 2 kupatila, klima, frižider.

DETALJNIJE

Hotel Scheppers 3*

Nalazi se u Rimu na 6km od Vatikana. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Sve smeštajne jedinice sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. Sve sobe imaju WiFi. Usluga je noćenje sa doručkom. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit