HURGADA

EGIPAT AVIO

od 596€ / 11-12 dana

Hurgada – Leto 2021.

Cena od 596€ / po osobi

 • 11/12 dana
 • Čarter let

TERMINI POLAZAKA: od 26. juna do 07. septembra.

Hurgada je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Egiptu. Predivni hotelski kompleksi, još lepše peščane plaže, tirkizno more i raznovrsni izleti privlače najviše pažnje.

Stari deo grada Hurgada odlikuju prodavnice začina, čajeva, parfema i suvenira, dok ćete u marini uživati u pogledu na luksuzne jahte i brodove dok ispijate omiljeni koktel u nekom od brojnih kafića. Dok ste u Hurgadi, nikako nemojte propustiti izlet brodom do Rajskog ostrva, ronjenje oko korala i plivanje sa delfinima. Zaista je jedinstveno i nezaboravno iskustvo da provedete dan u beduinskom selu, upoznate se sa njihovim običajima i načinom života i da uživate u safariju kroz pustinju.

Verovatno najpopularnija turistička atrakcija za sve koji borave u Hurgadi jesu Luksor, Asuan, Naserovo jezero i Dolina kraljeva. Prepustite se lepotama pustinje i uronite u istoriju civilizacije!

DETALJAN CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI KLIKOM NA – HURGADA 2021.

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Avio prevoz čarter letom avio kompanije Air Serbia na relaciji Beograd – Hurgada- Beograd,
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila,
 • Grupni transfer aerodrom – izabrani hotel – aerodrom,
 • YQ takse u visini od 10 EUR,
 • Aerodromske takse u visini od 51.4 EUR,
 • Usluge predstavnika, troškove organizacije putovanja.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji,
 • Fakultativne izlete,
 • Individualne troškove putnika,
 • Sve što nije naznačeno pod „PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE“,
 • Sve navedene takse su podložne promeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplata do polaska:
  • Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano. Uplate po ranom booking-u podležu drugačijoj dinamici plaćanja.
 • Platne kartice: Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
 • Plaćanje na rate: Bez kamate, kreditnim karticama Visa i Master Banca Intesa ,Komercijalne banke i Poštanske štedionice (do 6 mesečnih rata). Kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije.
 • Čekovima građana u više rata: Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
 • Preko računa.
 • Administrativnom zabranom.
 • Turističkim kreditom.

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE „PONTE TRAVEL“ SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA, Licenca OTP 467/2020

Kategorija licence A25, polisa broj 470000045579

1.

1. dan: Beograd – Hurgada

Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja kod šaltera agencije Ponte. Prevoz čarter letom. Dolazak u Hurgadu. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.

2-11.

2 – 10 / 11. dan: Hurgada

Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.

11/12.

11 / 12. dan: Hurgada – Beograd

Napuštanje soba do 12 h (u zavisnosti od vremena leta). Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Čarter let do Beograda.

ORANGE BAY Krstarenje turističkim brodom do dve egzotične lokacije za snorklig (maske, disaljke i peraja su uključeni u cenu), kupanje u trajanju od 30-45 minuta, ručak + bezakoholno piće u toku istog, a potom, odlazak i uživanje u čarima prelepe plaže Orange Bay, sa suncobranima i lejzi begovima u trajanju od 90 minuta. Taksa od 2.5-3€ po putniku se plaća na brodu. Cena izleta 35€.

SUPER SAFARI Uzbudljiva vožnja džipovima kroz pustinju, obilazak beduinskog sela, upoznavanje sa običajima nomadskih plemena, posluženje čajem i vodom, jahanje kamila, vožnja kvadova u trajanju od 45 minuta i bagija 25 minuta. Poneti zatvorenu obuću ili sandale, majice koje pokrivaju ramena, naočare za sunce, marame ili kačkete. Cena izleta 35€.

MOTO SAFARI Transfer do safari centra. Vožnja kvadova i odlazak do beduinskog sela, posluženje čajem i vodom, jahanje kamila. Cena izleta 25€.

RONJENJE Jedinstveno iskustvo u upoznavanju podvodnog sveta Crvenog mora. Izlet podrazumeva kratku obuku, dva zarona sa opremom u trajanju od 20 minuta, u pratnji profesionalnog instruktora, kupanje na punktovima sa najlepšim koralnim grebenima, ručak, bezalkoholna pića, voda u toku boravka na brodu. Taksa od 2,5-3€ po putniku se plaća na brodu. Cena izleta 45€.

DOLPHIN SHOW Program sa dresiranim delfinima i morskim lavovima u trajanju od 45 minuta. Mogućnost plivanja i slikanja sa delfinima uz doplatu pri uplati izleta. Doplata za slikanje sa delfinima je 40€ i plivanje 5 minuta sa delfinima 65€. Cena izleta 30€.

DOLPHIN TRIP Plovidba brodom do prirodnog staništa delfina, potom kupanje u blizini istih, sa maskama, disaljkama i perajima koje dobijate na polasku, ručak na brodu uz bezalkoholna pića i vodu. Taksa od 2,5-3€ po putniku se plaća na brodu. Cena izleta 35€.

SEA SCOPE Brod sa staklenim dnom. Krstarenje 1h oko koralnih grebena, sa očaravajućim podvodnim svetom Crvenog mora i jedno kupanje od 30 minuta sa maskama, disaljkama i perajima. Izlet idealan za porodice sa malom decom. Taksa od 2,5-3€ po putniku se plaća na brodu. Cena izleta 20€.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit