Humanitarni turnir

27

Jan

Humanitarni turnir

Jubilarni 10. po redu GO2 Humanitarni turnir na Adi Ciganliji pod nazivom Lokomat za prvi korak u saradnji sa Humanitarnom fondacijom Prvi korak.
 
 
Jedna od najizazovnijih aktivnosti fondacije je kampanja prikupljanja sredstava za nabavku specijalnog robotizovanog sistema “Lokomat Pro” koji se efikasno koristi u rehabilitaciji lokomotornog aparata. Ova savremena medicinska sprava koristi se za učenje i korekciju hoda, a odlične rezultate postiže i kod dece i kod odraslih. 
Želja Humanitarne fondacije Prvi korak za koju je dobijena i formalna podrška je da se “Lokomat Pro” pokloni Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu i da se na taj način omogući deci u Srbiji besplatna najsavremenija rehabilitacija.
 
 
Kao i prethodnih godina, organizovano je takmičanje u sledećim disciplinama: basket, fudbal, odbojka, stoni tenis i povlačenje kanapa sa početkom od 10 časova.
 
1. FUDBAL- prijava po ekipi 5.000 RSD.
podloga veštačka trava, 4+1 osoba u ekipi, poželjno je imati izmene, 2x10min, grupna faza takmičenja + eliminacija. Obavezna oprema patike (kopačke su zabranjene).
 
2. ODBOJKA – prijava po ekipi 4.000 RSD.
6 osoba u ekipi, minimum 2 devojke, 2 seta do 15, treći do 11, grupna faza takmičenja + eliminacija.
 
3. BASKET – prijava po ekipi 2.000 RSD.
3 osobe u ekipi, poželjno je imati 2 izmene, grupna faza takmičenja + eliminacija.
 
4. POVLAČENJE KANAPA, prijava po ekipi 1.000 RSD .
5 osoba u ekipi.
5. STONI TENIS – prijava po učesniku 300 RSD, jedan set do 21, grupa faza takmičenja + eliminacija.
 
 
Ekipe se mogu prijaviti u poslovnici Go2 Travellinga u Strahinjića Bana 36.
Sve informacije možete dobiti na broj telefona sms-om, viberom ili whats up-om:
+381 60 35 53 295
 
Ukoliko nemate ekipu ili niste sportski tip, svakako nam se možete pridružiti na Adi Ciganliji 4. septembra i svoj materijalni doprinos dati u kutiju koja će biti postavljena na turniru.
 
Sva prikupljena novčana sredstava biće uplaćena na račun Humanitarne fondacije Prvi korak, a ukoliko niste u mogućnosti da nam se pridružite, možete pomoći novčanom uplatom na sledeći račun:
 
Uplati na račune:
DINARSKI RAČUN
340-11017164-24
DEVIZNI RAČUN
340-10027258-87
 
sms 5300, cena poruke je 100 dinara
 
*Uplate na navedene račune ne važe za kotizaciju za humanitarni turnir. Prikazani računi su tu za one koji žele da pomognu, a iz bilo kog razloga ne mogu ili ne žele da učestvuju u turniru.
 
Hvala Vam i vidimo se