Halloween XII: Dobar. Loš. Zao.

Go2 maskenbal

27

Nov

Halloween XII: Dobar. Loš. Zao.

Dobar. Loš. Zao. Vi birate!

Dvanaesto izdanje famozne Halloween žurke čija je tema ove godine: Halloween XII: Dobar. Loš. Zao.

31. oktobar, DRUGSTORE

Halloween je autentična žurka, koja već dvanaest godina okuplja hiljade kostimiranih kreativaca, koji jednom godišnje puste mašti na volju i stave (ili skinu) svoje maske premijerno u okviru ovog događaja.

Za ovih dvanaest godina imali ste prilike da čujete brojne DJ-eve, što domaće što strane, u prostorima kao što su Guarnerius, KPGT, zgrada Geozavoda, Depo magacin, Dom Omladine Beograd, BelExpo centar, Mikser House, kao i prošle godine u klubovima Drugstore Beograd i Fabrika. Od 2011. odlučili smo da dodatno “začinimo” samu žurku tematikama koje su još više dočaravale originalni duh koji nosi sama Noć Veštica i vizualizacija iste. Mogli ste da doživite da se maskirate u vampire u okviru istoimene žurke “Vampiri” i “Resident Evil”, plivate u lokvama krvi na “Krvavoj suboti”, lutate “Šumom Straha”, izaberete vaš greh na “7 smrtnih grehova”, odlučite kom krugu pripadate, da li u Raju, Paklu ili ipak Čisilištu, na predskazanju Danteove “Božanstvne Komedije”, i prošle godine oživeli smo jednu igru koju svi znamo, koja  nas je razotkrila… Istina ili Izazov.

Cena ulaznice u promo periodu do 01. oktobra iznosi 500rsd. Ulaznice možete kupiti na prodajnim mestima tickets.rs, DD tickets i Gigs tix.